Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WC - czytelnia, świątynia dumania, pustelnia? :)
07.03.2007, 08:34:38
WC - czytelnia, świątynia dumania, pustelnia? :)
Rozróżniamy generalnie - dwa rodzaje ubikacji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Znajdujące się wewnątrz budynku oraz /wolno stojące/ wygódki. Temat nie ma zamiaru nikomu ubliżać ani opisywać dokładnie czynności fizjologicznych mających tam miejsce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale...

...zastanowił się ktoś, jak wiele czasu się tam spędza? Do tego dość oryginalnego tematu nakłoniło mnie hmmm... odwiedzenie pewnego WC u mojego kolegi. Otóż zaraz przy sedesie, na ścianie, była przytwierdzona taka metalowa siateczka/pojemnik, w którym... leżały sobie gazety i nawet jedna książka. W sumie nie potrzebowałem zostać tam na dłużej, ale owy obiekt przykuł moją uwagę.

Czy komuś z Was zdarza się czytać w toalecie? Niekoniecznie tylko opakowania z proszkami, płynami do płukania ubrań, środkami czystości, itp. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Istotną różnicą jest też korzystanie z domowej/podwórkowej ubikacji a miejskiej/publicznej toalety. W Łańcucie są chyba takie dwie - jedna przy Urzędzie Miasta i druga przy ruskim bazarku. Hymmm... Ta pierwsza jest jeszcze jako taka, druga prawie nierozerwalnie wiąże się ze stałymi jej bywalcami....

Jak ktoś myśli, ze to sprawa tak banalna, niech zaglądnie sobie pod linka poniższego i popatrzy na japoński klozet i jego programator Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

WC by Wikipedia.pl

Pozdro.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
07.03.2007, 09:47:15

Ja sobie tam czasami lubie poczytać gazetke, notatki z wykładów, napisać smsa, zadzwonić do przyjaciela Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Where do I go, what do I do, far away from home.
Where do I go, what do I do, in this world of ours.
No one can help, there is no friend, I am still alone.

http://www.youtube.com/watch?v=aM_B0rxiri0
Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.03.2007, 09:53:38

Jaruszczow napisał(a):Ja sobie tam czasami lubie poczytać gazetke, notatki z wykładów, napisać smsa,

zdarzalo sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z czego czytanie jest forma nagminna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ale tego

Jaruszczow napisał(a):zadzwonić do przyjaciela Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

jeszcze nie praktykowalam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor napisał(a):metalowa siateczka/pojemnik, w którym... leżały sobie gazety i nawet jedna książka.

fajny pomysl Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
07.03.2007, 10:23:40

u mnie w klopie tez myslalem nad czyms takim bo tak to gazety walaja sie na szafce z proszkami a czasem zdarza sie ze spadnie to wiecie zle sie schylac bo ten tego i wogole Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji klopik to fajne miejsce, bo totalnie prywatne i jak zoabcze kogos z aparatem w poblirzu wc to zasztrzele :570: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
07.03.2007, 11:36:25

w wc można też spać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały."
07.03.2007, 11:39:49

Joy_ride, kolega na impresce raz se spal, oparl glowe o drzwi i tak zasnal i sie rano obudzil. przez dwa dni mowil, ze jakby mu kto kark skercil i smialismy sie zniego, bo musial trzymac krzywo glowe, bo jak prostowal to go bolalo hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji takie zycie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pod katem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
07.03.2007, 13:07:18

Hoho, dobrze widzieć, ze nie tylko mei się zdarza zaczytać. Poza tym owo siedzenie nie lubi pośpiechu, więc dobrze chyba nawet złapać jakąś lekturkę zamiast beznamiętnie patrzeć się w ścianę albo 10 raz czytać treść z opakowania proszku do prania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czas szybciej leci i człowiek jakos mniej się stresuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.03.2007, 16:01:42

u mnie zawsze jest gazetka!
07.03.2007, 16:03:25

W sraczu zawsze musi byc srajtasma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i cos do czytania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :562:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.03.2007, 16:06:59

u mnie zawsze jaksi telertydzien lezy czy cos Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja tam wchodze i wychodze szkoda zycia marnowac na klopie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.03.2007, 16:09:06

Qmar napisał(a):ja tam wchodze i wychodze szkoda zycia marnowac na klopie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
heh Qmar to tak samo jak ja :030: są o wiele bardziej ciekawe zajęcia od spędzania czasu w kibelq :zly: :030:
heh a może jest ktoś kto lubi stać przed lustrem w wc i ćwiczyć minki??!!?? :030: bo podobno czasem się to zdarza :one: :028:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
07.03.2007, 16:26:17

w moim wc nie ma lustra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to pomieszczenie z klopem i umywalka i szafka w scianie na jakies pierdoly jeszcze jest lampa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pomiedszczenie ma metr na metr moze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

07.03.2007, 16:36:27

hehe. Ja to też czasem lubię poczytać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
07.03.2007, 16:40:28

Qmar mija lazieneczka też jest malutka :030: ale lusterko to podstawa :030: jak np chciałbyś się ogolić bez 'odbicia'?? :027:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
07.03.2007, 17:04:50

No tak.... to byś wyglądał jak awatar levi'ego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji <o ile nie gorzej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji >

To punish and slave...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy