Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] Ostatnia »
Walka ze stereotypami !!!
AutorWiadomość
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 2,337

więc po co z nimi walczyć? nie lepiej żyć po swojemu? każdy tak jak potrafi najlepiej? bez wyśmiewania się że ktoś robi inaczej? :/

16.07.2007 19:48:33
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

okimaxim napisał(a):
więc po co z nimi walczyć? nie lepiej żyć po swojemu? każdy tak jak potrafi najlepiej? bez wyśmiewania się że ktoś robi inaczej?

Tutaj masz racje ale wiesz, ze nie taka jest natura ludzka i ze ludzie nie potrafili by wytrzymac. Każdy musi wytknac każdemu jego własne błady...zyc po swojemu czyli jak ?? nie wtrącac się w sprawy innych i dac sie wysmiewac otoczeniu. Chyba nie na tym to polega

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
16.07.2007 20:10:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

rudzia, wiesz, mi toto lotto co sobie o mnie ludzie myślą... jestem jaka jestem i dla każdego nie będe sie zmieniać adekwentnie do jego potrzeb :/ a jak sie komuś nie podobam, nikt przecież mu nie nakazuje znajomić się ze mną... no nie?

16.07.2007 22:17:51
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

rudzia napisał(a):
Każdy musi wytknac każdemu jego własne błady...zyc po swojemu czyli jak ?? nie wtrącac się w sprawy innych i dac sie wysmiewac otoczeniu.

Zyc po swojemu czyli czasami przez palce traktować to co mowią inni o naszych zachowaniach, to znaczy zeby nie zwracać uwagi na złosliwości jakie mowią ludzie, nie warto, doskonale wiemy, że większośc z tych tzw plotek jakie ludzie o nas mowią to tylko złosliwości, zawiść ludzka i brak taktu.... Każdy ma swoją niezależnośc, indywidualność i tego się trzymajmy a inni niech spadają Animatedwink XP A to, co robimy - kwestia sumienia, zasad, charakteru...

okimaxim napisał(a):
mi toto lotto co sobie o mnie ludzie myślą... jestem jaka jestem i dla każdego nie będe sie zmieniać adekwentnie do jego potrzeb :/

I tego się trzymaj OKM Smile

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.07.2007 22:26:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat