Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W torebce zawsze mam...?
05.04.2007, 19:26:47
W torebce zawsze mam...?
Chyba kazda kobieta posiada lub posiadala torebke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a w niej...bardzo potrzebne damskie rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji gdyby tak wysypac z niej wszystko to co by sie znalazlo?
Co wedlug Was drogie Panie obowiazkowo musi znalesc sie w waszej torebce? bez czego nie wyobrazacie sobie wyjscia z domu?

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05.04.2007, 19:42:06

obowiazkowo góra smieci, jak to moj Facet mowi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
przede wszystkim notes, długopis, mazaki, portmonetka i smarkatki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

potem masa kart bibliotecznych i bilet miesieczny i legitka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

potem mp3, bateria do mp3 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
podpaska, tabletki, drobne, kartki/karteczki jakis cukierek/lizak,
to chyba tyle, jak sobie cos przypomne to dopisze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
05.04.2007, 19:51:01

Moja torebka jest mała ale za to pakowna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zmiesciłam nawet w niej ksiązke do ekonomii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Na codzien obowiązkowo mam a w niej --> portfel, legitymacje wraz z biletem miesięcznym, klucze, długopis, zeszyt na zajęcia, kserówki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.04.2007, 20:02:08

Ponoc kobiete mozna poznac po zawartosci torebki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe
u mnie smieci tez sie znajda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
szczegolnie zuzyte jednorazowe bilety mpk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
pozatym:
blyszczyk,
legitka,
bilet miesieczny,
komorka,
dlugopis,
zeszyt (jak na uczelnie)

wiecej rzeczy nie pamietam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
05.04.2007, 20:06:28

A właśnie komórka - rzecz podstawowa i niezbędna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zawsze ją mam w torebce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

05.04.2007, 21:43:12

hehe moja torebka wyglada jak worek na kartofle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wiec jest w niej wszytko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
smieci , długopis , telefon , kasa , wkładka z przed 3 lat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nigdy nic nie moge znalesc ale ja lubie :hihi:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
06.04.2007, 13:00:14

hehe.... ja mam zawsze błyszczyk jakiś, lusterko, czasem kasa i telefon <bo wolę mieć przy sobie - jak zima to w kurtce a kasa w spodniach> co tam jeszcze.... chusteczki higieniczne... coś słodkiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a! jeszcze legitymacja (jakby co) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
06.04.2007, 16:55:46

Ja podobnie jak Megg - błyszczyk,lusterko,telefon,troche kasy,chusteczki,Mkarta,legitymacja i troche śmieci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

07.04.2007, 16:03:44

Taaaa.... śmieci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dlatego zawsze jak kupuję torebkę to żeby nie była za duża Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
07.04.2007, 16:34:10

u mei w torebko-plecaku jest zazwyczaj pomadka do ust lusterko scyzoryk gaz na psy grzebien portfel notesikczasem player mp3 i troche smieci albo tez jakies drobniaki sie placza o i jeszcze mietusy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
07.04.2007, 21:19:43

Demonesssa,
Cytat:scyzoryk gaz na psy
eee wolalabym do niej nie zagladac hihi , a szczerze mowic obydwie przydatne rzeczy , sama ich nie nosze

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
09.04.2007, 21:58:37

Niech pomyślę... Dokumenty, em-karta, karta biblioteczna, legitymacja, klucz, portfel, cień do powiek, kredka, pomadka, nożyczki, długopisy, papier kartki lub cały zeszyt, chusteczki, zdarza się jakaś książka, podpaska, tabletki, pojedyncze torebki herbaty miętowej... Lubię mieć wszystko co niezbędne pod ręką. :lol-sweat:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
09.04.2007, 22:03:52

Gothka - to się nazywa pełne wyposażenie torbeki :hihi:

09.04.2007, 22:09:47

:hihi: w sumie to nie torebka, a torba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chyba w rozmiarze XL :lmao:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
09.04.2007, 22:12:15

tak myślałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo gdzie byś to wszystko zmieściła :hihi:

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy