Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Walka z upałem
10.08.2007, 20:26:33

A miałas teczę ?? U mnie była burza, ale jak sie teraz wychodzi na pole to jest tak fajnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji rześko i miło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tego było mi potrzeba, bo co jak co ale dzisiejszy dzień był okropny :/

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
10.08.2007, 21:29:14

rudzia,
Cytat:A miałas teczę ?? U mnie była burza, ale jak sie teraz wychodzi na pole to jest tak fajnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No dokładnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Super powietrze, aż sobie okno otworzyłam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.08.2007, 16:00:08

terelka napisał(a):No dokładnie Super powietrze, aż sobie okno otworzyłam

Ech to fajnie miałaś :sweet: Tęcza to jest jedno z piekniejszych zjawisk natury Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie wiem czemu ale jak się pojawia to mi się jakos tan nastrój poprawia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.08.2007, 16:57:58

Wracałem sobie teraz z autobusu i powiem, że miłe, wilgotne i chłodne powietrze dało ulgę po dwóch dniach 'parówki' :/
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.08.2007, 17:33:40

Dziś jest fajne powietrze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bardzo miło siedzi się przy otwartym oknie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czasem ma się wrażenie, że jest duszno, ale zaraz powieje delikatny wietrzyk i wszystko wraca do normy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
12.08.2007, 20:17:37

To prawda, dziś jest rześko, miło i powoetrze jest takie chłodne, w sam raz na nocne przechadzki tu i ówdzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
13.08.2007, 19:38:36

Dzisiaj, już nie jest tak fajnie. W sumie wkurza mnie ta pogoda w kratkę;/ raz świeci słonce a raz pada deszcz. W sumie jak się rano wychodzi z domu to cięzko stiwerdzic w co sie ubrac :/ dzisiaj tak było nie nie powiem żeby było za cudownie....ale ogólnie jest ok :puppyeyes: :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
13.08.2007, 23:50:17

Pogoda jest w porządku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie ma co narzekać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
14.08.2007, 00:01:51

No, teraz pogoda jest idealna, upał nie dokucza, czasem słoneczko świeci, czasami pada deszczyk, który tak kocham :sweet: burz nie ma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale w sumie dobrze bo ostatnio spaliła mi karte sieciową Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
14.08.2007, 07:52:29

Dzisiejsza pogoda nie nastraja zbyt wesoło, jest szaro i ciemno :/ Nawet z domu nie chce się wyjść :/

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
14.08.2007, 20:10:02

Nie no w sumie nie było tak źle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale teraz jest bosko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nic tylko na spacer Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
15.08.2007, 10:11:24

rudzia, jasne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji potem się zrobiło całkiem miło ;D A dziś to już w ogóle pięknie jest ;D Chyba gdzieś się wybiorę ;D

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
15.08.2007, 10:13:21

Pięknie jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale upały już raczej nie powrócą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przynajmniej nie takie, jakie były w lipcu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji uff

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

15.08.2007, 10:29:38

Upały może i nie, ale temperatura 20-25 stopni jest jak najbardziej pożądana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
16.08.2007, 00:10:53

Dzisiaj było tak sobie fajnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji siefdziałam sobie z familija na polku i rozmawialismy. Mam nadzieje, że w sobote bedzie taka sama pogodaPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy