Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wasze ulubione góry.
28.07.2007, 13:29:46

o woow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji po takich czymś, trzymając się tylko łańcuchów bałabym się przejść Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale podziwiam ludzi, którzy mają odwagę to zrobić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja kocham Tatry, uwielbiam górskie wędrówki :]

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
28.07.2007, 13:33:09

Cytat:schodek co drugi nie stabilny a pod nogami przepaść i rwąca rzeczka :lol-above: ale mozna si było trzymać łańcucha

juz wiem ze bym tam nie pojechala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dla mnie wyczynem bylo wejscie na ambonke, nie mowiac juz o zejsciu z niej XP

własnie doszlam do wniosku ze dla mnie idealne sa gory malo strome xp

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
28.07.2007, 13:37:21

Zuziaaa napisał(a):własnie doszlam do wniosku ze dla mnie idealne sa gory malo strome xp
Najwspanialszy hardcore i niezapomniene przeżycia to właśnie takie ryzykowne wspinaczki - moc adrenalinki, emocje sięgajace zenitu no i ten dreszczyk wrrrrrr dla takich chwil warto życ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Zuziaaa - kiedy się wybieramy on Da Slovakai ? XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
28.07.2007, 13:46:34

ziomalka napisał(a):Zuziaaa - kiedy się wybieramy on Da Slovakai ? XP

nigdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chyba ze po laczkach pochodzic albo w schronisku siedziec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ewentualnie chodzic po szlakach o zerowym stopniu trudnosci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
28.07.2007, 13:49:04

Zuziaaa napisał(a):nigdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chyba ze po laczkach pochodzic albo w schronisku siedziec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ewentualnie chodzic po szlakach o zerowym stopniu trudnosci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W zyciu trzeba byc gotrowym na odrobine szaleństwa :letssin:
A górki dostarczają mnóstwa wspaniałych wrażen Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
28.07.2007, 17:19:42

Polecam Doline Pieciu Stawow Polskich i Tatry Zachodnie.

Ekolog
28.07.2007, 17:20:59

Byłam w Dolinie 5 stawów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji fajnie tam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

28.07.2007, 17:34:52

Zgadzam się terelka, ślicznie tam jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji WODA - mój zywioł :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
28.07.2007, 17:53:43

Bieszczady też są piękne, ale tam wybiorę się w jesieni, bo boję się węży teraz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

28.07.2007, 18:09:10

terelka,
Cytat:Bieszczady też są piękne
oj tak tak tak... Bieszczady i Pieniny też są bardzo ładne - zwłaszcza w jesieni =D

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
29.07.2007, 09:58:38

a ja mam niedaleko domu górę z której rozciąga się zacny widok na Łańcut i Rzeszów.... piękne światła w nocy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Where do I go, what do I do, far away from home.
Where do I go, what do I do, in this world of ours.
No one can help, there is no friend, I am still alone.

http://www.youtube.com/watch?v=aM_B0rxiri0
29.07.2007, 10:16:08

Uwielbiam pieniny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moja mama ma tam dom rodzinny. Ahhh uwielbiam tam jeździć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji może sie niedługo wybiorę... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.07.2007, 19:11:33

Bake napisał(a):heh oj aj nei wiem czy bym na to wszedł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji brrrr

Jak mnie się udało ten Raj zwiedzić to i Tobie by się udało. Najgorsze nie były drabinki tylko ten marsz... Jak dobrze pamiętam jest tam też taki most wiszący Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

NIGDY w życiu nie byłem tak zmęczony jak po wyprawie w tym "raju" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.07.2007, 20:58:21

Kuru napisał(a):NIGDY w życiu nie byłem tak zmęczony jak po wyprawie w tym "raju" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dokładnie! - Ja miałam tak samo - pamietny lipiec 2oo5 - to tak szybko z pamięci się nie wymazuje - ale dobrze, że tylko pamietny a nie czarny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Raj of Slovakai ma te plusy, że jest blisko, przyzwoicie tani a emocji jest niemal tyle, co przy wspinaczce na Czomolungmę XP - dobra, przesadzam, ale i tak jestem pod wrażeniem wspinaczki po drabinkach umieszczonych można powiedzieć na wodospadze :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
30.07.2007, 00:53:40

najwiecej razy byłem w bieszczadach ale każde góry są ładne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji byle by jeszcze mieć fajne towarzystwo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy