Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
W której pizzerii pizza na cienkim cieście?
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
RE: W której pizzerii pizza na cienkim cieście?

Jabolek - Ja jadam w Sołtysie jak mus jest, czyli np. paczka się tam wtoczy i... no trzeba Animatedwink Ale szczerze to ja po prostu pizzy w Sołtysie polecać nikomu nie będe Cool ja mam swoją ulubioną w Kapitolu a do nowych nie mam za bardzo czasu się wybrać Biggrin

Z tego co wiem, to w ciągu najbliższych miesięcy powstanie kilka nowych lokali Smile Nawet w Dąbrówkach /okolice kościoła/ ma powstać miły lokalik, chyba z pizzą, a na pewno z piwem (100m Biggrin )

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
28.04.2008 07:03:38
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Jowita

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

A mi wreszcie udało się spróbować polecanej przez Was pizzy z Kapitolu !
Faktycznie ciasto cieńsze od tego ze znanej mi dobrze Zielonej, nadzienie było bardzo mięsne (na życzenie mojego męża, co to wierzy w mięso;-), Jestem zadowolona, ale... Ideałem jest dla mnie pizza z baru Florenz, z Przeworska, gdzie mieszkałam przez jakiś czas. Aby opisać ten smak i wygląd, muszę cofnąć się do dzieciństa. Skrawki z ciasta pierogowego, pieczone na blasze kaflowej kuchni, pamiętacie? :-)Więc takie chrupkie, lecz masywniejsze jest to ciasto do pizzy we Florenzu, dlatego tak nie zapycha! Niemniej, przyznaję, że pizza z Kapitolu była pyszna!! :-)

Jowita
28.04.2008 22:36:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
Karl xD

*

Reputacja: 1

Ja nie lubie kapitolu. szczerze to najlepsza jest w Zielonej, ale tak to na grubym cieście jest

29.04.2008 15:06:44
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Bake

*

Reputacja: 6

w kapitolu jest moim zdaniem najlepszy gyros w mieście

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
29.04.2008 16:44:27
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

trądzik mieszkania Warszawa Torby Komputery, Sprzęt Gry