Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulubiony alkohol
18.02.2007, 19:55:07

Falkhor napisał(a):Wczoraj miałem okazję spróbować studniówkowego szampana i powiem, ze był bardzo dobry Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ogólnie szampan to fajna sprawa, ale jak dla mnie - tylko słodki... bo lubię tę mussssującą słodycz... mmmm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Lubisz tę mussssującą słodycz... mmmm....?
A najbardziej po tych bombelkach lubisz robić to co ogry lubią robić - czyli bekać na cały gaźnik? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
18.02.2007, 19:57:45

Qmar, Jeeeeee tammm. Mnie wczoraj nie trzeba było żadnego alkoholu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W sensi emógł być brak wina, ale był spiew i kobieta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W zupełności mi to wystarczyło. A szamapana jeszcze polubisz. To przychodzi z wiekiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.02.2007, 18:56:43

Falkhor obawiam się że nie był to prawdziwy szampan bo zazwyczaj na takich imprezach go nie ma... ale fajnie że i taki Ci smakował to już dobry początek do smakosza szmpana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.02.2007, 20:32:27

Prot, Heheheh... no wiem, ze prawdziwy szampana to jest z szampanii i tak dalej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja po prostu ładniej nazywam wino musujące Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dzisiaj w domku też był szampan, rodzinka kupiła na ostatki, to było po lampce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zwykły Majkelo Andżelo, 10 zeta za butelczynę. Suuuuuuper Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
20.02.2007, 20:57:53

I o to chodzi żeby przy każdym alkoholu dobrze się bawic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :564:
21.02.2007, 22:34:16

nie ma to jak dobra zimna ukraińska wódka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to jest chyba jedna z tych nielicznych dobrych rzeczy w ukrainie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

no do tego jeszcze ukraiński fajek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

i można imprezować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
24.02.2007, 01:58:45

tylko liczę się % Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.02.2007, 02:21:09

kochaś napisał(a):tylko liczę się % Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
widze ze nie gustujesz w alkoholach... "zawalić czapę można wszystkim"
ale co to pomoże?

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
24.02.2007, 02:46:37

Prot, nic nie pomoże a jeśli chodzi o wina to polecam białe półwytrawne pycha Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.02.2007, 02:57:27

o winach możemy pogadać... szczególnie niemieckich.
Półwytrawne to moje ulubione... możemy po spekulować ale Ty chyba wolisz użalać się nad soba...
Pozdrawiam

24.02.2007, 03:40:56

Prot, pogadać możemy tylko tak bardzo nie znam się na piwach bo mam krótki staż picia:)wiesz nie jestem jakimś tam wielkim smakoszem kupuję żeby zobaczyć czy mi smakuje :)NIE URZALAM SIę NAD SOBą PO PROSTU JAK PIJE WINO BO LUBIE I MI SMAKUJE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.02.2007, 03:58:37

kochaś napisał(a):pogadać możemy tylko tak bardzo nie znam się na piwach bo mam krótki staż picia:)wiesz nie jestem jakimś tam wielkim smakoszem kupuję żeby zobaczyć czy mi smakuje :)NIE URZALAM SIę NAD SOBą PO PROSTU JAK PIJE WINO BO LUBIE I MI SMAKUJE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
to w końcu piwo czy wino?
Wino mi też smakuje ale nie każde...

24.02.2007, 04:05:37

Prot, przepraszam pozna juz pora Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiesz lpiej znam sie na piwach a wina pije sporadyczniePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a jakie piwa lubisz pić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.02.2007, 10:57:29

Ja lubię posmakować różnorodne % ale się nie upić ;-)
24.02.2007, 12:01:24

kochaś napisał(a):znam sie na piwach a wina pije sporadyczniePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

to tak samo jak ja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
nigdy nie gustowałem w winach :zly: nigdy mi nie smakowały...jakoś działają na mnie strasznie usypiająco :zly:
za to piweczko :028: mmm napój bogów :diabelek:

polecam: wareczke czerwoną, wareczke strong (to coś dla Falka), bębowe mocne :030:
a z 2 strony nie uznaje: heinekena - po co tyle płacić za taki syf :galy: i calsberga :029: (zauważcie, że nie wyliczam tu piw...sorki soczków typu karmi...bo to wogóle jest poza wszelką listą trunków przyjaznych normalnemu organizmowi) :zly2:

jednym słowem: nie ma to jak piwecko :030: a jeszcze w dobrym towarzystwie :043: mmm pełnia szczęścia :diabelek:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy