Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 Następna > Ostatnia »
UWAGA! Kobieta za KIEROWNICĄ!
AutorWiadomość
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 6
Portfel: 0

1. dzisiaj przejezdzam przez e40.... z lewej widze ktoś skeca w droge z której wyjezdzam - ma włączony kierunkowskaz... juz mam ruszać w koncu zachamuje by skręcać coś mnei jednak tknelo i nie pojechałem a okazało się ze za sterem jakaś Pani która pomimo kierunkowskazu pojechała prosto...

2. nie jestem zwolennikiem szybkiej jazdy ale jazda 30 km/h na prostej drodze to naprawde przesada... Panie! odwagi i zdecydowania

P.S moja dziewczyna szczerze jeździ lepiej odemnie tak więc to nie tak że sie na Panie uwziąłem... Smile

[ Dodano: 2007-07-28, 23:27 ]
dzisiaj: wracam z nocy teatralnej ulewa. Skręcam z Mickiewicza w bok do E40 a Bakowa krzyczy HAMUJ! co się okazało? że jakaś IDIOTKA na kolarce w środku nocy bez lamp odblasków ba nawet kurtki jasnej! ubrana na ciemno zasówa na rowerze wprost pod moje kółka! no PORĄBANA!

http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=413938

dzisiaj z kolei Biggrin jade sobie za baką a ona nagle po hamulcach z piskiem opon hamuje przed chyba zjawą. Wjechałbymw nia i jeszcze moja wina by była, potem jade za baką a ona za koparką i choć miejsca i czasu tyle że przejechałbym tirem z przyczepą ona nie zrobi tego audi. A gdym ja chciał wyprzedzić ją i koparkę to WIEM że wjechała by we mnie gdy bym ją wyprzedzał. Naprawdę kobiety w większości chyba te prawo jazdy kupują albo jakoś inaczej sie o nie starają. Innego wytłumaczenia nie widze

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche

Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.04.2008 11:47:00 przez maciej.

19.07.2007 20:29:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
mnemonick

*

Reputacja: 0
RE: UWAGA! Kobieta za KIEROWNICĄ!

Bake nie bądź taki do przodu bo cię z tyłu braknie trafisz raz czy dwa na kobiete i już masz jakieś kompleksy a ja znam takie babki że jaby cię przewiozły to byś padł z wrażenia

Napewno i ty za wspaniale nie jeździsz i znajdą sie tacy co powiedzą pewnie jakaś babka jedzie a tu Bake

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
16.04.2008 22:05:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Unknown
Bake

*

Wiesz może nie jezdzisz to nie wiesz co sie dzieje na drodze. Kobiety to straszne niebezpieczeństwo. Np. Dziś na e-40..... wyjeżdżam z podporządkowanej na e40 jadę kawałek i sygnalizuję zamiar skrętu w lewo, przed miejscem gdzie skręcam podwójna ciągła... zwalniam i co widzę w bocznym lewym lusterku ? ktoś mnie wyprzedza Biggrin przy moim włączonym kierunkowskazie Biggrin:DBiggrin oczywiście kobieta.

Lub wczoraj... jestem na skrzyżowaniu Traugutta z e40... dojeżdzam do skrzyżowania a tu nagle z e40 ŚRODKIEM mojej drogi kobiecinka zjeżdża...

Po prostu trzeba za niektóre myśleć.
a może ja mam takiego pecha ?
Wspaniale nie jeżdze ale staram sie unikać podstawowych błędów, które większość kobiet popełnia nagminnie.

Pomyślmy... postawmy koło siebie w samochodach 18 letniego chłopaka i 18 letnią dziewczynę. Zaraz po odbiorze nowego prawa jazdy... Jak myślisz kto będzie lepiej jeździł? Kto lepiej zaparkuje? Kto wymieni sobie koło? itp...

wiadomo że są kobiety które jeżdzą ode mnie 100x lepiej znam takich kilka ale z moich własnych obserwacji wiem ze kobiet trzeba sie bać na drodze...

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
17.04.2008 08:43:34
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Bake - Chyba masz takiego pecha... nawet ja ostatnio śmigam trochę autem i powiem, że jakoś bardziej obawiam się facetów. Chyba są bardziej ambicjonalni... chociaż ja np. staram się ułątwiać innym korzystanei z drogi, bo wg mnie ciągle wpierniczanie się w ruch jak najważniejsza istota tego świata - to kiszka... Co prawda widząc, jak jeździ moja mama, znajoma, znajoma i znajoma - to kurcze... kobiety są TRUDNIEJSZE do przewidzenia Tongue Tongue

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
17.04.2008 19:25:48
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
kefirek82

*

Ja przepraszam, ale jako kobieta-kierowca czuje się urażona... Od siedmiu lat mam prawko, jeżdże dużo i wszędzie, ale nie miałam zadnej stłuczki, mandatu, a nie można o mnie powiedzieć że "wleke" sie samochodem. A tak szerze mówiąc to przypatrzcie się na drogach i ocencie jak jeżdżą faceci.... (to oni są nieprzewidywalni) :-(

18.04.2008 19:58:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Unknown
SunShine

*

Jak jeżdzą faceci też mozna opowiadać i opowiadać... Im szególnie zarzuicić mozna brak wyobraźni i wygórowaną pewność siebie... To ich widzę jak wyprzedzają na zakrecie na 3ciego jadąc na czołówke. Wyjezdżają na podwójnej ciąglej na e40 bo nie chce im się podjechać w miejsce gdzie jest to zgodne z prawem. I czesto za nic mają sobie przepisy Animatedwink Kobiety faktycznie może jeżdzą gorzej ale smierć za kółkiem raczej może nam zasponsorować facet... kobieta może częściej ale stłuczke Tongue
Ja się bardziej straszych zakonnic boje Tongue Ostatnio taka jedna 70 letnia w centru rzeszowa skasowała 2 samochody na skrzyzowaniu (w tym nasz) bo wyjechała na czerwonym świetle jadąc w lewo i pomyliła sobie gaz z hamulcem...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
19.04.2008 10:47:10
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
darekielb

*

Są ludzie, którzy jeżdżą dobrze, ale są i tacy, co jeżdżą tragicznie i nie zależy to od płci. Niektóre kobiety naprawdę dobrze jeżdżą i nie ma co uogólniać. Sam znam kilka kobiet, które bez względu na to, jakim samochodem mają jechać, jeżdżą pewnie i bezpiecznie.
Ja wczoraj miałem "sytuację podbramkową" zafundowaną przez faceta, który zawracał na zebrach zaraz za wysepką na Grabskim Sad w dodatku bez kierunkowskazu. Jak by gość Tirem nie uciekł na chodnik to wbiłby we mnie Transita, który jechał między nami. Jak to zobaczyłem w lusterku, to mi ciśnienie nieźle skoczyło Angry

Moje fotki
19.04.2008 12:04:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
SunShine

*

Z ciekawości wpiszcie sobie w google "wypadek samochodowy + zginęły"
Czy to kobiety faktycznie powodują najwięcej wypadków? To one są największym zagrożeniem?
Może nie wszytskie potrafią parkować, może powodują słuczki i otracia lakierów, może nie są zdecydowane i czasami jeżdża za wolno... I popełniają błędy, oczywiście stwarzają tym zagrożenie. Ale czy są takie niebezpieczne to polemizowałabym.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
19.04.2008 14:53:03
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Wiesz SS moze masz i racje ale mimo wszystko duzo wiecej jest stłuczek i zniszczen samochodów. Wypadki są głównie przez młode osoby (powinni to prawko jednak dawac od 21 roku zycia) poniewaz taki 18-nasto letni koles dostanie prawko i chce zabłysnąc odrazu. Zresztą w temacie nei chodzi o wypadki smiertlene dokłądnie tylko o ogólne zagrozenie ze strony kobiec za kółkiem (nie wszystkich) z racji nie zdecydowania, roztargnienia, wazniejszych spraw (komórka, kolezanka obok) lub za małe umiejetnosci. To co wymieniłem czesciej zdarza sie u kobiet niz u facetów.

19.04.2008 16:15:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
darekielb

*

To fakt, te czynności częściej zdarzają się kobietom.
Nie ma to jak widok kobiety na skrzyżowaniu (czerwone światło) i robienie makijażu hehehe Tongue
Dlatego kobietom powinni sprzedawać samochody bez lusterek w zasłonkach przeciwsłonecznych (bynajmniej po stronie kierowcy) Tongue

Moje fotki
19.04.2008 16:32:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
Bake

*

eheheh pomysł z brakiem lusterek boski Smile

Powiedzmy że kobiety bezpośrednio nie powodują więcej wypadków śmiertelnych, ale czy nie robią tego pośrednio? Gdy jedzie taka kobiecinka e40 40 km/h na odcinku dwupasmowym a za nią ciągnie się kilometrowy korek, wiele osób będzie kusiło przekroczyć podwójna ciągłą i wyprzedzić a to może być niebezpieczne,

21.04.2008 08:27:26
Falkhor
Administrator
*

Oh, Bake Tongue

Cytat:
Gdy jedzie taka kobiecinka e40 40 km/h na odcinku dwupasmowym a za nią ciągnie się kilometrowy korek, wiele osób będzie kusiło przekroczyć podwójna ciągłą i wyprzedzić a to może być niebezpieczne,

Noooo wiesz. Niektórych może kusić to, że w sprzęcie przeciwpożarowym ogólnei dostępnym jest np. taka siekiera, którą można szybko zdjąć z haka i rozłupać głowy przechodniom albo uczniom w szkole. To też jest kuszenie. Więc sorry, ale kobiecinka zasuwająca 40km/h po E4 może powodować inwektywy i nerwice, ale nie można powiedzieć, że jeżeli ktoś się wnerwił i wycupał w słupa to jest wina kobiety...

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
21.04.2008 14:53:35
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Falkhor ale to jest tamowanie ruchu drogowego. Co innego jakby tak sobie jechala przez miasto

21.04.2008 15:37:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
Bake

*

dokladnie Qmar, swoja droga kierowcy w kapeluszach też są the best Biggrin szczegolnie w ticach i maluchach Biggrin ale to już temat na oddzielny temat Animatedwink

21.04.2008 17:31:04
Falkhor
Administrator
*

Qmar - To JEST tamowanie ruchu. Ale nie można powiedzieć, że 'panie włądzo, złamałem przepisy, bo mnie kobieta zdenerwowała'. Podchodze do tego z praktycznego punktu widzenia... Ostatecznie modelowym wyjściem jest telefon na policję i donos, że autko o numerach X tamuje ruch i stwarza poważne zagrozenie na drodze...

21.04.2008 19:10:52
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

chrysler hotel londres dubai off plan Koszulki Strony www