Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Twój wymarzony zawód?
21.06.2007, 19:42:32

no to OkiMaxim zajmuj tą fuche na stałe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a tak poważnie to wierze, w coś ambitneijszego dla Ciebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

Gothka =) napisał(a):Prędzej czy później i tak zacznę studiować psychologię Moje marzenie jeszcze się spełni

tak tak a jak skończysz to ja będę Twoją pierwszą klientką Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a ja nie wiem kim chce byc. Jak będę duża to chcę byc sobą a później sie zobaczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
:hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
22.06.2007, 18:18:28

rudzia, hehe jeszcze nawet nie zaczęłam studiować mojej wymarzonej psychologii, a widzę, że już mam klientów :lol-sweat: :hihi: A tak serio to czytam o tym w ramach hobby, więc już nie jestem chyba takim zupełnie, zupełnie laikiem? :lol-sweat:

Ktoś mi kiedyś powiedział: "Bądź sobą. Bo jeśli Ty nie będziesz sobą, to kto będzie Tobą?"
Dużo o tym myślałam potem. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
22.06.2007, 19:01:55

Może ja też coś zaczne działac w tym kierunku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: ale jak by coś to pamietaj, że ja mam byc Twoją pierwsza klientka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.06.2007, 19:14:07

rudzia, to kiedy zaczynamy sesję? :lol-sweat:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
22.06.2007, 19:17:45

zaraz !! juz teraz bo mi się nawet przyda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nawet bardzo się przyda :hihi: :lol-sweat:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
07.12.2007, 00:28:45

Politolog hehe nie no nie mam pojęcia czym się będę w życiu zajmować, czas pokaże Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.12.2007, 09:02:10

terelka, W sumie politolog może robić wszystko i to jest nasza najwięsza radośc i ból jednocześnie :] Bo chcąc robić coś dobrze, musimy się dokształcić, ale świat jeszcze się upomni o takich bajkopisarzy jak my Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.12.2007, 10:25:40

Cytat:W sumie politolog może robić wszystko

Wszystko i nic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Będziemy mówić mądre zdania w tv Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

07.12.2007, 15:23:11

Jeśli o mnie chodzi, fascynuje mnie ostatnimi czasy zawód, może bardziej jako hobby niż zawód sam w sobie jest - DJowanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
07.12.2007, 15:39:07

no ja jak narazie mysle o budowlance (ale kto wie zobaczymy w styczniu albo marcu ^^ ) a myslalem o wielu innych rzeczach ale to juz nie wazne

07.12.2007, 21:50:56

jak byłam mała to chciałam zsoatać pisenkarką, ale może lepiej nie, ale tak na poważnie to nie wiem. Chyba chciałabym się zająć korektą tekstów (edytorstwo) a może jednak nauczanie...nie mam pojęcia. Moim marzeniem zawsze było zostać wykształconym bezrobotnym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
07.12.2007, 23:45:43

rudzia, heheheh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Teraz wykształceni bezrobotni podbijają światowe rynki pracy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc się nie martw. A edytorstwo - praca z tekstem - to zawsze będzie potrzebna rzecz. Bo czy na papierze, czy w formie elektronicznej - człowiek NADAL potrzebuje tekstu.
08.12.2007, 00:00:59

A ja zostane alkocholikiem czy cóś w tym rodzaju taki do wszystkiego i do niczego i to chyba najlepsze co może być chociaż....

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
09.12.2007, 15:13:18

Falkhor napisał(a):A edytorstwo - praca z tekstem - to zawsze będzie potrzebna rzecz. Bo czy na papierze, czy w formie elektronicznej - człowiek NADAL potrzebuje tekstu.

Właśnie wiem dlatego chciałabym uderzać w tym kierunku. na świecie jest tylu analfabetów pisarzy, którzy mogliby mi dac pracę :lol-sweat: :hihi: dlatego się kształcę, bo własnie na nich najbardziej licze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.12.2007, 09:46:30

rudzia, Kiedyś Cię zatrudnię, jak będe wydawał swoją książkę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

mnemonick, Zaglądnij do Polmosu, do działu degustatorów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy