Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tylko kobieta 'nietknięta' ma wartość
28.05.2007, 08:10:00

Cytat:poza tym sądze, ze dobrze jest, jak w związku obie strony przejawiają trochę erotomanii i.. nimfomanii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jasne :hihi:
Cytat:Być może jednka coś wymyślą, żeby 'oznakować' faceta.
Ciekawe co by to mogło być? Obrączka się nie sprawdza. Może tatuaż? :O :hihi: Dobre byłoby piętno, którego nie można usunąć, ale które nie szpeci. :lol-sweat:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
28.05.2007, 10:22:31

wlasnie te glupie sterotypy...to mnie najbardzie wkurza ze jak facet ma wiele kobiet to jest gosc i laski na niego leca ale jak laska ma kilku facetow to znaczy ze jest....(sami wiecie kim) najgorsze jest to ze nawet nie mozna z tym wlaczyc bo sie nie da....nie ma jak tego zmienic

Gothka =) napisał(a):Być może jednka coś wymyślą, żeby 'oznakować' faceta.

a moze to po prostu bedzie kastracja :hihi: :lol-sweat: =D

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
28.05.2007, 11:47:34

rudzia napisał(a):wlasnie te glupie sterotypy...to mnie najbardzie wkurza ze jak facet ma wiele kobiet to jest gosc i laski na niego leca ale jak laska ma kilku facetow to znaczy ze jest....(sami wiecie kim)
myślę, że nie masz tak do końca racji..
...facet, który ma pare dziewczyn wcale nie jest dobrze postrzegany :!: to nie jest do końca tak...
jak kobieta ma kilku facetów to jest uważana zaaa :?: hmmm ale to raczej jeśli chodzi o kontakty damsko - damskie, bo to dziewczyny dorabiają tej osobie taką etykietkę :!:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
28.05.2007, 13:43:05

rudzia, napisała:
Cytat:a moze to po prostu bedzie kastracja

rudzia, miało nie szpecić... :O :hihi: :lol-sweat:
levi', napisał:
Cytat:..facet, który ma pare dziewczyn wcale nie jest dobrze postrzegany :!:
Rozumiem, że również w męskim środowisku?

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
28.05.2007, 14:28:42

Gothka =) napisał(a):..facet, który ma pare dziewczyn wcale nie jest dobrze postrzegany

no prosze gdzie to wyczytales?? to by bylo dziwne przeciez panowie slyna z tego ze lubia sie chwalic swoimi podobojami i osiagnieciami z innymi laskami...nie chce mi sie wierzyc ze panowie patrza na takiego kolega spode łba...chyba ze jest to zwykła zazdrosc

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.05.2007, 14:33:31

rudzia napisał(a):nie chce mi sie wierzyc ze panowie patrza na takiego kolega spode łba...chyba ze jest to zwykła zazdrosc
hmmm my tu mówimi o facetach, którzy widzą w życiu coś więcej niż tylko seks, alkohol i kasa.......
...np ja baaaardzo nie lubię gadać o moich ex dziewczynak etc. uważam, że to temat zamknięty dla szarszego grona odbiorców i (na obecną chwilę) tylko jedna osoba wie o mnie coś więcej a tak to reszta (cytac z mojej książeczki) "musi się zadowolić całkowitym brakiem wiedzy na mój temat" :]
zauważ rudzia znasz mnie od ok 7 lat a raczej mało o mnie wiesz...heh

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
28.05.2007, 17:27:28

prawdziwym sukcesem prawdziwego faceta jest znalazienie tej właściwej, jedynej, najwspanialszej za... pierwszym razem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale to prawie że się nei zdarza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Związek - nawet zakończony - nie musi być ani przyczyną sławy i chwały, ani znowuż poniżenia. Bo to się zdarza, że coś nie wychodzi :/ Dlatego jakby ktoś miał jak - w ostatnich 'Wysokich Obcasach' jest artykuł o tym, jakj polska młodzież zaczyna swoją inicjację. widac, że obecni rodzice - 30 latkowie - już inaczej patrzą na wyczyny swoich dzieci. jest lepszy kontakt... i temat dziewictwa nie jest już skazą, tabu - i na szczeście nie jest jeszcze tematem chodnikowym. KObiety i mężczyźni powinni mieć swój pierwszy raz w spokoju i bezpieczeństwie. najlepiej tez, gdy się kochają.

Bycie tkniętym lub nietkniętym powinno być tylko wrażeniem hmmm.. myślowym? Dlatego zamiast wyszukiwać takich cech u facetów - może lepiej, aby u kobiet zniknęły? W końcu tak czy siak i TAK zawsze zostaje to w pamięci. A przynajmniej powinno.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.05.2007, 20:25:29

levi napisał(a):zauważ rudzia znasz mnie od ok 7 lat a raczej mało o mnie wiesz...heh

zgadza sie ale nie pomyslałes nigdy o tym że jak bym chciała sie dowiedziec czegos wiecej na Twoj temat to chyba bym sie o to bardziej postarała

nie chce generalizowac bo to nie ma sensu...nie twierdze ze wszyscy panowie mowia i mysle o jednym i tym samym bo to by bylo bez sensu

Falkhor napisał(a):prawdziwym sukcesem prawdziwego faceta jest znalazienie tej właściwej, jedynej, najwspanialszej za

to jest cel nie tylko faceta ale i kobiety nie ma przecież ludzi na świecie którzy świadomie wybrali by samotnośc

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007, 06:20:31

rudzia, Ja dodam jeszcze, że wogóle ZNALEZIENIE tej jedynej to sukces - nawet, gdy nie jest to za pierwszym razem.

Obecnie martwi mnie to uprzedmiotowanie cnoty. Stała się towarem. A w pierwszym topicu - dziwnym fetyszem. Nie chce, aby tak to wyglądało. Dlatego wg mnie jest jeszcze to, że taka sytuacja - dyskryminacja, szykanowanie, kamienowanie - pojawia się tam, gdzie kobeitę traktuje się PRZEDMIOTOWO. W końcu kobeita to nie jest tylko to jedno miejsce. Kobieta też człowiek.
29.05.2007, 09:44:02

Falkhor napisał(a):Kobieta też człowiek.

madre słowa szkoda tylko że tak nie wielu panów to zauważa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji może to zabrzmi okropnie, brutalnie , może mnie uznacie za byle jaka osobe ale cnota jest teraz nie w modzie i nie wiele dziewczyn jest które ja jeszcze posiadaja zwłaszcza w moim wieku ale -co podkreslam- nie chce generalizowac jestem za tym zeby szukac tego właściwego a jezeli sie nie znajdzie za pierwszym razem świat się przeciez nie zawali...misja człowieka jest poszukiwanie, a uprzediotowienie jest tylko przykrym skrzywieniem czasów dzisiejszych :/

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
01.06.2007, 10:45:19

Dziś wiekszośc kobiet jest "tknięta" no chyba że były od urodzenia przetrzymywane w piwnicyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Albo trzeba to zaakceptowa i nie mysle o tym że "moja kobieta już niejedno robiła z innym facetem" albo pozostac idealistą i szuka pieknej nietkniętej dziewicyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Niestety kobity mają ten problem że ich pierwszy raz to ...pierwszy raz. Dla faceta każdy raz jest pierwszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.06.2007, 10:53:12

Gall napisał(a):Albo trzeba to zaakceptowa i nie mysle o tym że "moja kobieta już niejedno robiła z innym facetem" albo pozostac idealistą i szuka pieknej nietkniętej dziewicyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pierwsza opcja jest praktyczniejsza i myślę że wiekszośc panów tak robi. Druga natomiast to piekna idea która może się niestety skonczyc na niczym...napewno są jeszcze dziewczęta, które chronią swoją czystośc ale raczej jest ich już bardzo nie wiele...

Gall napisał(a):Dla faceta każdy raz jest pierwszy

dlaczego dla faceta każdy raz jest pierwszy??

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
01.06.2007, 10:59:20

Hmmm. chodziło mi tu o aspekt zmian fizycznych po pierwszysm stosunkuPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.06.2007, 11:08:29

no to to jest oczywiste ale myslałam że masz cos innego na myśli. Np. że facet sie denerwuje przed każdym stosunkiem...z rzeszta ja tam nic nie wiem na ten temat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
02.06.2007, 17:14:26

Wracajac do tematu jestem pewien ze kazdy facet podswiadomie jednak chce zeby jego kobieta pozniejsza zona ktora kocha i szanuje była nietknieta!! [dziewica] I nikt mi nie zaprzeczy bo wtedy skłamie mowa tu o facetach. Kazdy gosc pragnie miec kobiete tylko dla siebie!! :letssin:

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy