Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 Następna > Ostatnia »
WIELKIE PORZĄDKI
AutorWiadomość
Zuziaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,399

Falkhor napisał(a):
Zuziaaa, No przepraszam Tongue Kobiety tez umieją miec DWIE LEWE ręce Tongue U tej i u tej płci sprawa chęci ma się tak samo Smile Smile

ale jednak utarlo sie ze domowe obowazaki naleza do pan, wiec one MUSZA to umiec, lubiec i robic Tongue niestety :/ ale na szczescie sa panowie, chetnie czasem do pomocy Tongue

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
26.12.2006 23:15:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Zuziaaa napisał(a):
na szczescie sa panowie, chetnie czasem do pomocy Tongue

A jeśli nie są chętni, pogonić :560: i to zawsze skutkuje, przynajmniej u mnie Tongue

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.12.2006 09:04:06
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

ziomalka, Eeeee tam. Ja myślę, że im bardziej goniony facet, tym większy narasta opór materii Tongue I jak już gośc wybuchnie, to kropka Tongue i kobiety rozkłądają ręce mówiąc wtedy 'No a zawsze taki grzeczny, cichy, spokojny był...'.

Prasa kobieca co jakiś czas raczy swoje czytelniczki pełnymi garściami porad odnośnie tego, JAK zrozumieć faceta. Sprawa PORZĄDKÓW, sprzątania, pomagania ZAWSZE zajmuje kluczowe miejsce w takich doradzaniach. Ciekawe, czy to na prawdę aż taki problem... Ja co jakiś czas odkurzam - ale przynaję, trzeba mi o tym przypomnieć. Kwiatki akurat podlewam sam, regularnie. Wynoszenie śmieci... zapominam Tongue

27.12.2006 09:47:01
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Kwiatki akurat podlewam sam, regularnie

To moze zatrudnię Cie u nas na mieszkaniu w Krk? Bo kwiatki o zgrozo usychają, takie jesteśmy zabiegane, ze zapomniamy podlać, wiem, że to pastwienie się nad roslinkami, ale może tak przypominanie o podlewaniu przez sms ? Biggrin Przemyśl to Biggrin

Falkhor napisał(a):
Ja myślę, że im bardziej goniony facet, tym większy narasta opór materii Tongue

Może i masz rację, ale liczy się też odpowiednie podejście do faceta, niektórycm trzeba bata Biggrin żeby wiedział na drugi raz, co należy do jego powinności Biggrin

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
27.12.2006 17:17:51
Falkhor
Administrator
*

ziomalka,

Cytat:
Może i masz rację, ale liczy się też odpowiednie podejście do faceta, niektórycm trzeba bata żeby wiedział na drugi raz, co należy do jego powinności

na myśl przyszedł mi plac budowy piramidy i goście smagający niewolników batami po plerach... Ale w tym przypadku, o którym tu mowa, piramidę buduje się dla siebei nawzajem, jedną, ws[pólną Tongue

Ponadto facet zagoniony do roboty od święta do święta ma okazję... zobaczyc, co tak na prawde robi jego żona w 'czasie wolnym', tzn. kiedy ON jest w pracy Tongue Tongue Tongue

27.12.2006 17:27:27
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
facet zagoniony do roboty od święta do święta ma okazję... zobaczyc, co tak na prawde robi jego żona w 'czasie wolnym', tzn. kiedy ON jest w pracy Tongue Tongue Tongue

jasne, jasne, zrozumiałam aluzję Ziom Biggrin
Ja nie mówie o naganianiu do pracy, tylko o delikatnej perswazji, ja po prostu lubię przekoloryzować sprawy Biggrin żeby wygladało bardziej okrutnie ..... Biggrin :560: Yeahh Biggrin

PS Jak już znajde czarnucha, oczywiście nie będę go do sprzątania namawiać żadnymi sposobami, on bedzie wiedział 'What's Up' Animatedwink

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
27.12.2006 17:43:18
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Wystarczy trochę empatii i zwykłej dobrej chęci - sprzątanie tak na prawde nie boli... Mówią o mie, ze zawsze musze coś pogderac, gdy jest mi kazane coś zrobić, ale... wolę to niz siedzieć i nie wiem... patrzeć w sufit.

27.12.2006 17:50:30
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Wystarczy trochę empatii i zwykłej dobrej chęci - sprzątanie tak na prawde nie boli...

A w moim przypadku - najlepszy sposób na zachecenie do porządków to ---> zapuszczenie w boomboxie odpowiedniej muzyki - a jakże - czarnej Biggrin Yeahh Biggrin

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
27.12.2006 17:57:17
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Hihihih Smile Ja podczas odkurzania albo czegoś, co shcoidz dłużej, np. myciegarów po większej rodzinnej imprezie (co na szczęście zdarza się rzadko) - playerek, muzyczka i gibanie przy zlewie, hehe. Czas szybciej mija, i robota także. Takie porządki znosze całkiem dobrze Smile

27.12.2006 18:02:14
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Ja kocham myc naczynia przy czarnych bitach, po prostu uwieelbiam, a kurze ścieram i myję np podłogę przy czymś z dance - odkurzanie jest samo w sobie muzyką, ahhh ten przenbikliwy szum mojego starego odkurzacza Biggrin techno nowej generacji Biggrin

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
27.12.2006 18:09:24
Zuziaaa

*

Reputacja: 0
Portfel: 1,399

ziomalka napisał(a):
odkurzanie jest samo w sobie muzyką, ahhh ten przenbikliwy szum mojego starego odkurzacza Biggrin

brzmi naprawde slodko Tongue

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
27.12.2006 19:06:34
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

ja sobie śpiewam (a raczej WYJE) jak odkurzam Biggrin

27.12.2006 19:16:58
Falkhor
Administrator
*

Odkurzacz wiele zagłusza... a rytm to ma kiepski, bo dosyć jednostajny... Hmmm... Coś w stylu... BUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (...) uuuuuu, alebo wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (...) rrrrrrrrrr. Nudne trochę Tongue Można przysnąć Tongue Chyba, że wpadają do rury różne dziwne rzeczy, zmieniając tonację pracy silnika... A to się w porządkach zdarza Tongue

27.12.2006 23:13:02
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Coś w stylu... BUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (...) uuuuuu, alebo wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (...) rrrrrrrrrr. Nudne trochę Tongue

A słyszałeś Falkhor kiedykolwiek o nie nudnym techno ? Bo ja jakoś nie bardzo Biggrin

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
27.12.2006 23:41:12
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Zdarzają się kawałki, które zwałbym adventure tekno Tongue Tongue Booo są takie utowry, które sa nieco ambitniejsze i zabierają ludzia w pewną podróż... słówka są nawet jako takie i pomysł na melodię całkiem całkiem. Ale do zwykłego tekno trzeba dodać elektroniczny drum and bass... W speiwie troszkę soulu... albo po prostu duszy... Smile Ech Tongue Da się z tym coś zrobić, ale i tak mnóstwo tekno NEI NADAJE się do porządków, bo jeśli już...
...to tylko do BAŁAGANIENIA Biggrin

28.12.2006 08:36:53
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: