Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Twój Komunikator
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

Spróbowałem. Do opcji Radio trzeba się regować. Czyli więcej spamu póxniej Biggrin No ale nic. ja zauważyłem, ze zmienia ikonki w trakci pisania Biggrin Poza tym nic rewelacyjnego. Nadal obstaje przy Tlenie. Znacznie mneisjza zawodność i w wersji nie-plugonowanej - większ mołżiwośc konfiguracji do własnych potrzeb...

19.09.2006 20:33:14
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
grzenio

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

I jeszcze stronka GaduRadio: http://www.gaduradio.pl

19.09.2006 20:35:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary

ostatnio przeglądałem programem filemon.exe pliki używane przez procesy w systemie. Znalazłem wiele ciekawych wpisów odnoście biblioteki ggwhook.dll. Otóż kiedy włączam jakikolwiek program, powiedzmy Mirande, ClonyXXL, pojawia się że (...)\Gadu-Gadu\ggwhook.dll "rejestruje" całe zajście.
Pamiętacie zapewne jak to było z tymi "orginalnymi" komunikatorami, kto nie używa "orginal GG" temu przepada numer, zastanawiałem się w jaki sposób to sprawdzą, jeśli oficjalnie "nie mają spyware" w Gadu. I myk polega na tym ze GG jest Komunikatorem....GG nigdy nie było dobre GG nas w pewnym stopniu inwigiluje, niebawem odnajdzie miejsca naszego zamieszkania, a potem zabije nas i całą naszą familię, one by one! Smile :564: I kropeczka Smile

19.09.2006 21:26:01
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

profesoq, Co za dramatyzm... Na prawdę, noGGi lekko mi się uGGięły...

Hmmm... a Tlen nie robi podobnych rzeczy? /pytam Mastera of De Dark Kołd/

Biggrin

20.09.2006 06:49:52
profesoq

*

Grupa: kolor szary

Podobny przekręt jest z Tlen'em - jest tam plik hook.dll - nie zagłębiałem się w niego ale ... gdy Tlen jest uruchomiony hook.dll jest wstrzykiwany do każdego procesu Animatedwink Ciekawe po co ... prawda? Dlatego (jak i z wielu innych powodów) nie używam ani GG ani Tlen'a. Plecam Jabbera lub Konekta Smile Tlen wlanczam sporadycznie Jabber Galeria, WP Kontakt kazdy zna :570:

20.09.2006 09:10:16
lukascompl

*

a ja używam tylko gadu gadu- by prościuteńko sobie pogadać -najprostszy i najlepszy

20.09.2006 16:42:56
magdaaa

*

Ja używam gadu-gadu, ze względu na to, że wszyscy moi znajomi też go używają. Kiedys miałam wpKontakt, ale jakoś ten program jest mało rozpowszechniony wśród ludzi, których znam. Smile

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
20.09.2006 21:42:44
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6

Ja równiez używam gadu gadu Biggrin a to dlatego, że lubie i podobnie jak magdaaa, znajomi mają gg, więc po co się wybijać i wyskakiwać w towarzystwie z tlenem chociażby Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
20.09.2006 23:52:56
Falkhor
Administrator
*

Buehehehe Biggrin Jak gwałtownie podskoczyła ilośc osób korzystających z GG w sondzie Tongue Biggrin

Też się zgadzam, ze GG jest najprostszym, najszybszym i najpowszechneijszym komunikatorem. Z takimi cechami - jest hitem Tongue

Schodki zaczynają się dopiero wtedy, gdy chcemy od komunikatora czegoś więcej Tongue Smile

21.09.2006 09:32:32
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Ja nadal używam gg i tlena. Ale gg często szwankuje :/ wiec mysle ze tlen jest zdecydowanie lepszy.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

17.04.2007 09:25:19
Falkhor
Administrator
*

terelka, Ja teraz kombinuję, gdzie tu znaleźć sobie TLENA na USB, w sensie na pendrive'a Tongue Bo ja po prostu już wrosłem w ten komunikator Smile

17.04.2007 10:38:39
terelka
Moderator
*

Falkhor, możesz jaśniej Tongue

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

17.04.2007 12:28:12
Falkhor
Administrator
*

terelka, hehehe Smile Noooooo bo mam takie coś - pendrive'a Tongue I chcę sobie poszukać TLENA w wersji portable lub tak jakoś, żeby mógł mi się uruchamiać spokojnie z tego urządzonka Smile prosto i wygodnie, na każdym kompie praktycznie Tongue A to, ze w niego wrosłem - to już po prostu tyle znaczy, że... nie wyobrazam sobie korzystania z GG Tongue

17.04.2007 13:02:08
Qmar
Moderator
*

ja uzywam GG na AQQ wiec nieznaznaczam nci Drwi bo numer GG ale mam takze AQQ z ktorego tez czesto korzystam ?! ankieta powinna miec opcje wielokrotnego wyboru

17.04.2007 13:46:31
Falkhor
Administrator
*

Qmar, No ale przecież KTÓRYŚ przeważa, prawda? Nie masz tak, ze działa dwa programy jednocześnie - w sensie GG i TLEN. No chociaz może niektórzy tak mają... w co trochę wątpię Tongue

17.04.2007 17:33:47
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

odżywki sklep GRY Drzwi zewnętrzne sklep z gitarami stronka