Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (4): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 Następna > Ostatnia »
UWAGA! Kobieta za KIEROWNICĄ!
Autor Wiadomość
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 3,482

Cytat:
ale nie przez komorke prowadzac Animatedwink

ojj Qmar Animatedwink Nikt statystyk na taki temat nie przeprowadził (chyba), więc to są tylko Twoje przypuszczenia a nie udowodnione twierdzenie Animatedwink A moze bardziej zwracasz uwage na kobiety za kierownicą, a nie na facetów Tongue

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

07.06.2007 18:35:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,041

Ale faceci siłą rzeczy np. nie malują ust do lusterka. Nie malują oczu... A co do telefonu - to myślę, ze i tu i tu jest tendencja do tego, by jedna ręką prowadzić wóz, a drugą trzymać fołna.

08.06.2007 09:31:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Bard

*

Grupa: Zarejestrowani
nfm: 90

to chyba nie zależy od płci, tylko od odpowiedzialności i to nieważne czy to kobieta czy mężczyzna, nie pochlebiajcie sobie za bardzo, faceci znowu bardziej szarżują na drogach, odpowiada taki stereotyp?

"Czy gwiazdy świecą po to aby każdy mógł znaleźć swoją?..."
04.07.2007 19:12:54
Falkhor
Administrator
*

Bard, Owszem, szarżują. A kobiety się malują. Więc faktycznie, dochodzimy do tego, że to kwestia odpowiedzialności równa dla obu płci Smile

05.07.2007 05:43:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Falkhor,

Cytat:
Bard, Owszem, szarżują. A kobiety się malują.

Nie generalizujmy Animatedwink Nie wszystkie kobiety malują się za kierownicą, a te co to robią to sądzę, że robią to tylko podczas stania w korku Tongue

05.07.2007 06:53:03
Falkhor
Administrator
*

terelka, No to jak już nie generalizujemy, to nie wszyscy faceci szarżują za kierownicą i nie wszystkie kobiety malują się za kierownicą Smile Wychodzi więc na to, że obraz i stereotyp budują... jednostki? Tongue

05.07.2007 08:23:00
SunShine

*

nfm: 1,319

Ehhh co do malowania nie będę się powtarzać... Niektóre kobiety się nie nadają, inne przez mniejsze doświadczenie są mniej zdecydowane i przez to nie jeżdzą dynamicznie jak to przystoi na dobrego kierowce. Z parkowaniem fakt mają często problemy, ale to również zależy od doświadczenia i 'wyczucia' własnego samochodu...
link
już wole stwierdzenie blondynka za kierownicą... bo typowe blondynki, nawet nie chodzi o kolor włosów ale o sposób myslenia to poważne zagrożenie na drodze.
link2
Inne panikują... I nie panują nad samochodem... Nie wiem, może późniejsza reakcja... Ja chce zapisac się jak mi kasy bedzie troche zbywać na kurs bezpiecznej jazdy i nauczyć się tam panowac nad pojazdem w poślizgach itp Animatedwink żeby nie zamykać oczu gdy będzie sytuacja zagrażająca stłuczce tylko próbować 'szczęsliwie wyjechać' z opresji.
Ale tym stereotypem krzywdzimy kobiety które dobrze jeżdżą i radza sobie na drodze nie gorzej niz nie jeden facet Sad

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
05.07.2007 08:51:57
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,896

Moja koleżanka, mój rocznik kupiła sobie opla vectre starą.... naprawdę myślałem że dużo widziałem... do czasu jak jechałem za nią z łańcuta do Wysokiej - jechała 2 stroną drogi praktycznie! gdy ktoś ją wyprzedzał nie zauważyła tego i zjechałą jescze bardziej na nie swoją stronę, potem pod górkę jechała 2 stroną drogi!!! do samego końca ! włosy mi deba stanely, JAK TAK MOŻNA JEŹDZIĆ? co by sie stało gdyym ja jechał sobie spokojnie z naprzeciwka swoja strona drogi? jak ona zdała egzamin? Moja dziewczyna - bardzo tolerancyjna też była w szoku, no czegoś takiego NIE WIDZIAŁEM. Prędzej czy później zdarzy się tragedia, mam tylko nadzieje ze wjedzie w drzewo a nie w auto jadące poprawnie. i nie żal mi takich ludzi, chciałbym żeby wszyscy piraci skończyli na drzewach. Nie umiem jeździć nie jeżdżę, niestety samochód to nei zabawka.

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
16.07.2007 09:41:00
lukaszshaq34

*

Reputacja: 1
nfm: 136

Moim skromnym zdaniem kobieta za kieownicą to jest jakaś pomyłka Animatedwink

http://pl.youtube.com/watch?v=YAG9wSWuKg...ed&search=

http://pl.youtube.com/watch?v=Hp0dMN3CuK8

hehe ;D

Życie jak mecz, jeden mecz, który ważniejszy jest niż życie...

18.07.2007 18:59:25
terelka
Moderator
*

lukaszshaq34,

Cytat:
Moim skromnym zdaniem kobieta za kieownicą to jest jakaś pomyłka Animatedwink

niewiem co jest na tych filmikach ale nieprawdą jest, to co napisałes!! no bez przesady... może zdarzają się odosobnione przypadki... ale to samo można powiedzieć o facetach - są dobrzy kierowcy i źli...

Jak patrze jak jakiś facet wyprzedza na zakręcie, gdzie widoczność wynosi zero to zastanawiam się po co on to robi..., żeby poczuć adrenalinę czy zeby stracić życie, albo to kompletny brak wyobraźni.

18.07.2007 19:08:25
SunShine

*

lukaszshaq34, Ty wariacie drogowy lepiej się nie odzywaj w tym temacie Tongue i nie kazda kobieta mój drogi nie każda Tongue jeden link już podałam wyżej, a linki trzeba 'kryć'

[ Dodano: 2007-07-18, 21:57 ]
dla porównania można powiedzieć że każdy facet to świnia Tongue

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"

Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.04.2008 10:48:59 przez maciej.

18.07.2007 20:13:17
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,896

ja znam 2 kobiety które na 100 % jezdza super. Z reszta boje sie jjeżdzić.... dzisiaj znowu widziałem akcje na e40 jak kobita zrobiła korek heheeh pomyliło się jej coś hehehe

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
19.07.2007 07:17:30
SunShine

*

No widzisz Tongue Ty znasz 2 ja znam 2 i już jest coś. Bo to raczej nie te same Tongue

19.07.2007 08:41:27
lukaszshaq34

*

Reputacja: 1
nfm: 136

No więc powiem tak: 90% kobiet to źli kierowcy, a jeżeli uraziłem pozostałe 10% to serdecznie przepraszam :hihi: ;D

Życie jak mecz, jeden mecz, który ważniejszy jest niż życie...

19.07.2007 15:51:36
SunShine

*

lukaszshaq34, no już lepiej to brzmi Smile

19.07.2007 17:01:03
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *