Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulubiony alkohol
26.02.2007, 19:55:02

e swoja droga produkuja jeszcze van pura ? bo niepamietam zbym ostatnimi czasy widzal to gdzies piwo
swojego czasu pamietam jak brat mi opowiadal (zreszta pamietam te marke) ze dobre jest a raczej bylo piwo 10,5 (dziesiec i pol) nie produkuja juz a mowil ze najlepsze jakie bylo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
26.02.2007, 20:07:29

Qmar, No było takie, ale nie miało 10,5 mocy... tylko tak się chyba zwało, cos mi się zdaje... bo kojarzę to logo i butelke tego piwa... jakoś tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Odnosiło się chyba do extraktu, ale cóż... to było dośc dawno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
26.02.2007, 20:13:09

No bo tak sie nazywalo napisalem tylko sie pytam moze jest ktos kto kosztowal swojego czasu to Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i nie wiem dalej co z van purem ?! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.02.2007, 08:33:06

Qmar, Van Pur, samo piwo o takiej nazwie, widziałem jeszcze w tesco, w dziale piwnym... w zwykłych butelkach nieprofilowanych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji , etykietka czerwono-czarna i Van Pur z dopiskiem MOCNE (chyba 6,2%, cos koło 6 w każdym razie). Kosztowało razme z butelką 1,69.
27.02.2007, 15:56:32

niom co do van pura to mam dość pobierzene zdanie :| miałem (jeszcze w młodych latach) dość nieprzyjemną sytuację z owym trunkiem :| Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a słyszeliście browarze Łomża??
miałem do czynienia z 3 wytworami tegoż browaru:
- Łomża Eksport - 5,7% obj.
- Łomża Mocne - 7,8% obj.
- Dock Strong - 6,8% obj.

i muszę powiedzieć, że naprawdę znośne piwko... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

...co prawda w naszej okolicy spotkałem się tylko z Łomżą Eksport, a reszta jest chyba słabo dostępna (ja się jeszcze nie spotkałem) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
naprawdę dobre piweczko...mimo, że nie pochodzi z naszego regionu :546: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
27.02.2007, 16:13:12

levi', Hmmmmm... ja się nie spotkałem z niczym takim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czyli raczej promocja tego piwa u nas leży albo jest zbyt słabo dostępne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

SARMACKIE - Plastik, wyprodukowane przez dla Biedronka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Plastik, 1 litr Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Schłodzona nie będzie wzgardzone Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.02.2007, 16:30:15

Falkhor napisał(a):levi', Hmmmmm... ja się nie spotkałem z niczym takim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czyli raczej promocja tego piwa u nas leży albo jest zbyt słabo dostępne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
właśnie o to chodzi, że to piwko pochodzi z Łomży heh a chyba wszyscy wiemy gdzie leży Łomża :030: to piwko jest coś takiego, jak u nas Karpackie...
...i qrcze narazie napotkałem tylko Ł Eksport w Rzeszowie :zly: a i tak jest trudno dostępne :zly2:

a cio do piwek z Biedronki, to powiem wam tak: jak mam do wyboru qpić sobie jedną Wareczke lub dwa "Biedronkowskie wytwory" - to wyiore jedno, ale za to sprawdzone!! :030: jakoś nie jestem na tyle odważny aby się faszerować taką żółcią :zly: :030:

27.02.2007, 17:43:48

żebys Levi wiedzial wyczytalismy kiedys w Beczkowym [ bodajze ] z Adamsa w składzie duza ilosc zółci :550:
a słyszeliscie o wienie Patyk ? jezeli brakuje Ci siarkiw organizmie nic innego tylko patyk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
27.02.2007, 17:54:50

Cytat:a słyszeliscie o wienie Patyk ?

cio?? jeszcze lepsze od cavaliera?? heh kolejne wino marki wino??
bleee jakoś mnie te roztwory siarki nie kręcą specjalnie :030:
chyba lepiej dopłacić pare zeta i mieć coś co naprawdę można nazywać winem... :030:

27.02.2007, 23:28:32

levi napisał(a):a cio do piwek z Biedronki, to powiem wam tak: jak mam do wyboru qpić sobie jedną Wareczke lub dwa "Biedronkowskie wytwory" - to wyiore jedno, ale za to sprawdzone!!

A co do biedronki to ostatnio spotkałem sie z promocjią wlasnie na ulubione piwko levi'ego Wareczka Czerwona w puszce kosztowała jedyne 2,08zł a jak wszyscy doskonale wiedzą cena sugerowana to2,59 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jak dobrze że stonka jest tak blisko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Życie jak mecz, jeden mecz, który ważniejszy jest niż życie...

28.02.2007, 11:39:03

Cytat:co do biedronki to ostatnio spotkałem sie z promocjią wlasnie na ulubione piwko levi'ego Wareczka Czerwona w puszce kosztowała jedyne 2,08zł a jak wszyscy doskonale wiedzą cena sugerowana to2,59 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
qrcze lukaszshag34Anie wiedziałem, że istnieje tak dobra oferta :030:
hmm to nie ma innego wyjścia jak wybrać się na zaqpy :030:
mmm wareczka jest jedyna w swoim rodzaju :one: :030:

28.02.2007, 11:47:51

levi napisał(a):wareczka jest jedyna w swoim rodzaju

Tez tak myśle więc korzystajmy z promocji dopóki jeszcze trwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Życie jak mecz, jeden mecz, który ważniejszy jest niż życie...

28.02.2007, 15:53:39

moze volta za zloty,9 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bylo cos takiego w Asi co sie kumpel podniecal ze tanie ^^

28.02.2007, 16:16:28

ja wam poiwme lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji polroczna przecena calsberga po 2 zł g:okulary

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
28.02.2007, 16:55:54

Padlinka, Hihihih Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Żółta etykietka i napis jak z podstawówki - Patyk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pamięta się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Albo kuszące Wisienki, Oddech Sołtysa, Orbit, Bycza Krew, Wiejski Aperitiff... I inne wina o nazwie patykiem pisanej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dobre, bo tanie i dobre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Volt piwko to taka ściema, ni to mocne, ni to rewelacyjne... jakiś czas było tanie...

Goolman - Z buteleczki całkeim OK Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
6% chyba ma, tanie, i nawet dobre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Carlsberg - Hmmmm... To piwo bywa RÓZNE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ale moge poweidziec, ze ma swój wyjatkowy smak, bo jednak jest on charakterystyczny...

Z winek alternatywnych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
hmmmm... Poza kartonowym Cavalierem jest jeszcze leśny dzban, wersja w butelce i wersja... w plastikowym woreczku z uchwytem (a'la mleko z trzebowniska Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ).

Z edycji ultra beidronkowych - Fort, Sarmackie, V.i.P... i jeszcze jedno, ale nie pamietam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A nawet dwa, ale marka hmmm... patykiem pisana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy