Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W torebce zawsze mam...?
21.06.2007, 18:57:47

W torebce zawsze mam bałagan. A z rzeczy to zawsze noszę tampona albo podpaskę, lusterko, coś do ust i gumy do żucia.

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
22.06.2007, 19:53:28

magdaaa napisał(a):gumy do żucia.

:hihi: bo wiesz co trzeba miec ze sobą w razie W Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: to tak jak ja :hihi:

Niestety z przykrością musze stiwerdzic, że w torebce mam bałagan i co najgorsze to nie mam dowodu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
zgubiłam w domu dowód Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :/ masakra

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
30.06.2007, 14:21:38

rudzia, czasem rzeczy gubią się w dziwnych miejscach. ^^" Na pewno przeszukałaś wszystkie? Nawet te dziwne? Lodówkę, pralkę... itd. :O
Do mojej kolekcji rzeczy, które noszę w torebce dołączyło zdjęcie mojej przyjaciółki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
18.07.2007, 18:42:51

Ja teraz sobie kupiłam fajną, dużą pakowną torebkę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji także mam nadzieje, że wszystko mi się w niej zmieści, również książki i zeszyty równych formatów.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.07.2007, 12:57:28

Ja w torebce w taakie gorrrrące jestem uzbrojona w butelkę wody, spray odświeżający do ciała no i paczuszkę chusteczek odświeżających i nawilżających do facjaty XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
21.07.2007, 16:35:58

ziomalka napisał(a):Ja w torebce w taakie gorrrrące jestem uzbrojona w butelkę wody, spray odświeżający do ciała no i paczuszkę chusteczek odświeżających i nawilżających do facjaty

Teraz to jest bardzo mądre uzbrojenie...nie ma co Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w taki uoał to chyba nic innego się tak nie przydaje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.07.2007, 16:58:09

rudzia,
Cytat:Teraz to jest bardzo mądre uzbrojenie...nie ma co Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w taki uoał to chyba nic innego się tak nie przydaje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

przy takich upałach butelka wody w torebce jest wręcz niezbędna.

30.07.2007, 19:39:19

http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,67545,2908650.html

źródło - http://www.gazeta.pl

Mój wynik - zapracowana racjonalistka - no cóż, coś w tym jest prawdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A jak Wasze wyniki dziewczyny ? :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
30.07.2007, 19:51:13

lusterko,chusteczki,blyszczyk,perfumke,wode,portfel hmm...telefon Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." !! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.07.2007, 13:12:08

ziomalka napisał(a):A jak Wasze wyniki dziewczyny ?

Elegantka nie całkiem wyzwolona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

31.07.2007, 14:51:32

moj taki jak Zioma, ale nie zgadzam sie z tym - w koncu w torebce nosze cala mase smieci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
31.07.2007, 14:55:22

Zuziaaa napisał(a):moj taki jak Zioma, ale nie zgadzam sie z tym - w koncu w torebce nosze cala mase smieci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja tez sie nie zgadzam, podobnie jak z tym, że jestem racjonalistą, bools**t XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
31.07.2007, 19:25:14

ziomalka, ja też jestem zapracowaną racjonalistką Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

31.07.2007, 21:50:22

terelka napisał(a):ziomalka, ja też jestem zapracowaną racjonalistką Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ohoho dużo tu racjonalistek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
tez się dołączam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale osobiście się z tym nic a nic nie zgadzam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." !! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.12.2007, 15:43:01

W torebce noszę: komórkę, kalendarz - organizer, dokumenty, pomadka ochronna - bez tego ani rusz, chusteczki higieniczne, woda toaletowa, guma do żucia. To jest podstawowe wyposażenie mojej torebki.
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy