Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wasze ekranowe i muzyczne wzory :D
20.04.2007, 22:55:36

Clint Eastwood - Jak mogłem go pominąć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Aktor-POMNIK i to żywy. Żywy i bardzo.. żywotny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Cały czas tworzy a poza tym... zero skandali. Mega słąwa... i zero skandali. no kto by pomyślał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
21.04.2007, 22:04:43

To jak pan Michel Scofield Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji <Wentworth Miller >
Mam 2 artykuły z dazet o nim.; Ponić jest ideałem, jest skromny, romantyczny, nie lubi sławy, zamiaść iść na miasto lub imprezę woli siedzieć prezy muzyce i winie w domu... zero skandali... wie że sława może być krótka i nie przyzwyczaja się.

Ciągle też piszą że jest do wzięcia.... ciekawe po co Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Życzę mu alby znalazł naprawdę fajną dziewczynę a nie jakąś pustą...

Ponoć też przez 10 lat szukał propozycji. Studiował aktorstwo. Miał chhyba jedną rolę, a tak to w jakimś teledysku....
Zawsze mówiono mu że nie, dziękujemy, nie pasuje pan do naszego filmu.

A teraz ma ogromne rzesze fanów i fanek. Jest sympatyczny, miły i jak już pisałam skromny i romantyczny. zobaczymy jak będzie dalej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
22.04.2007, 11:07:57

Megg napisał(a):Miał chhyba jedną rolę, a tak to w jakimś teledysku....

Mariah Carey - 'We belong together' i 'It's like that' - już ze dwa razy obczaiłam te teledyski :letssin:

Megg napisał(a):A teraz ma ogromne rzesze fanów i fanek. Jest sympatyczny, miły i jak już pisałam skromny i romantyczny. zobaczymy jak będzie dalej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A ja słyszałam ze świezutkich plotek, że jest on uwaga .... homosexualistą .... :O

Ale to nie zmienia postaci rzeczy - jest bosssski :puppyeyes: :puppyeyes: :puppyeyes:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.04.2007, 14:58:00

Indiana Jones- bohater mojego dzieciństwa, pamiętam jak bawiłem się z kolegami w "poszukiwaczy zaginionej arki" itp. do dziś czesto oglądam trylogie i czekam na 4 częśćPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.04.2007, 18:28:07

Cytat:ziomalka,
A ja słyszałam ze świezutkich plotek, że jest on uwaga .... homosexualistą ....

:O :wtf: :O

masakra.... oby to była nie prawda.... a już myślałam że jest normalny.... :O

To punish and slave...
22.04.2007, 19:40:54

ziomalka napisał(a):A ja słyszałam ze świezutkich plotek, że jest on uwaga .... homosexualistą ....
Tez to słyszałem ^^ <lol2> nawet wyglada ^^

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.04.2007, 20:21:13

plotki jak plotki , nie warto im wiezyc , zła sasiadka puscila plote i ma chlopak opinie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak dla mnie , nie podziwiam ale podoba mi sie uroda Fergie . Nie mam wzoru ani ideału , a nawet gsdyby nie była by to osoba ze swiata muzyki . Moge podziwiac na Ray'a Charles'a za wielki talent i kariere mimo tego ze byl niewidomy , ale naprawde był ćpunem i jak tu podziwniac?

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy