Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
umarl sobie... :( [*]
AutorWiadomość
zofija

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 3
umarl sobie... :( [*]

Wczoraj wieczorem umarl malenki piesek mojej suczki... Mial zaledwie tydzien. Najpierw caly dzien tak strasznie kwilil, bylo mi go szkoda, ale nie wiedzialam co mu jest. Cierpial. Wydaje mi sie ze bolal go brzuszek, gdyz w porownaniu do swoichrozmiarow, brzuch mial gigantyczny, ale nie znam sie na tym.
Warto wspomniec, że gdy nasza suczka rodzila tydzien temu przyszly na swiat 3 pieski. Jeden urodzil sie martwy, drugi umarl sobie nastepnego dnia, ten wydawal sie duzy i silny.
To byla pierwsza ciaza naszej domowej suczki. Mniemamy, że ojcem wspomnianych pieseczków byl ich dziadek (pies sąsiada), bo nasza suczka czesto do niego chodzila w odwiedziny. I myslimy, że to może miec związek z tym ze pieski byly slabiutkie.
Wydaje się to śmieszne, ale to poważna sprawa, gdyż dzisiaj od rana nasza suczka chodzi po calym domu i szuka.... szuka i szuka i placze (tak sobie piszczy, biedna) a ja nie wiem co mam zrobic.... Czy zapomni?? ;(

24.02.2008 10:29:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
Zuziaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,399
RE: umarl sobie... :( [*]

Zapomni. Tylko chwile to zejdzie. Moja stracila 3 a moze 4 malych bo byly za duze - musieli ja operowac bo sama byla by nie przezyla ... a teraz biega i nie widac po niej jakos tego co przeszla... no ale ma jeszcze do towarszystwa kota i szczeniaka z pierwszego porodu wiec ...
Smutne to ... Sad

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
24.02.2008 13:46:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: