Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W tym momencie słucham .....
12.02.2007, 10:38:01

ziomalka napisał(a):I jak już przesłuchasz - napisz koniecznie recenzję, czy warto czy nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

przesłuchałem i mówie odrazu wszem i wobec, że nie warto :569: ja też nie przepadam za hh ale mam taką "wade", że jak na rynek wychodzi coś nowego, to muszę się z tym szybciutko zapoznać :570:

a ja teraz zassałem sobie my chemical romance i na tym chwilowo bazuje :568:

a pozatym to oczywiście klasyka: c-bool :571:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
12.02.2007, 10:58:10

Loreena Mckennit - The Mummers Dance

Mam smaka na celtyckie klimaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.02.2007, 10:35:15

Mika- Relax, Take it easy
Max Farenthide & DJ Hubertus - The passion

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
14.02.2007, 15:18:23

Akurat - Okciuk

Kiedy leżę i mam lenia
Nie zdobędę wykształcenia
(...)

Bardzo pozytywnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.02.2007, 16:45:07

Ja ogólnie słucham wszystkiego. Od piosenki Aguilery-Hurt (i inne; R&B) poprzez Ciarę do Rammsteina!! Wszystko zależy tylko od nastroju jaki mam w danej chwili. Kocham mmuzykę i potrzeba bardzo długiego czasu żebym się jakimś utworem znudziła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dla mnie muzyka to coś więcej niż wycie piosenkarza i dudnienie kolumn Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
15.02.2007, 20:21:30

Smolik i Kasia Kurzawska "Close your eyes".
15.02.2007, 22:33:54

Mike - Relax, Take it easy ..... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.02.2007, 19:16:02

Składanka muzyki klasycznej. nie wiem, co teraz leci, ale przed chwilą był... Ravel i jego Bolero Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ummmhhhh.... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.02.2007, 19:23:36

Kazik - Tak sie robi historie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

17.02.2007, 16:52:04

50 Cent, Eminem, Cashis, LLoyd Banks - You Don't Know Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
17.02.2007, 17:01:06

RADIOSTACJA

17.02.2007, 17:02:31

levi napisał(a):50 Cent, Eminem, Cashis, LLoyd Banks - You Don't Know

świetny kawałek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ashanti, Method Man and Paul Wall - Still On It Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
17.02.2007, 17:05:42

Activ-Visez
C-Bool
I takie tam
17.02.2007, 17:26:20

M. Manson - Rock is dead :570: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.02.2007, 18:18:58

Hey - Gdy mnie sen zmorzy
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy