Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W torebce zawsze mam...?
01.06.2007, 14:19:17

rudzia napisał(a):to jest rzecz na którą nie trzeba miec pozwolenia wiec może sobie kiedyś takie cudo sprawie

oj ja chyba też się zaopatrze bo ostatnio wracam sama późno pociągami więc nigdy nic nie wiadomo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Możesz obejrzeć kawałek podłogi na ścianie... Don't drive so fast"
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01.06.2007, 19:42:50

W mojej torebece panuje istny bałagan Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mam tam dosłownie wszystko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nawet jakieś sciągi się zawieruszyły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.06.2007, 00:12:41

lato idzie...czas porządków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja juz takowe kroki w tym kierunku uczyniłam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji podczas porządków znalazłam jeszcze pilniczek którego wszedzie szukałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji grynt że znalazłam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: boshe moja torebka to jest ocan niezbadany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.06.2007, 12:40:13

Ostanio mam indeks i karte egzaminacyjna coraz czesciej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no i oczywiscie niezbedne mi do zycia pare papierkow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wczoraj zrobilam porzadek i juz ich niema Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
02.06.2007, 12:55:59

porzadki w torebce to podstawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przynajmniej wiadomo o co biega i co sie ma...ostatni odkrywałm że wogóle nie nosiłam ze sobą dokumentów...a jak by mnie policja zgarneła to co bo było ?? :lmao:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.06.2007, 18:59:07

Od czasu do czasu trzeba sprzątać nawet w takiej "puszce" Pandory jak kobieca torebka. :lol-sweat: Wywalam wtedy wszystko na stół i po dokładnym obejrzeniu, oddzieleniu papierków z cukierków i paragonów, zgarniam wszystko z powrotem. Ostatnio znalazłam krem kupiony rok temu... :sweet:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
02.06.2007, 22:42:24

Gothka =) napisał(a):Ostatnio znalazłam krem kupiony rok temu...

Gothka gratuluje... :hihi: lepiej poźno niż wcale Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: jeszcze takiej przygody nie miałam ale młodda jestem i kto wie...wszytsko może się zdarzyc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: a może któras z was znalazła jeszcze coś ciekawego w swojej torebce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to całkiem ciekawe może byc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
03.06.2007, 10:04:59

rudzia, kobieca torebka to kosmos niezbadany, nigdy nie wiadomo co można w niej znaleźć i dlaczego czasem nie można w ogóle nic w niej znaleźć :lmao:

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
03.06.2007, 11:02:36

no wlasnie bo z torebkami to róznie bywa. Jak chcesz cos zneleźc to nie ma ale jak juz ta konkretna rzecz Ci jest niepotrzebna to znajdujesz. Przyroda i kobiece torebki to nieznane i nie dokońca zbadane głebiny ;D :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
03.06.2007, 13:10:44

rudzia napisał(a):Jak chcesz cos zneleźc to nie ma ale jak juz ta konkretna rzecz Ci jest niepotrzebna to znajdujesz. Przyroda i kobiece torebki to nieznane i nie dokońca zbadane głebiny ;D :hihi:
Kobieca torebka to tajemnica, której za żadne skarby nie jest w stanie sobie męski rozum wyobrazić XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
03.06.2007, 23:30:45

ja myśle ze męski rozum to wogole ma problemy z pojeciem czego kolwiek ale nie bedę mówic o wszystkich panach bo moze jednak ktorys uzywa szarych komorek ale wiekszosc jednak nie wykoinuje tej jakze trudnej czynnosci =D ale nie to że ja bym panów obrażała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
04.06.2007, 10:33:15

rudzia napisał(a):ja myśle ze męski rozum to wogole ma problemy z pojeciem czego kolwiek
Ehhhhh rudzia, ja myślę, że nie jest tak źle, serio Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Większośc facetów, jakich znam, myśli trzeźwo, mądrze no i racjonalnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale fakt faktem tej tajemnicy nie są w stanie pojąć XP
rudzia napisał(a):moze jednak ktorys uzywa szarych komorek ale wiekszosc jednak nie wykoinuje tej jakze trudnej czynnosci =D ale nie to że ja bym panów obrażała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:
No to pojechałaś hardocrem rudzia :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
04.06.2007, 12:37:41

ziomalka napisał(a):Większośc facetów, jakich znam, myśli trzeźwo, mądrze no i racjonalnie

hmm szczesciaraPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie mogę powiedziec ze wszscy panowie jakich znam nie mysla i sa głupi i niodpowiedzialni bo tak nie jest. Np Falk wg mnie jest bardzo sensownym gościem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale prawda jest taka że mimo tego co czasem(jakże głupiego) uda mi się napisac lubie panów bo niektorzy są naprawdę świetni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i można na nich polagac a takie zdanie wynika z tego że nie udało mi się jeszcze wpasc na jakiegos konkretnego...znaczy rozumiesz o co chodzi??

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
04.06.2007, 22:22:19

rudzia, ja rozumiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ziomalka, napisała:
Cytat:Ale fakt faktem tej tajemnicy nie są w stanie pojąć XP
Kobieta tajemnicza musi być :hihi: Kosmetyka to nauka o kosmosie kobiety Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A faceci, no cóż, otwierają nasze torebki na własną odpowiedzialność :lmao:

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
05.06.2007, 09:44:48

Gothka =) napisał(a):Kobieta tajemnicza musi być

racja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo wydaje mi się, że panowie lubia odkrywac wnetrze kobiety...i czasem wnetrza ich torebek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale tajemnica jest czyms co sprawia, że panowie tak szybko sie nie poddają i dążą do tego by wiedziec i odkryc jak najwiecejPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i własnie tutaj budzi sie instynkt odkrywcy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w sumie czasem to fajne jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy