Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (6):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 Następna > Ostatnia »
Wakacyjna Miłość
AutorWiadomość
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,026

Falkhor napisał(a):
Chwila zauroczenia, bliskośc i beztroska, luz/blues, piękna pogoda i zniżkowe bilety dla turystów Cool Sporo atrakcji które czynią miłość tym samym, czym są wakacje w ciągu całego roku. Sezonowością Smile

Zaje****e mądre słowa :]

20.06.2007 10:53:03
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 5
Portfel: 1,335

Mi ciężko by było się tak zauroczyć na chwilę jestem stały w uczuciach ... raczej Tongue

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
26.07.2007 18:54:22
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

Wakacyjna miłość nie musi oznaczać tylko chwilowej miłości, może przerodzić się w stały związek, jeśli oczywiście odległość nie jest zbyt duża...(bo to może być przeszkodą niestety) .

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

27.07.2007 13:57:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

Mi taka miłość kojarzy się właśnie z wyjazdem, koloniami itp Smile i utożsamiam taką miłość z czymś krótkotrwałym no i ... gorącym Animatedwink

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
27.07.2007 14:09:07
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Bake napisał(a):
Mi taka miłość kojarzy się właśnie z wyjazdem, koloniami itp Smile i utożsamiam taką miłość z czymś krótkotrwałym no i ... gorącym Animatedwink

Młody człowiek ma wakacje, z dala od rodzinki ma totalną swobodę no i daje się ponieść chwili .... dla mnie takie wakacyjne miłostki nie są dla mnie - ja jestem za bardzo stała w uczuciach ale nie zaprzeczę - jest to wspaniała przygoda .... Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.07.2007 22:34:49
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

ziomalka napisał(a):
takie wakacyjne miłostki nie są dla mnie - ja jestem za bardzo stała w uczuciach

Racja, mam takie samo zdanie. Nie chce na chwile, wole na całe życie Animatedwink Tongueuppyeyes:

29.07.2007 10:42:01
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,541

okimaxim napisał(a):
Mi ciężko by było się tak zauroczyć na chwilę jestem stały w uczuciach ... raczej

mi nie było by ciezko Drwi ja bym nie potrafil Animatedwink ehhh chyba jutro wroce Sad

29.07.2007 12:02:30
okimaxim

*

Portfel: 2,337

Qmar, ten cytat nie jest mój tylko Bakea Animatedwink

29.07.2007 12:30:51
Qmar
Moderator
*

Portfel: 3,541

okimaxim napisał(a):
Qmar, ten cytat nie jest mój tylko Bakea

a ja
zaznaczylem to na okienku Bake'a Oo no dob ra ale chodzi o sama tresc Animatedwink

29.07.2007 12:35:51
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Nooooł - znów OFFTOP Tongue Q Tongue Tongue Tongue
Wakacyjne może nie miłostki, ale znajomości, nie zawsze dobrze wpływają na racjonalne myslenie, zdrowy rozsądek się wyłącza no i dzieje się to, co się dzieje....
Ale czasem warto pomarzyć, zaryzykować, podjąć się wyzwania....

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
02.08.2007 03:31:51
Prot

*

Portfel: 457

wakacyjna miłość..... mój kumpel choruje już na nią 5 lat (ona pewnie ma już dzieci ale on wciąż ją widzi jako TĄ wspaniałą...) wiec nie wpadajcie w tą pułapkę bo dla niektórych jest zdradliwa na wiele lat... MACIEK do boju Animatedwink

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
02.08.2007 03:41:15
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

wakacje są dobre, żeby kogos poznać. Ale żeby się prawdziwie zakochac? To jak dla mnie są niewystarczające. Z tego zwykłego względu, że miłośc 'po wakacjach' z tą 'wakacyjną' ma na prawdę niewiele wspólnego.

02.08.2007 18:47:53
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
To jak dla mnie są niewystarczające. Z tego zwykłego względu, że miłośc 'po wakacjach' z tą 'wakacyjną' ma na prawdę niewiele wspólnego.

Jeśli jest top burzliwe, ale i gorące uczucie, pełne namiętności, pożądania, intensywne poznawanie się, docieranie, jeśli jest to silne uczucie, wakacje mogą być tylko początkeim długotrwałego romansu ... Shy

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
02.08.2007 20:00:58
levi'
Moderator
*

Portfel: 3,304

Falk,

Cytat:
wakacje są dobre, żeby kogos poznać. Ale żeby się prawdziwie zakochac? To jak dla mnie są niewystarczające.

wiesz, to nie jest takie łatwe...miałem (pare) takich przypadków wakacyjnych i nie powiem, łatwo się wtedy zakochiwałem...wiele z takich uczuć przetrwało naprawdę długo :!: tylko wszytko polega na tym, żeby wiedzieć kiedy to jest miłość, a kiedy zwykłe zauroczenie - co jak wszyscy wiemy nie jest łatwe i często oba te 'uczucia' są tak bardzo do siebie podobne, że różnice się zacierają :!:
ale patrząc na to z 2giej strony: każde wakacyjne uczucie to jakieś doświadczenie, które dużo wnosi do naszego życia :!: ja dzięki takim wakacyjnym miłostkom zyskałem 2 bardzo dobre koleżanki baaa przyjaciółki można powiedzieć xD

i jeśli ktoś powie, że nie warto się plątać w wakacyjne uczucia to mu powiem, że jest w błędzie :!: bo nawet gdyby ten związek miał przetrwać tylko te 2 miesiące czy nawet mniej, to zawsze WARTO, bo przecież on był, a tego co się przez ten czas wydarzyło nic i nikt nam ne odbierze :!: :!: :!: :sweet:

ziomalka,

Cytat:
Jeśli jest top burzliwe, ale i gorące uczucie, pełne namiętności, pożądania, intensywne poznawanie się, docieranie, jeśli jest to silne uczucie, wakacje mogą być tylko początkeim długotrwałego romansu ...

może i tak - może to i zwykły romans - ale pomyśl: przez ten czas jesteś w 7 niebie :!: :!: :!: :hihi: nic się wtedy nie liczy, tylko ty i ona :!: :!: :!: a zatem naprawde nie warto :?: :?: :?:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
03.08.2007 09:46:01
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

levi napisał(a):
wszytko polega na tym, żeby wiedzieć kiedy to jest miłość, a kiedy zwykłe zauroczenie

A to czasmi wcale nie należy to prostych spraw, niestety ... :/

levi napisał(a):
każde wakacyjne uczucie to jakieś doświadczenie, które dużo wnosi do naszego życia :!: ja dzięki takim wakacyjnym miłostkom zyskałem 2 bardzo dobre koleżanki baaa przyjaciółki można powiedzieć xD

Pięknie powiedziane levi', nie mniej jednak ja nie lubię wystawiać uczuć na taką próbę, rozstanie czasami bardzo, bardzo boli.

levi napisał(a):
naprawde nie warto :?: :?: :?:

Jest parę plusów, parę minusów, ale ja na to patrzę z mojej perspektywy - jestem wrażliwa, jestem uczuciowa i łatwo daję się zwodzić facetom - tak już mam i chyba tego nie zmienię, tak więc pozostaje mi by mniej cierpieć i tęsknić, nie plątać się w nic w stylu wakacyjnego namiętnego romansu. Animatedwink

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
03.08.2007 18:18:27
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku