Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (6):« Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Wakacyjna Miłość
AutorWiadomość
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,026
Wakacyjna Miłość

Smile Jak zerwaliście cos na tych wakacjach Biggrin hehe opalone panie w bikini Smile A moze zabieracie sie dopiero Smile Tylko prosze nie piszcie, że to nie prawda Biggrin Czekam na ciekawe odpowiedzi :_)

09.07.2006 22:25:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3
Portfel: 1,829

Hm wakacje sie odpiero zaczely. Psorek myslisz ze kazdy facet leci na panie w bikini w kazde wakacje? ja za paniami nie przepadam Smile w tym sensie Animatedwink

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
09.07.2006 23:10:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Portfel: 1,026

leci leci kazdy samiec leci Biggrin hehe

10.07.2006 12:36:31
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Guest
Unregistered

Portfel:

Myslę ze jesli sie w kims zakocha w wakacje czy nie w wakacje to nie jest wazne, wazne ze sie zakocha i wtedy niekoniecznie mówi sie ze to tylko wakacyjna miłośc bo własnie taka czy to wakacyjna czy nie może przetrwac na wieki!!!

30.07.2006 18:58:23
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Portfel: 16,128

Kasiek, to prawda. nie wazne jest ani czas, ani miejsce, ani nasz wiek Smile Ani inni ludzie, ani to co oni powiedzą, ani nawet to, czy na Słońcu są jakieś plamy czy ich tam nie ma Biggrin

Wakacje sprzyjają o tyle zakochiwaniu się, że... mamy czas, częściej gdzieś wychodzimy, no i pogoda Smile Chociaż ja i tak przepadam za wiosna i jesienią... I zimą też. I latem tez Smile każda pora roku mi się podoba Smile

Pozdro.

30.07.2006 20:15:50
terelka
Moderator
*

Portfel: 3,494

Nieważne, czy lato, zima czy wiosna, zakochać się można zawsze i wszedzie - nie znasz dnia ani godziny Biggrin Miłośc przychodzi zazwyczaj w najmniej spodziewanym momencie. Ja myśle, ze to chodzi poprostu o przeznaczenie... Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

09.08.2006 09:56:46
Falkhor
Administrator
*

terelka, Tylko że czasem to przeznaczenie jest bardzo zamaskowane i trzeba sie do niego tak dokopywać, że to aż ciężko uwierzyć, że to całe zdarzenie MOŻE być przeznaczeniem Smile Bo niektózy to zakochują się od tak, np. w autobusie, a inni po wieloletnich poszukiwaniach Smile

pozdro.

11.08.2006 20:08:55
terelka
Moderator
*

No róznie w zyciu bywa... ale ja wierze, że przeznaczenie istnieje, że coś się dzieje własnie tak, bo to jest już zaplanowane... , że istnieją te 'dwie połowki jabłka", które wkońcu sie spotkaja...

11.08.2006 22:32:14
Falkhor
Administrator
*

terelka, Ja zaś mysle, że niekiedy przeznaczenie nie ma tu nic do tego Smile Bo jesliby było, to było po prostu dziwnie. Sami decydujemy o swoim losie i na niego pracujemy.

12.08.2006 08:40:26
terelka
Moderator
*

Ale życie jest własnie dziwne i zaskakujące Smile

12.08.2006 09:52:28
Falkhor
Administrator
*

terelka,

Cytat:
Ale życie jest własnie dziwne i zaskakujące

I dlatego jest takei ciekawe. Czasem wesołe a czasem smutne i przerażające. To dlatego powiedziałem, ze przeznaczenie... istnieje, ale jest poza zasięgiem nazego pojęcia, świadomości, zasięgu. Tylko Bozia jedna wie, co może się stać za rok, za godzine, za 15 sekund Smile A my dla siebie samych możemy tylko się starać, pracowa, obijać, oszukiwać, być szlachetnymi... Życie to niesamowita gra Smile

Zwłaszcza we dwoje Smile

12.08.2006 10:35:01
terelka
Moderator
*

Zgadzam sie, my nie znamy swojego przeznaczenia i nie wiemy co sie stanie za chwile... dlatego życie nie jest nudne...
Ale warto żyć tak, żeby potem nie załować niczego... bo straconego czasu nie da się cofnąć... Smile

12.08.2006 10:53:16
magdaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 524

Ja wierzę w przeznaczenie i moje motto życiowe brzmi: '"Co ma być to będzie!". Myślę, że w życiu nie dzieje sie nic bez przyczyny i z dnia na dzień coraz bardziej się o tym przekonuję.

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
12.08.2006 19:38:06
iwcia
Moderator
*

Portfel: 1,829

O przeznaczeniu mamy juz 1 topic Smile troszke tam dyskutowalismy ale mozemy cos wiecej powiedziec Smile

Co do milosci wakacyjnej, tez uwazam ze kazda pora roku jest dobra, jak dla mnie nie ma to zadnego znaczenia czy poznalam kogos w zimie czy w lecie Smile
Mowi sie czesto ze takie wakacyjne zauroczenia i fascynacje szybko przemijaja, no ale jezeli przemijaja to napewno nie jest to milosc. Jezeli 2 ludzi chce ze soba byc to bedzie bez wzgladu czy sa wakacje czy nie Smile
Wakacje i takie urlopy sprzyjaja zawieraniu nowych przyjazni, swoja milosc mozna spotkac naprawde wszedzie tylko to musi byc wlasnie ten moment Animatedwink zycie plata nam figle Smile ale potem zawsze wraca do swojego planu.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
12.08.2006 21:15:32
Falkhor
Administrator
*

Hmmm...

W sumie wakacje i urlopy to także dobry moment... do sprawdzenia swoich uczuć, stanu miłości, itp... Bo... życ ze sobą i widzieć się przez krótki czas każdego dnia to całkowicie co innego niż... spędzenie z kimś dwóch tygodni pod rząd.

Stąd też warto czasem wykrozystać ten czas na "dotarcie" się i zoabczenie... jak to jest na prawdę być razem...

13.08.2006 12:58:55
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: