Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] Ostatnia »
Tylko kobieta 'nietknięta' ma wartość
AutorWiadomość
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 0

Gothka =) napisał(a):
W życiu rożnie bywa. Jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy. Skąd mamy wiedzieć czy to jest ta właściwa osoba czy nie?

zgadza się. Nigdy się nie dowiemy czy nasze postepowanie, zachowanie jest właściwe...po za tym które z nas nie popełniło błedu, czegoś czego pożniej się żałowało przez bardzo długi czas. Błedy ludzkie nie mogą wyznaczac wartości człowieka. to że czegos nie mamy lub mamy to w nadmiarza nie czyni nas ani lepszymi ani gorszymi...nie chce się wypowiadac o wszytskcih kobietach ale chyba doscy spora ilosc jak się zakocha to oddaje wszytsko co ma i robi wszystko co może zrobic...ale czasem jest to wykorzystywaneSad

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.06.2007 10:07:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bard

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

myśle że nie można tego jednoznacznie określić, to zależy od kobiety, jeśli ona rozdaje się na lewo i prawo i jej to nie przeszkadza to dla mnie jest niesmaczne conajmniej, ale jeżeli popełniło się w życiu kilka błędów to myśle że nawet nie mam prawa ich oceniać ponieważ ja też popełniam błędy, jestem grzesznikiem jak każdy, a oprócz tego to nasówa mi się pytanie czy facet jak jest prawiczkiem jest bardziej "wartościowy" ? mamy równouprawnienie a pozatym facet czy kobieta, wszyscy jesteśmy ludzmi ^_^

"Czy gwiazdy świecą po to aby każdy mógł znaleźć swoją?..."
07.06.2007 15:01:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Facet tak samo jak kobieta może świadomie szukać osoby i szukać odpowiedniego czasu. czasem im dłużej, tym lepiej - a czasem gorzej. nie da się tego jakoś sklasyfikować. Zdarzają się ludzie, którzy nigdy nie kochali się z nikim.

08.06.2007 10:51:34
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

pozycjonowanie strony praca Rybnik giełda Hurt odzież piłkarska