Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza [1] 2 Następna > Ostatnia »
W co ubrac sie na impreze ?
AutorWiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 0
W co ubrac sie na impreze ?

Panowie jak uważacie, jaki strój jest najlepszy na dyskoteki, imprezy, a jakiego kompletnie się wystrzegać ?? Chodzi mi tez o to jak mysliscie jakie wrazenie odbieraja dziewczyny, gdy nas widza tak akurat ubranych na imprezie Animatedwink

[ Dodano: 2006-09-29, 00:45 ]
Dodam jeszcze jedno pytanie , jak waszym zdaniem powinna byc ubrana dziewczyna idac na impreze Smile

Pozdrawiam Maciej
29.09.2006 00:45:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

Nie jestem bywalcem dyskotek Biggrin Hmmmm... A jak sie ubrać... wygodnie. Ale schludnie. Niekoniecznie modnie, ale we własnym stylu. Futra raczej odpadają, szczególnie te naturalne.

Hmmm... Czarne dżinsy, wygodne buty. Mogą być skórzane. Koszula - ja lubię ogólnie koszule, dobrze się w nich czuję. Mogą być nie tylko w kratę czy w paski, ale też... w jakieś fajne wzorki Smile ja mam jedną, na którą mówię 'aztecka', kilka w motywy malarsko-kwiatowe Tongue oraz klasyczne, mono-kolorowe. krawaty.... hmmm... średni pomysł. Dodatków - brak Biggrin

29.09.2006 08:39:00
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6

Dziwny temat, kwestia stroju jest tak indywidualna Smile
Falkhor, dobrze radzi Smile ja zwykle zreszta Smile

maciej napisał(a):
Dodam jeszcze jedno pytanie , jak waszym zdaniem powinna byc ubrana dziewczyna idac na impreze

Czy moga czytac to dziewczyny??
Napewno sexi, z duzym dekoltem krotka spodniczka.

Fakt ze ja bym sie tak nie czepił bo sie brzydze takich ale tak dziewczyny chodza ubrane.
Z jedna dziewczyna z łańcuta rozmawialem kiedys na czacie interii, powiedziała mi ze lubi chodzic na dyskoteki i ze ostatnio poznala jakiegos faceta i skonsumowała ta znajomosc w ciagu 1 nocy. Dla mnie SZOK. Ale widac ze jest to na porzadku dziennym.

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
24.01.2007 00:44:48
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Bake, Mogą czytać, ALE NIE MOGĄ PISAĆ Tongue :564:

Jak ma się ubrać dziewczyna? Fajnie Smile Jeśli idzie ze swoim facetem - to jednak powinna się ubrać trochę dla niego, tak jak facet dla swojej dziewczyny, prawda? Smile

Bake,

Cytat:

Hmmmm... Jak dla mnie przyda się jakiś 'pazur', ale szczerze - nie jest to konieczne Smile Ale facet to facet - dziewczyna może się ubrać tak, aby go zaskoczyć, albo tak, jak wie, że on lubi Smile

Może mu też zrobić na złość Tongue

Co do takich hmmmm... LASEK... czy nie wiem, jak to inaczej okreslić, lachony? Smile Tongue Po prostu 'efekciary'. Ciuszki więej odkrywają, niż zasłaniają, ultramini, dekolny po pępek... bleeech. OHYDA...

24.01.2007 08:13:14
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

skóra komóra i fryzura a dal pan które maja co pokazac to tu sie musze zgodzic z Bake,

Bake napisał(a):

i i jeszcze musza miec to cos w sobie zeby zwrócic na siebie uwage

24.01.2007 20:57:53
Falkhor
Administrator
*

Dla faceta w większości przypadków uniwersałem będzie... garniak Tongue Smile Doooobra koszula, ładny krawat, czyste buty Smile W myśl zasady - że dobry facet to facet z klasą i na dodatek - zadbany po prostu.

Ja stawiam na koszule - ale obecnie w szafie rządzi biel Tongue nooo i troche koszul, ale reszta - na ciepłe dni Tongue Smile Na imprezy to może ze dwie się znajdzie Tongue

24.01.2007 21:52:29
Joy_ride

*

Reputacja: 1

nienawidzę i gardzę ludźmi ubranymi jak "ciota"

styl "metroseksualny" moim zdaniem też jest "poroniony"

denerwowały mnie na imprezach "dresiki" szpanerzy itp.

jak się ubierać to w miarę normalnie !

zastanówmy się czy jesteśmy facetami czy jakimiś pedziami o wąskich biodrach i kroku modelki!

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
24.01.2007 21:58:40
Bake

*

Reputacja: 6

chyba trzeba się ubrać tak by czuć się w tym dobrze...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
27.07.2007 13:22:15
Qmar
Moderator
*

trzeba sie w tym czuc dobrze Smile
jakas koszula moze zamiast koszuli koszulka Animatedwink spodnie typu dzinsy albo typowo z housa Animatedwink byle bylo wygodnie Smile

04.09.2007 22:13:39
Prot

*

Reputacja: 1

Bake napisał(a):
chyba trzeba się ubrać tak by czuć się w tym dobrze...

dokładnie, no chyba że lubisz wszędzie chodzić w dresach... choć to i tak normalne np w Hiszpanii tam każdy chodzi jak chce i jak się dobrze czuje nie przejmują się opinią innych, pełny luz Smile

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
05.09.2007 00:45:27
Falkhor
Administrator
*

Prot, A u nas wyjdź w dresach na ulice, to albo Cię zwymyślają, albo znajdziesz nowych kolegów. Też w dresach Tongue

05.09.2007 07:39:44
Qmar
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Prot, A u nas wyjdź w dresach na ulice, to albo Cię zwymyślają, albo znajdziesz nowych kolegów. Też w dresach

tak samo w irlandi ^^ wszedzie dresy granatowe ;o

05.09.2007 21:13:48
Falkhor
Administrator
*

Qmar, A dlaczego granatowe? Czy to ma jakieś wymowniejsze znaczenie niż to, że np. w TESCO byłą wyprzedaż granatowych dresów z Chin? :nerd:

05.09.2007 22:43:58
Qmar
Moderator
*

Falkhor, u nich taka moda Smile dresy granatowe biale buty i koszulki czerwone z vodavony taka wieś .... napewno nie jak na impreze.... chyba ze wiejsko-irlandzką Biggrin ale na takich nie bylem wogole nie wiem czy sa

05.09.2007 23:01:41
levi'
Moderator
*

oglądałem ostatnio film nagrany przez kumpla na imprezie Tunnel Electrocity 2007 w klasztorze Cystersów w Lubiążu...to dopiero była impreza - a co do stroju to powiem, że wogóle aby być WPUSZCZONYM do takiego klubu jak np Alchemik to trzeba coś sobą reprezentowąc :!: np jeśli nosisz dresy itzw sportowe obuwie to już nie masz czego tam szukać...
...jeśli chodzi o strone to oczywiści głównie czerwień u dziewczyn i głównie białe minióweczki, a jeśli mówimy o facetach to białe koszulki/koszule (ale muszą być 'fikuśne' =D ) - więc nie ma tak łatwo :lmao:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
10.09.2007 13:43:36
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

zeswiata Lato 2008 cienie pod oczami interaktywna mapa berlin appartement