Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wasze ulubione góry.
27.07.2007, 20:51:07
Wasze ulubione góry.
Ja preferuję Bieszczady-polecam w szczególnosci szlak graniczny.
Poza tym ,moze to nie gory, ale Pogórze Przemyskie jest bardzo ładne ( okolice Kalwarii Pacławskiej i Arłamowa). A jakie sa wasze ulubione gory, szlaki? Co was ciekawego spotkalo w górach, moze przezyliscie nagla burze....brrrrrrr. Czekam na ciekawe wypowiedzi.

Ekolog
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
27.07.2007, 20:54:23

tatry, tatry, kocham tatry... laśuchy, skałki i widoczki, klimat niepowtarzalny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Where do I go, what do I do, far away from home.
Where do I go, what do I do, in this world of ours.
No one can help, there is no friend, I am still alone.

http://www.youtube.com/watch?v=aM_B0rxiri0
27.07.2007, 21:01:24

Ekolog napisał(a):Pogórze Przemyskie jest bardzo ładne ( okolice Kalwarii Pacławskiej i Arłamowa).

Zgadzam się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji często bywam na Kalwarii i jak jest tylko okazja to chodzimy podziwiać piękne widoki =D

A jeśli chodzi to typowe góry to tak jak Jaruszczow- Tatry Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.07.2007, 23:06:41

Nasze podkarpackie Bieszczady sa zaje** ;] Jedyne i niepowtarzalne. W tym roku juz odwiedzilem, pod koniec czerwca. Coz, pierwszego dnia bylem na malym kacu to tak sobie sie chodzilo, pod koniec wedrowki nie moglem skupic sie juz na widokach bo mi nogi w d*** juz wchodzily. Jesli chodzi o jakies wydarzenia nieporzadane to takie, iz ze skarpy, dosc stromej dodam, spadl mi aparat. To bylo w miejscu gdzie ze szlaku widac jakis tam budynek gdzie koncertowalo Stare Dobre Malzenstwo - jesli mialbym sprecyzowac miejsce. Musialem po niego zlazic dosc w dol, trzymajac sie jedynie trawy ^^" Bo jesli nie odzyskac caly aparat, to przynajmniej karte pamieci. Ocalal, jednak cos z glosnikiem sie stalo. Ale i tak mam juz nowy sprzet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Inne takie nieporzadane wydarzenie to takie, ze niechcacy stluklem szklanke w schronisku Chatka Puchatka :hihi:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

27.07.2007, 23:19:06

Eisenhower napisał(a):Nasze podkarpackie Bieszczady sa zaje** ;] Jedyne i niepowtarzalne.
Bieszczady rulezzzz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - właśnie wróciłam i przyznam szczerze, że tak jak tam - odludnie a zarazem swojsko nie jest nigdzie indziej :lol-sweat: - totalna swoboda, sielanka i róbta co chceta. Z dala od miejskiego gwaru, pośród ciszy i spokoju, można wypocząc i naładować akumulator do dalszej walki :sweet:
Nie ma to jak bieszczadzki bushhhhhhh :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
28.07.2007, 00:03:26

A ja lubie chodzić po Słowackim Raju po tamtejszych skłakach po schodkach nad przepaścią no i Tartry od strony Słowackiej. Bieszczad nie znam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pieniny też w sumie lubie.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
28.07.2007, 08:00:26

ja też bardziej lubie Bieszczady... góry śliczne

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
28.07.2007, 08:09:49

ja znam tylko Bieszczady - o ile mozna tak powiedziec biorac pod uwage fakt ze bylam w Bieszczadach 2 razy XP tez wlasnie wrocilam z Bieszczad i juz mam ochote na kolejna wycieczke :]

mam jeszcze ochote na Gory Swietokrzyskie - male, ale jednak gory Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale bardziej ze zwgledu na Swiety Krzyz, niz na same gory Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
28.07.2007, 12:02:14

Cytat:A ja lubie chodzić po Słowackim Raju po tamtejszych skakach po schodkach nad przepaścią

O tak... drabineczki... schodki nad krawędzią, pod nogami przepaść... wąwozy, kładki, mostki....

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ze Słowackich tater polecam Krywań, narodową górę słowaków... cudowny widok na Polską stronę, i można sie do księgi pamiątkowej wpisać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A pod Rysami od Słowackiej strony można przejść sie stopami Stalina i usiąść na kamieniu na którym on kiedyś Siedział

28.07.2007, 12:06:06

Jaruszczow napisał(a):O tak... drabineczki... schodki nad krawędzią, pod nogami przepaść... wąwozy, kładki, mostki....
Wiele bym dała, żeby tam powrócić, ten dreszczyk emocji, wspinaczki, łażenie tuż nad krawedzią i wąwozami, przedzieranie się przez chaszcze, przeprawianie się wdzłuż strumienia górskiego - to jets to, co ziomalka lubi njabardziej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
28.07.2007, 12:21:00

heh oj aj nei wiem czy bym na to wszedł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji brrrr

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
28.07.2007, 12:25:52

Bake napisał(a):oj aj nei wiem czy bym na to wszedł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji brrrr
Po Herbatce z pradem wchodziłbyś - baa wlatywał bardzo szybko :letssin:
Słowacki Raj jest fantastyczny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
28.07.2007, 12:35:40

do atrakcji słowackich tatr można zaliczyć jeszcze wnoszenie do schroniska wielkiego słoja kiszonej kapusty lub 30 kilowego plecaka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w nagrodę odpowiednio kapuśniak i szklanka rumu

28.07.2007, 13:16:32

Super Jaruszczow, ja bym jeszcze pojechała do słowackiego raju Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pierwszy raz byłam tam na wycieczce klasowej w 6 klasie podstawówki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nauczycielki były bardzo złe i bały się chodzić po tych schodkach, a może bardziej bały się o nas ale przewodnik był nieugięty (schodek co drugi nie stabilny a pod nogami przepaść i rwąca rzeczka :lol-above: ale mozna si było trzymać łańcucha, ah kocham adrenaline Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dlatego lubię bardziej strome szczyty.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
28.07.2007, 13:20:58

SunShine dla Ciebie Orla Perć w tatrach, najtrudniejszy szlak po Polskiej stronie... przeszedłem kilka odcinków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy