Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (7): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 6 7 Następna > Ostatnia »
Twój wymarzony zawód?
Autor Wiadomość
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
nfm: 1,745

rudzia napisał(a):
żeby byc nauczycielem trzeba miec powołanie do tego zawodu i trzeba tego naprawdę bardzo chciec

A ja niestety nie chce Smile jezeli nie bedzie innego wyjscia to pewnie tak czy siak bede uczyc, w szkole muzycznej raczej nie bardzo, bo moj kierunek jako muzyka jest za ogolny, dobry do zwyklych szkol i podstawowek, nie bardzo do muzyka. Zycie pokaze co bedzie dalej, najwiesza radoscia jest dla mnie spiewanie Smile przynajmniej czesc mojej przyszlej pracy chce wiazac z tym Smile spiewanie w zespole na weselach dochody przynosi Biggrin no a pozatym daje 100% satyswakcje Smile i to jest to.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
10.06.2007 21:44:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
SunShine

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
nfm: 1,319

Teraz chciałabym być instruktorem prawa jazdy, matematykiem, informatykiem, sławnym hackerem Rotfl grafikiem, fotografikiem, projektattem wnętrz i detektywem sprzedającym, zakładającym i wyszukującym podsłuchy Biggrin to podobno ostatnio jest w 'modzie' Smile aaa i rajdowym kierowcą formuły 1 i pilotem. A w wolnym czasie instruktor do jakichś sportów ekstremalnych Biggrin

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
11.06.2007 10:59:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Raviol

*

nfm: 93

Pisarką Smile Ale chociaz mam głowę pełną pomysłów to nie umieć myśli ubrać w odpowiednie słowa :cry:

11.06.2007 11:05:02
anyhow

*

nfm: 100

Inwestor Smile

Zapraszam wszystkich do mojego sklepu internetowego FMG

potrzebujesz dodatkowej kasy ? tak ? napisz: fmgkontakt@gmail.com
11.06.2007 15:04:50
rudzia

*

Reputacja: 5
nfm: 2,440

no no SunShine tyle rzeczy chcesz robic, że istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że jednak z nich napewno Ci się uda Smile

iwcia napisał(a):
bo moj kierunek jako muzyka jest za ogolny, dobry do zwyklych szkol i podstawowek, nie bardzo do muzyka.

iwcia a czy na tym kierunku nie możesz zrobic jakiejś konkretnej specjalizacji, która umozliwiła by Ci właśnie naukę w szkole muzycznej ??

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.06.2007 19:26:05
iwcia
Moderator
*

Reputacja: 3
nfm: 1,745

rudzia napisał(a):
iwcia a czy na tym kierunku nie możesz zrobic jakiejś konkretnej specjalizacji, która umozliwiła by Ci właśnie naukę w szkole muzycznej ??

Moze i tak, musze gdzies cos poszukac, narazie przedemna 3 rok od pazdziernika Tongue i bedzie mam nadzieje licencjacik Biggrin ahh jak ten czas szybko leci

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
12.06.2007 08:47:50
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
nfm: 3,667

SunShine i tak z tego wszystkiego co wypisalas nic Ci sie nie uda Smile tak jest zawsze masz pelno pomysłow a i tak pojdziesz na to co sie uda Animatedwink no ale masz taki duzy wybór ze troche uporu i pewnie CI sie moze udac Animatedwink

12.06.2007 09:24:40
SunShine

*

nfm: 1,319

Oj przesadzasz qmar Smile na grafika może pojde o ile zdam mature, ew. mogę iść na sieci globalne bo to też chyba przyszłościowe (mogę na wsiizie iśc nawet na obydwa kierunki z rokiem opóźnienia i przepisać sobie oceny na 2gim Tongue tym bardziej że 2gi jest taszy i podobny), instruktora prawa jazdy za 3 lata, trzeba mieć chwile prawo jazdy, zrobić krótki kurs i jest Tongue oczywiście na końcu egzamin zdać. Fotografik... a tu to już żadna trudność Smile mam aparat i w pewnym sensie jestem fotografikiem, bo lubie robić zdjęcia, latać za ślimakami, robalami, chwytać jakies ulotne chwile... Problem tylko w tym że to aparat siostry :/
No a reszta to już chyba hobbistycznie Biggrin studia też w pewnym sensie ścisłe to matematyka będzie. Detektyw to wymysł wyobraźni pod wpływem jakiegoś reportarzu w TV Tongue formuła 1 odpada Sad ale będę śmigac innym tańszym wozem Biggrin i pilot odpada bo trzeba być idealnie zdrowym. A sporty ekstramalne... to marzenie Smile
Qmar, a myślałam, że ja jestem pesymistą... Im większy wybór tym możliwość realizaci jakiegos planu równiez rośnie Smile nie mowie że musi być wszytsko.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
12.06.2007 10:23:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Qmar
Moderator
*

nfm: 3,667

SunShine, tu chodzi o czas - jego zawsze brakuje Animatedwink

13.06.2007 19:29:20
lukascompl

*

nfm: 1,417

A ja zawsze marzyłem by zostac wielkim naukowcem- no może nie wielkim ale chociażby naukowcem

19.06.2007 17:36:56
Gothka =)
Moderator
*

nfm: 1,571

Zawsze marzyłam o tym żeby pomagać ludziom jako psycholog, wciąż o tym marzę i myślę. Myślę, że dobrze zrobiłam, że poszłam na terapeutę zajęciowego, bo to jest w pewnym sensie dla mnie takie wprowadzenie do psychologii. Prędzej czy później i tak zacznę studiować psychologię Smile Moje marzenie jeszcze się spełni :lol-above:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
19.06.2007 21:55:53
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 16,041

W sumie... to mogliby mnie wysłąć w kosmos i tak o, gdzies tam, w bezkesną czerń Animatedwink Bym leciał i leciał. Tylko żeby net zasięg miał Drwi Wogóle - astronomia. planety, galaktyki. Chciałbym to kiedyś objąć myślą Smile I zobaczyć... mgławicę Smile

20.06.2007 07:16:08
Megg
Moderator
*

Reputacja: 2
nfm: 1,251

Kiedyś lekarz chirurg. Bądźmy realistami... ja jestem.
Technik - architekt

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
20.06.2007 14:50:28
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 16,041

Spawacz-banita Smile

20.06.2007 18:43:24
okimaxim

*

Reputacja: 1
nfm: 2,325

ostatnio znalazłam coś fajnego dla siebie Biggrin majątku na tym nie zbije ale podoba mi sie - przyjmowanie rachunków w budce Biggrin siedze se wygodnie, mam wiatraczek, komputerek, radyjko, sklep pod nosem... do szczęścia brakuje mi tylko neta... ale ponoć ma niedługo być... Animatedwink

21.06.2007 18:35:26
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *