Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza [1] 2 3 4 Następna > Ostatnia »
WIELKIE PORZĄDKI
AutorWiadomość
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 2,337
WIELKIE PORZĄDKI

Idą święta, pewnie każdy (albo przynajmniej większość) z nas ... SPRZĄTA!

Co najbardziej lubicie robić z prac przedświątecznych a czego nie cierpicie?

ja np nieznosz czyścić akwarium moim rybkom. Zawsze sie przez przypadek napije tej syfskiej wody, nadźwigam sie jej, plecy bolą, głowa boli, nogi bolą, ręce bolą, niedobrze mi i cała śmierdze rybami :/

nie lubie też sprzątać w łazience - wystarczy że poczuje zapach środków czyszczących a juz mi niedobrze i głowa boli, a wystarczy że dotkne jakiegoś środka (nawet przez rękawiczki) a dostaje wysypki i wszystko mnie piecze i swędzi :/ Sad

ale bardzo lubie przemeblowania i ubieranie choinki Biggrin jakoś daje mi to satysfakcje i zadowolenie Smile)) Biggrin

23.12.2006 23:05:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3
Portfel: 1,829

Rybek nie mam to akwarium nie musze czyscic Tongue hmmm nielubie zmywac wszystkich garów ktore zostaja po pieczeniu plackow i gotowaniu, niestety odbywa sie to pare razy dziennie w okresie przedswiatecznym Tongue
Nie lubie odsuwania mebli bo trzeba sie troche nadzwigac Animatedwink

Ubieranie choinki jest przyjemne, lubie tez sprzatac sobie w pokoju, wlaczac miuzik Tongue i w takiej dosyc wesolej atmoswerze scierac kurze, ukladac wszystko na polkach. Lubie probowac wypieki i inne potrawy Tongue no i to chyba wszystko Animatedwink

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
23.12.2006 23:19:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 3,494

iwcia napisał(a):
Lubie probowac wypieki i inne potrawy

Oooo to ja lubie najbardziej Biggrin

Ja lubie sprzątać w moim pokoju, porządkować szafke Tongue zawsze coś znajde ciekawego, jakies stary zeszyt czy kartki, i wtedy moge chwilke powspominac Biggrin
Nie lubie ubierać choinki, jakos nie mam gustu Tongue Za to uwielbiam pakowac prezenty, naklejac kartki, co i dla kogo (mam nadzieje, że niepokręciłam i każdy dostanie to co mu było przeznaczone Biggrin )

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

24.12.2006 00:02:03
Zuziaaa

*

Portfel: 1,399

ja hehe o dziwo lazienke lubie myc Tongue moze dlatego ze nikomu sie nie chce, a ja jak juz to robie - to na blysk Smile
lubie tez sprzatac pokoj, ale niestety za duzo czasu mi to zajmuje, bo zawsze znajde cos w tym balaganie co mnie pochlonie przynajmniej na pol dnia :/
piec i myc naczyn nie lubie - brak mi cierpliwosci Tongue
a choinki juz dawno nie ubieralam - specem od tego jest moj brat Tongue

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
24.12.2006 10:53:19
okimaxim

*

ja uwielbiam zmieniać coś w swoim pokoju Smile przestawić kilka mebli (za pomocą taty, oczywiście Biggrin Tongue ) dodać cos, coś wywalić, zmienić wystrój, dekoracje, ozdoby... Smile zawsze dekorowanie i ustawianie czegoś, robienie wystroju wnętrz i 'zewnętrz' Animatedwink sprawia mi przyjemność Smile

nie lubie i nie umie gotować

ale kwiatki jak mam wene poprzesadzać moge i sie nimi pozajmować Animatedwink

24.12.2006 11:48:11
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
grzenio

*

Portfel: 1,393

Cytat:
ja np nieznosz czyścić akwarium moim rybkom. Zawsze sie przez przypadek napije tej syfskiej wody, nadźwigam sie jej, plecy bolą, głowa boli, nogi bolą, ręce bolą, niedobrze mi i cała śmierdze rybami :/

A gdzie w tym czasie jest Klucha :?:
Proponuję zatrudnić ją do pomocy Biggrin Ręczę że przed następnymi świętami nie będzie problemu z czyszczeniem akwarium Tongue

24.12.2006 12:09:41
okimaxim

*

Klucha ostatnio siedziała na krześle przed akwarium i sie 3 godziny patrzyła na pływające rybki. Niestety jej tusza i temperament uniemożliwiają jej wyeliminowanie czynnika brud-produkującego w postaci rybki Biggrin Tongue nawet jakbym ją wrzuciła do akwarium toby sie utopiła a nie złapała rybki Biggrin Tongue ale nie jestem sadystą Tongue Kluche tucze odpowiednio przygotowanymi rybkami także nawet nie ma ona dopingu w postaci głodu Tongue żaden z niej pomocnik Tongue

24.12.2006 12:15:00
iwcia
Moderator
*

Moj pies to dopiero pomocnik Tongue pomaga mi brudzic podlogi Tongue jak przychodzi oswiniony z pola Biggrin w dodatku jak jest pranie to chodzi krok w krok, do pralki do pralki Tongue obeseruje co sie dzieje moze tak nawet przez 2 godziny i najlepsze ze mu sie to nie nudzi Biggrin
Okimaxim Animatedwink zapoznajmy twojego kota z moim psem Tongue zobaczysz jak sie polubia Biggrin

Mysle ze zmienianie czegos, ubieranie pokoju, dekorowanie i eksperymentowanie sa najlepszymi czesciami porzadkowymi Tongue przynajmniej dla mnie Smile

Zapraszamy
24.12.2006 15:11:42
okimaxim

*

moja Klucha zaznajomila sie już z moimi dwoma psiakami i chyba nie ma większej ochoty poznawać piesków Biggrin chociaż w sumie sie nie kłucą ale i nie pałają miłością Animatedwink

Moja Klucha może mi pomagać ewentualnie w rozwalaniu papilotów.

A może użyć jej do czyszczenia wanny? CO wy na to? Biggrin takim gęstym futrem dobrze by sie czyściło Biggrin

24.12.2006 15:17:18
iwcia
Moderator
*

No pewnie uzyj Tongue zato potem bedzie piekna futrzana kapiel Tongue bo pewnie polowa futerka by jej wyszla Animatedwink Okimaxim moj piesio jest wyjatkowy Biggrin wiec mysle ze polubiliby sie Animatedwink on jak widzi kotka to dostaje bialej goraczy w celu zapoznania sie z nim Tongue

Zapraszamy
24.12.2006 15:21:10
okimaxim

*

a mój kotek jak widzi obcego pieska dostaje białej gorączki byleby go nie widzieć Biggrin ale że to Klucha i w dodatku leniwa to myśle że zapoznanie byłoby możliwe Smile

24.12.2006 15:33:17
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
Portfel: 1,286

Prosze o kontynuacje tematu o porządkach, a nie o randkach pieska i kotka Biggrin Biggrin

Pozdrawiam Maciej
24.12.2006 15:38:07
okimaxim

*

no ale moja Klucha czuje sie bardzo samotna i taki piesek bardzo by sie jej przydał

a wracając do porządków - ja nie lubie sprzątać kudełków i resztek zabawek moich zwierzaków i jak coś napaskudzą :/ niestety w 80% ja to sprzątam :/

ale lubie je kąpać Animatedwink

24.12.2006 15:50:18
Zuziaaa

*

Portfel: 1,399

a lubice sprzatac np. strychy lub piwnice ? Smile

zawsze mozna znalezc cos ciekawego Biggrin i to jest chyba jadyny plus Biggrin

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
24.12.2006 19:13:44
okimaxim

*

ja uwielbiam przewalać klamoty na strychu lub w garażu Biggrin przewalać stare ubrania z czasów gdy mama była jeszcze panienką, mierzyć je Smile Biggrin świetna zabawa Smile

24.12.2006 19:21:24
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: