Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 Następna > Ostatnia »
Tylko kobieta 'nietknięta' ma wartość
AutorWiadomość
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 0

profesoq napisał(a):
Kazdy gosc pragnie miec kobiete tylko dla siebie!!

no dobra napewno tak jest ale chyba nie powiedz mi ze brak cnoty to uniemożliwia??!!

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.06.2007 23:42:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Reputacja: 0

rudzia napisał(a):
no dobra napewno tak jest ale chyba nie powiedz mi ze brak cnoty to uniemożliwia??!!

Nie uniemozliwia ale jest w pewnym stopniu utrudnieniem z punktu widzenia psychicznego faceta!! Osobiście tak mysle nie wiem ile facetow sie ze mna zgodzi?!!

03.06.2007 00:02:01
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
rudzia

*

profesoq napisał(a):
w pewnym stopniu utrudnieniem

jakim utrudnieniem z jakieg punktu w czym utrudnieniem ??!! wytłumacz mi to bo zdaje mi się że nie bardzo to moge zrozumiec

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
03.06.2007 00:07:22
profesoq

*

Jestes tylko kobieta.... Smile Faceci wiedza o czym mowie!! Ja jestem za głupi zeby Ci to wytlumaczyc moze kto inny bedzie w stanie ci to jakos wytłumaczyc albo rozrysowac Smile Rotfl

03.06.2007 00:12:56
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
rudzia

*

zacznijmy od tego że jestem AŻ kobieta ...ale tak swoją droga to przeczysz sam sobie bo jak jestem tylko kobietą to powinienieś umiec mi to tytłumaczyc bo przeciez w koncu jestes mezczyzna :letssin: :letssin: :letssin: staraj sie mi to wytłumaczy bo jestem niezmiernie ciekawa co masz na mysli Animatedwink

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
03.06.2007 00:19:52
profesoq

*

Po prostu większość dziewczyn chce mieć żonę dziewice!!!! nietkniętą!! Smile [welon np jest tego symbolem] Choć wiadomo że w dzisiejszych czasach odsetek takich kobiet jest znikomy no ale zawsze to lepsze niż nic Smile Utrudnieniem takim że w świadomości faceta już zarysowują sie sceny co ta dziewczyna robiła za młodu... Nasuwa sie tu stwierdzenie że trzaskała sie po krzaczorach heh Oczywiście są wyjątki np Gwałt ;] Powtarzam to co napisałem wcześniej!! Smile Zaznaczam to jest moje osobiste zdanie i nie chce sie z utożsamiać z ogółem i pisać za większość Pisze jak ja uważam Smile

03.06.2007 00:28:29
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

O rany Biggrin Zażarta dyskusja Smile To jak już Profesoq napisał coś od siebie, to ja też coś dodam. Zastanawiając się dośc rozlegle - dla mnie kobieta nie musiałaby być dziewicą, aby mieć dla mnie więszą wartość niż kobeita, która dziewicą nie jest. Dlaczego? Bo to zależy od jakiegoś układu wartości, hierarchii priorytetów. Są kobiety, które są dziewicami ale i tak nie są zbyt cenne - np. przez cechy osobowościowe, prawda? Są jednak takie, które są wspaniałymi ludźmi i dodatkowo np. czekają z wiankiem na tego jedynego. To jeszcze bardziej podnosi wtedy 'wartość' kobiety.

Bo przecież są też i mężczyźni, którzy czekają na tę jedyną.

03.06.2007 07:52:59
profesoq

*

Falkhor napisał(a):
Są jednak takie, które są wspaniałymi ludźmi i dodatkowo np. czekają z wiankiem na tego jedynego. To jeszcze bardziej podnosi wtedy 'wartość' kobiety.

Takie mam na mysli ;]

03.06.2007 12:00:32
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6

Falkhor napisał(a):
Są kobiety, które są dziewicami ale i tak nie są zbyt cenne - np. przez cechy osobowościowe, prawda? Są jednak takie, które są wspaniałymi ludźmi i dodatkowo np. czekają z wiankiem na tego jedynego. To jeszcze bardziej podnosi wtedy 'wartość' kobiety.

Zgadza się - i takie kobiety - może podchodzą troche naiwnie do życia - szukając tego jedynego, ale z drugiej strony ...... hmmmmm to jest tylko i wyłącznie dowód świadczący o ich zasadach, wartościach, czekają na miłość, a druga sprawa, czy doczekają się ...

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
03.06.2007 12:32:03
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, czy się doczekają... a co to ma do rzeczy? Dla każdego zrobienie tego pierwszego razu to przeżycie indywidualne. nie pownno wynikać z mody, nakazu znajomych, albo najgorzej - z przymusu.

Co ciekawe - gorzej postrzega się faceta, który jeszcze tego nie zrobił, niż kobietę, która jeszcze tego nie zrobiła. W sensie dziewictwo jest u nas domeną kobiet. Ciekawe, dlaczego? czyżby to zasługa tego, że facet jest zdobywcą? Hmmm.

03.06.2007 18:24:57
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
gorzej postrzega się faceta, który jeszcze tego nie zrobił, niż kobietę, która jeszcze tego nie zrobiła. W sensie dziewictwo jest u nas domeną kobiet. Ciekawe, dlaczego? czyżby to zasługa tego, że facet jest zdobywcą?

To wszystko za sprawą przeświadczenia, że facet jest dominatorem, facet jest łamaczem serc damskich, facet wiedzie prym w związkach, facet - bądź co bądź jest - przynajmniej według mnie - bardziej 'zgłodniały' niż kobieta, facetom chodzi tylko o jedno ...... to może po krótce tyle XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
03.06.2007 18:31:56
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Ilośc romantyzmu w Twojej wypowiedzi mnie powaliła. Aż milej poczuć się facetem XP

03.06.2007 19:05:21
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Ilośc romantyzmu w Twojej wypowiedzi mnie powaliła. Aż milej poczuć się facetem XP

I o to mi chodzilo XP No a jesli masz jakies ale, slucham :letssin:

PS ja w powyzszej wypowiedzi bardzo uogolnilam, za co przepraszam tych wyjatkowych facetow XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
04.06.2007 10:11:24
rudzia

*

ziomalka napisał(a):
przeświadczenia, że facet jest dominatorem, facet jest łamaczem serc damskich, facet wiedzie prym w związkach, facet - bądź co bądź jest - przynajmniej według mnie - bardziej 'zgłodniały' niż kobieta, facetom chodzi tylko o jedno

właśnie i to są sterotypy które trzeba zmieniac tak nie może dłużej byc bo panowie już pomalu zaczynaja obratsac w piórka i co niektórzy dopuszczają sie do rzeczy, które nigdy nie powinny się zdarzyc i to jest np. gawałt(a to tylko dlatego że facet jest zdobywaca i dominantem :/)

profesoq napisał(a):
Utrudnieniem takim że w świadomości faceta już zarysowują sie sceny co ta dziewczyna robiła za młodu

a czy Tobie by to przeszkadzało. Czy jak byś miał w podświadomości takie wyobrażenia czy myśli kochał byś ta dziewczyne mniej. Mnie się wydaje ze drugą osobą kocha się za to jaka jest a nie za to czy przespała się z kims czy nie!! przecież każda miłośc jest pierwsza

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
04.06.2007 12:12:31
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Czasem jest tak, że kobieta spotyka na swojej drodze mężczyznę i jest pewna, że to ten właściwy człowiek, ale potem okazuje się jak bardzo się myliła. Dała temu człowiekowi wszystko co miała. Czy teraz nie ma już prawa być szczęśliwa z innym mężczyzną? Tylko dlatego, że nie jest już niewinna?
W życiu rożnie bywa. Jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy. Skąd mamy wiedzieć czy to jest ta właściwa osoba czy nie? ^_^

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
05.06.2007 08:46:43
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

pozycjonowanie stron www Koln hotels oczyszczanie jelit REPERTUAR ibthisaam