Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
Wandale w Soninie
AutorWiadomość
tmsiwy

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 14

Gall napisał(a):
CZemu tak naskakujecie na człowieka który zabrał telefon? Napewno miał jakieś wazne powody aby go wyrwać z ziemi. Pomyślcie ile ten biedak się namęczył aby go z wyrwać i przeniesć w nieznanym kierunku. Ile on musiał mieć w sobie wewnetrznej i fizycznej siły, samozaparcia, determinacji!!! Animatedwink

Automat był na scianie Tongue a pewno ich było kilku Tongue:P

Czy naprawde jest jak jest???
09.03.2007 00:32:10
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hmmmm... tak sobie czytam i jeszcze chwila i okaże się, ze owy automat był siedliskiem zła i nieprawości i po prostu musiał zostać zniszczony przez smiałka, którego okolica teraz sowicie zwymyśla zamiast mu pomniki stawiać...?

09.03.2007 10:39:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
tmsiwy

*

Falkhor napisał(a):
Hmmmm... tak sobie czytam i jeszcze chwila i okaże się, ze owy automat był siedliskiem zła i nieprawości i po prostu musiał zostać zniszczony przez smiałka, którego okolica teraz sowicie zwymyśla zamiast mu pomniki stawiać...?

Hehehe no kto wie kto wie mozliwe Tongue

09.03.2007 17:33:49
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Hehe... może może Animatedwink tylko głęboko zastanawia mnie na co i po co komuś ten automat... może to byli jacyś współcześni <dziwni> artyści i chcieli mieć przedmiot do pozowania Tongue nie no... ale nieźle... ktoś się odarł jak głupi taczej bez ważnego powodu i jeszcze na szkodę. Chyba że ktoś uznał, że ten automat powinien być gdzieś indziej Tongue
Ale to dziwne....
W ogóle co sie dzieje... ledwo coś wyremontują to zaraz gówniarze wybazgrzą!! Sad
Co nowy przystanek to już wyciaptany... na murach... itp. to jest straszne. Mnie to przeraża i normalnie dla mnie tacy ludzie niewiele znaczą!! tylko jakieś mendy społeczne.
Chodzi mi tu oczywiście niszczenie mienia jako akt wandalizmu, bo np. w niektórych szkołach <w Ameryce widziałam> na wyznaczonych murach, albo w szkołach muzycznych przeznacza się jedną ścianę na jakieś fajne grafiti. Ale z tym wandalizmem to niektórym bije na łeb. Niech turlają wąfla!! Tongue i siebie... edno wielkie G... ehh....

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
09.03.2007 20:04:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
tmsiwy

*

Megg napisał(a):
Hehe... może może Animatedwink tylko głęboko zastanawia mnie na co i po co komuś ten automat... może to byli jacyś współcześni <dziwni> artyści i chcieli mieć przedmiot do pozowania Tongue nie no... ale nieźle... ktoś się odarł jak głupi taczej bez ważnego powodu i jeszcze na szkodę. Chyba że ktoś uznał, że ten automat powinien być gdzieś indziej Tongue
Ale to dziwne....
W ogóle co sie dzieje... ledwo coś wyremontują to zaraz gówniarze wybazgrzą!! Sad
Co nowy przystanek to już wyciaptany... na murach... itp. to jest straszne. Mnie to przeraża i normalnie dla mnie tacy ludzie niewiele znaczą!! tylko jakieś mendy społeczne.
Chodzi mi tu oczywiście niszczenie mienia jako akt wandalizmu, bo np. w niektórych szkołach <w Ameryce widziałam> na wyznaczonych murach, albo w szkołach muzycznych przeznacza się jedną ścianę na jakieś fajne grafiti. Ale z tym wandalizmem to niektórym bije na łeb. Niech turlają wąfla!! Tongue i siebie... edno wielkie G... ehh....

MAsz racje jesli chodzi o wybazgranie albo wyciapanie. Ale jesli jest cos nawet ladnego w miejscu nawet do tego nie przeznaczonym to moim zdaniem powinno zostać zeby moglo upiekszac szary mur Tongue
Pragnę podkreslic ze wszystkie zdjecia ktore, dodalem (oprocz papierza) sa z tego samego budynku co "zginą" automat telefoniczny Tongue

[ Dodano: 2007-03-10, 16:23 ]
Kurcze to ostatnie zdjecie co jest nie wiem czemu jest czarne całe :546: :550: ale kliknijcie na nie i powinno sie pojawić.

A i jeszcze jedno z tego co widziałem to założyli nowy automat i to juz chwile temu jak mi sie uda i bede pamietał to telefonem pstrykne foto i zamieszcze tu Tongue

10.03.2007 17:18:13
Ahab

*

Portfel: 843

To z papieżem naprawde fajne. Szkoda, że 99% grafitti to nie takie ładne obrazki..

Liberate tute me ex inferis
10.03.2007 18:10:07
tmsiwy

*

[quote="Ahab"]To z papieżem naprawde fajne. Szkoda, że 99% grafitti to nie takie ładne obrazki..
/ciach.../

Tam obok papieża za rokiem był Lepper hehehe w swoim wypasionym krawacie Tongue

[ Dodano: 2007-03-10, 21:20 ]
ups ale ortografa strzeliłem ;/

10.03.2007 19:22:54
Street Fighter

*

Portfel: 108

wszedzie sa i trudno ich sie pozbyc ale czsem ich lubie :570:

...if you never try you`ll never know...
11.03.2007 19:17:58
Falkhor
Administrator
*

ja też, zwłaszcza, gdy są w miejscach do teo się nadających oraz gdy mają jakąś treść, a nie tylko hasełka smarków i wyrostków... Te przykłady z papieżem są na rpawdę wyjątkowe i mimo, ze sam nie mam takich talentów - to w wielu miejscach łańcuta widziałbym takie malunki. To znacyz malubki tego typu. W sumie ciekawy pomysł, aby moze kiedyś takie coś pojawiło się w Łańcucie?

No ale trochę offtop się zrobił Smile Animatedwink Bo to, co widzimy na fotkach powyżej, to już chyba nie jest wandalizm ale cos, co bardzo chętnie byśmy mieli zamiast wandalizmu Smile

12.03.2007 09:43:36
tmsiwy

*

Falkhor napisał(a):
ja też, zwłaszcza, gdy są w miejscach do teo się nadających oraz gdy mają jakąś treść, a nie tylko hasełka smarków i wyrostków... Te przykłady z papieżem są na rpawdę wyjątkowe i mimo, ze sam nie mam takich talentów - to w wielu miejscach łańcuta widziałbym takie malunki. To znacyz malubki tego typu. W sumie ciekawy pomysł, aby moze kiedyś takie coś pojawiło się w Łańcucie?

No ale trochę offtop się zrobił Smile Animatedwink Bo to, co widzimy na fotkach powyżej, to już chyba nie jest wandalizm ale cos, co bardzo chętnie byśmy mieli zamiast wandalizmu Smile

No tak pasowało by w łancucie fajnie by wyglądało takie coś w niektórych miejscach.
Ale niestety nasza wspaniała lokalna władza pewno nigdy sie na to nie zgodzi :-(

Troszke sie zrobił ten off ale jak bede w poblizu to zdobie zdjecie automatu nowego i lsniącego Tongue (anty wandalizmuTongue)

[ Dodano: 2007-03-15, 19:10 ]
[quote="Falkhor"]ja też, zwłaszcza, gdy są w miejscach do teo się nadających oraz gdy mają jakąś treść, a nie tylko hasełka smarków i wyrostków... Te przykłady z papieżem są na rpawdę wyjątkowe i mimo, ze sam nie mam takich talentów - to w wielu miejscach łańcuta widziałbym takie malunki. To znacyz malubki tego typu. W sumie ciekawy pomysł, aby moze kiedyś takie coś pojawiło się w Łańcucie?

Oki mam to zdjecie Tongue

[ Dodano: 2007-03-15, 19:16 ]
znowu zdjecie jest czarne ale jak klikniecie na nie to sie pojawi normalnie Smile
zwroccie uwage na cąłą sciane wybazgraną Tongue

[ Dodano: 2007-03-15, 19:17 ]
moze wywalili ten automat bo nie było juz miejsca na bazgrołyTongue a on wiele przezył był, przypalany, kopany, oblewany i kilka innych rzeczy jeszcze Tongue

13.03.2007 21:53:12
anonimgall

Portfel: 13

znowu jakieś chamy zniszczyli budkę na gok-u w Soninie, do tego poczynili szkody na kilku prywatnych posesjach. chamy, buraki wieśniaki i tyle...

15.10.2007 18:37:06
Falkhor
Administrator
*

Echhhhh... Ciekawe, czy kiedyś to im przyjdzie taki moment, że ktoś z ich rodziny będzie potrzebował pilnej pomocy, i gdy pobeigną do budki, bo komórkę mróz trafi - a budka będzie sobie zwandalizowana, wtedy przyjdzie smutna autoironia włąsnej głupoty :/

16.10.2007 08:56:51
Totti

*

Portfel: 276

Tragedia.......

18.10.2007 19:04:56
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

Powiem Wam - bez urazy ale w Soninie b. duzo jest takiech prostakow... pseudo skejty hip hopowcy ze wsi

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
19.10.2007 07:51:38
Falkhor
Administrator
*

Totti, echhhhhhhhh, współczucie... :/ I nigdy nikogo nie złapali za podobne wyczyny? Co tam u Was jst, że to się tak mnoży i ciągle coś znika, psuje się? Nie ma tam wogóle policji, patroli? :/

19.10.2007 08:53:39
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: