Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wasze ekranowe i muzyczne wzory :D
19.04.2007, 18:59:16
Wasze ekranowe i muzyczne wzory :D
Chciałam poznać Wasze sławne ideały Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Chodzi mi o to, co cenicie, czego nie lubicie....
<ubiór, naturalność, wygląd, sława, pieniądze, zachowanie, historia...>

Jeżeli chodzi o mnie to Lubię Nelly Furtado. Jest kobieca i ma swój unikatowy styl. Co prawda zdałyło się jej dziwnie ubrać, ale to chyba już normalne... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ogólnie ładnie się ubiera i wygląda. Trzyma ssię z dala od skandali. Jest miłą osobą.

Gwen Stefani.... ehh... królowa kiczu.... ; nie lubię za bardzo pani Liszowskiej.... :/

A jakie są Wasze poglądy na ten temat? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
19.04.2007, 19:37:24

a ja lubie kicz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji lubie Kube Wojewódzkiego, Szymona Majewskiego... Mówią co myslą i mają wszystko gdzieś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I za to ich cenie...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.04.2007, 20:52:31

1. Tupac Shakur - za całokształt
2. Jola Kwaśniewska - za styl Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
3. Denzel Washington - za talent aktorski no i nie bede ukrywać, za niebywałe męstwo i urok osobisty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

4. Kate Melua - za nieskazitelny czyściutki sliczny głos Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

5. Elvis Presley - nic dodać, nic ując Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
- rock'n'roll rulezzz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
6. Paris Hilton - wybacznie moją ironię - podziwiam ją, bo zaprawde uważam tę kobietę za szczyt głupoty, taki hmmmmm wybryk natury Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
19.04.2007, 22:05:41

Nie mam zadnych idoli... na nikim sie nie wzoruje i nikogo nie podziwiam - ewentualnie nie lubie kilku osob za to jakie sa i jak sie zachowuja ale to inna sprawa..~

20.04.2007, 00:47:10

Al Pacino
Robert De Niro
Nicolas Cage
Kevin Speysy
Demi Moore
Keanu Reeves
i paru innych aktorów/aktorek są perfekcyjni w swoim fachu i wszystkie filmy z nimi są udane.
Nie wiem czego w nich nie lubię bo nie znam ich osobiście Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
20.04.2007, 08:12:34

Prot, Kevin Speysy - u mnie ma dożywotni podziw za rolę w K-Pax Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W Negocjatorze o ile chyba pamiętam tytuł - też fajnie grał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji baaaaardzo dobry aktor. Ale to nie ten temat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ale tak jak Qmar - na prawdę - nie mogę powiedzieć, żeby któryś z AKTORÓW był dla mnie WZOREM. Z polskich aktorów - znanych mi głównie dzięki prasie bulwarowej - dość ciekawymi dla mnie osobami są:

Marek Kondrat - za sposób bycia, tak ogólnie i dodam do niego Wiktora Zborowskiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bardzo lubię tych aktorów jako ludzi, którzy dają się tak poznać w mniej oficjalnych wywiadach tv i prasie.

Do jednego worka wrzuciłbym gwaizdki plastikowe - Dodę, paris Hilton, Britney, itp. itd. Nic w nich mi się nie widzi godnym nasladowania w MOIM życiu...

Arnold Shwarzeneger Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W sumie to był tylko mięśniak. manekin, który błysnął w Terminatorze. Stał się bardzo sławny ultra-odwrotnie-proporcjonalnie do ilości słów, jakie wypowiedział Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale jego kariera to także Conan Barbarzyńca. I wiele, wiele filmów klasy B (Boom Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ). Podoba mi się to, jak gość skupił się na swoich mięśniach i z nich zbudował całą swoją karierę. Mister Olympia co prawda nie jest już takim dobrym Mister California, ale podoba mi się ta postać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Np. jeśli chodzi o styl ubierania się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W którym to stylu leży całkowicie Steaven Seagal Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Denzel washington - Tutaj musze zgodzić się z moją Czarną Siostrą. Ten człowiek gra tylko dobre role nawet w kiepskich filmach. nie jest typem playboya, proządnie się ubiera, zawsze jest zadbany i wszystko, czego osiągnął - ma dzięki swojej pracy.

Chuck Norris Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Półobrotowy brodacz rudzielec, który na stałe wrył się w krajobraz Polski Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w sumie w życiu prywatnym tego gościa nie dzieje się nic, co mogłoby być skandalem. czasy się zmieniają, a on ciągle ma swój własny, czakowy styl. Nie przejmuje się niczym, robi swoje, ma z tego frajdę i dobrze się trzyma. Fizycznie i finansowo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.04.2007, 16:05:45

Falkhor napisał(a):Denzel washington
- profanacja Ziomie - Washington =D

Ale na tym moje typy nie poprzestały -
Tommy Lee Jones,
Wesley Snipes,
Sean Connery - w szczególności chwała mu za to, że mimo wieku nadal jest uroczy i nadal świetnie gra,
Clint Eastwood - nie dośc, że dobrze gra, to jaaakie on filmy reżyseruje, mmm poezja .... :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
20.04.2007, 16:36:06

SunShine napisał(a):a ja lubie kicz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji lubie Kube Wojewódzkiego

Hmm ja moze nie tyle co go lubie czy podziwiam ale budzi on we mnie pozytywne emocje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
poprzez swoje zarty, odzywki i spontanicznosc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest poprostu smieszny chociaz skandalista to nie zdarzylo mi sie nie smiac jak go ogladam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Niektorzy uwazaja ze jest skonczonym chamem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
20.04.2007, 16:43:52

SunShine,
Cytat:lubie Kube Wojewódzkiego, Szymona Majewskiego...
heh ja też lubię tych gości...
...jedni uważają, że to zwykłe tzw 'duże dzieci' heh może coś w tym jest, ale za to z wielkim poczuciem humoru, który potrafią w taki sposób ukazać widzowi, że ja odlatuje :hihi:
dla mnie to co robią, mówią, starają się przekazać jest czymś bardzo pozytywnym...bo ukazywanie polski, polskich problemów sprawia, że zwykły odbiorca znacznie łatwiej dostrzega realia otaczającego nas świata i codziennych problemów :lmao:

a aktorem, którego naprawdę szanuję jest Wesley Snipes xD podoba mi się nie tylko to jak gra, ale także to jakim jest człowiekiem :lmao:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
20.04.2007, 16:44:23

iwcia napisał(a):budzi on we mnie pozytywne emocje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji poprzez swoje zarty, odzywki i spontanicznosc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest poprostu smieszny chociaz skandalista to nie zdarzylo mi sie nie smiac jak go ogladam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Niektorzy uwazaja ze jest skonczonym chamem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Racją jest to, co zapawde piszesz Iwcia, ja dodoam teraz swoje pięć groszy .... uważam, że czasem jest naprawde zabawny, smieszny i w sposob bardzo zartobliwy prowadzi swoje show, ale czesto zdarza sie i takm, że za bardzo chce rozsmieszyc tłumy i wychodzi z tego prymitywna odzywka. Nierzadko nie pozostawia suchej nitki na swoich gosciach - wnikliwie bada zycie zaproszonych do siebie osób i czasem z nosem wdziera się w ich prywatnośc. Ale i tak jak dla mnie plusów ten człek ma więcej - bo potrafi mnie do łez doprowadzić - przede wszystkim swoimi nieraz kosmatymi i kudłatymi uwagami i zarcikami :lol-above: :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
20.04.2007, 17:13:49

SunShine napisał(a):Kube Wojewódzkiego, Szymona Majewskiego
program pierwsze jegomoscia ogladam czasami - fajnie umie dowalic i smiesznie jest nei raz (nie zebym go podziwial) za to drugi typek ani troche - wydaje mis ie taki udawany - na sile chce byc smieszny O_o nie lubie szymka

20.04.2007, 17:17:35

ziomalka napisał(a):bo potrafi mnie do łez doprowadzić -

Mnie tez, nie znam zadnego polskiego showmana z taka gadka jak on Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest poporstu nie doprzebicia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji fakt ze czasem moze przesadza ze swoim wscibstwem, ale o to chyba chodzi zeby zaszokowac widzow, no i Kuba jest w tym genialny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
20.04.2007, 17:51:28

iwcia napisał(a):fakt ze czasem moze przesadza ze swoim wscibstwem, ale o to chyba chodzi zeby zaszokowac widzow, no i Kuba jest w tym genialny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Od razu widac, ze jest oczytany, inteligencji tez mu nie brakuje, co więcej jest bardzo .... powedziałaym swoją chudosca rzucający sie w oczy i charakterystyczny a to baarzo duzo w swiecie dzisiejszych ... zwykłych nie wyrozniajacych sie od społeczenstwa bladych prezenterów i SZOŁMENÓW Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
20.04.2007, 18:57:08

A Johny Deep? Moim zdaniem jest normalnie brzydki, ale w Piratach z Karaibów, jako kappitan Jack Sparrow podbił moje serce. :sweet: Wspaniale zagrał tą rolę. A jak wyglądał.... Wiem że to zasługa światła i makijażu... Ale jaki efekt :sweet:
Czasem wydaje mi się że jest w stanie zagrać każdego, ale bycie piratem najlepiej mu wychodzi :puppyeyes:

To punish and slave...
20.04.2007, 19:09:55

Megg napisał(a):A Johny Deep?

Jest fajny ale widzialam lepszych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy