Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Twój JEDYNY TYP na bezludną wyspę w prenumeracie??
28.08.2006, 22:10:41
Twój JEDYNY TYP na bezludną wyspę w prenumeracie??
ja ostatnio spędziłem trochę czasu w mniej ucywilizowanych miejscach naszego województwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I któregoś razu, odwiedzając sklep spożywczo-przemysłowy, po odprężającym 3km spacerku, zacząłem się zastanawiać...

Tak czytam te oferty prasowe... Nasz Dziennik, Pani Domu, Black Currant, Goolman... Opppps Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No więc do rzeczy... Która z gazetek zasłużyłaby sobie u Was na miano tej, która mogłaby Wam towarzyszyć w każdym miejscu na ziemi i w każdej niemal sytuacji?

Chodzi mi tu jednak głównie o gazety neicodzienne - tygodniki, miesięczniki, magazyny raczej. no ale otwarta sprawa dla tych, którzy jednak chcą mieć dziennik ze sobą. gdyż znam osoby wręcz uzależnione od porannego uzupełniania informacji o kraju i świecie.

Mój TYP:... Men's Health

Dlaczego?

Hmmm... jest to gazeta dla faceta raczej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
chociaż wiem, że i Panie lubią sobie to poczytać. No ale do rzeczy. Dlaczego - jest sporo tekstów o nas, facetach. jest lekturka czegoś ciekawego, np. problemów społęcznych. Jest sporo o sporcie, ćwiczeniach, odżywianiu się, o życiu. Pisane fajnym, barwnym ale rzetelnym i kurcze, zrozumiałym językiem. łądna szata graficzna. Zdjęcia pięknych, ale niekoniecznie plastikowych kobiet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szkoda, ze nie wychodzi co dwa tygodnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
28.08.2006, 22:17:01

a ja lubie czytac ANGORE - zbiór najciekawyszych artykułów z róźnych gazet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i jest tam wszystko, nawet sport, i na koncu jest w humorystyczny sposób pokazany skrót najważniejszych wydarzeń z ostatniego tygodnia (dla tych, co nie lubią czytac) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiec jak miałabym wybierać z gazet to wzięłabym ją Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.08.2006, 22:22:33

terelka, Hehehe, fakt, czasem podbieram znajomemu to pisemko - i to jest chyba tygodnik, prawda? Sporo tam tego, część rzeczy drastycznych, ale i cześć lżejszych... Warto faktycznie się w to zaopatrzeć, no ale jeśli to tylko jeden tytuł... Hmmm... no ja bym jednak został przy swoim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.08.2006, 22:29:41

terelka idziesz na skróty. W końcu ANGORA to tylko wybór artykułów z różnych gazet, a nie czasopismo o jakiejś konkretnej linii.
Ja nie mam żadnego szczególnie ulubionego czasopisma, czytam różne, w zależności od tego co mi wpadnie w ręce, ale myślę że na bezludnej wyspie najbardziej przydatne to byłyby jakieś poradniki typu "Jak skrzesać ogień z dwóch patyczków" czy "Poradnik Łowiecki" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.08.2006, 22:39:44

Hmmm ja tak jak grzenio tez nie mam jednego wybranego czasopisma, wogole je czytuje. No ale jezeli juz to napewno wezielabym cosik babskiego typu Claudia, Olivia, Gala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zeby poczytac troche ploteczek ze swiata mody no i zaczerpnac roznych roznistych porad Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
29.08.2006, 08:34:52

grzenio napisał(a):terelka idziesz na skróty. W końcu ANGORA to tylko wybór artykułów z różnych gazet, a nie czasopismo o jakiejś konkretnej linii.

Ale własnie mi się to w niej podoba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Poprostu lubie poczytać sobie angore Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo wydaje mi sie ciekawa... I właśnie ją bym wzięła na bezludną wyspę - wiele informacji z róznych dziedzin Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.08.2006, 09:16:30

iwcia,
Cytat:cosik babskiego typu Claudia, Olivia, Gala zeby poczytac troche ploteczek ze swiata mody no i zaczerpnac roznych roznistych porad
Z tych tytułów - Claudia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

terelka, Nio bo Angora to taki eklektyczny tworek-potworek. Czasem trochę przełądują numer, w sensie - że mnie się tak zdarzyło, że prawie nic mnie nie interesowało... Ale spoko. Cena też jest przystepna. Ale na tej bezludnej wyspie zakładamy, że koszty pokrywa jakieś ministerstwo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.08.2006, 12:05:09

Falkhor napisał(a):Czasem trochę przełądują numer, w sensie - że mnie się tak zdarzyło, że prawie nic mnie nie interesowało...

no tak, sa takie numery co wogóle nic ciekawego tam nie ma, ale są tez takie, że cały tydzień czytam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

09.04.2007, 10:31:17

Ja bym wział sobie prenumerate Focusa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przynjamniej mialbym co robic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciekawa gazetka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

09.04.2007, 20:26:45

Qmar, Bardzo ciekawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji śmiem twiedzić, że to taki papierowy internet trochę - kolorowy, zawsze można znaleźć coś dla siebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wciąga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale na prenumeratę chyba mnie nei stac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Poza tym nie zawsze mam czas przeczytać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.04.2007, 23:24:05

Qmar napisał(a):Ja bym wział sobie prenumerate Focusa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przynjamniej mialbym co robic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciekawa gazetka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tia... supcio gazetka. Dzisiaj sobie przypomniałem o tym jak chyba 10 lat temu pisali, że w Europie moze zabraknać wody... i dzisiaj o tym w tv mówili Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Liberate tute me ex inferis
10.04.2007, 14:44:58

CD Action - dużo do czytania, ewentualnie Focusa za artykuły
10.04.2007, 16:55:18

Ahab,
Cytat:Tia... supcio gazetka. Dzisiaj sobie przypomniałem o tym jak chyba 10 lat temu pisali, że w Europie moze zabraknać wody... i dzisiaj o tym w tv mówili
To ja od dziśn ie czytam Focusa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie chce wiedziec, co mnie czeka na starośc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.04.2007, 17:31:22

Avalanche napisał(a):CD Action - dużo do czytania

Hmm.... nie wiem czy to tylko moje odczucia ale teksty zamieszczane w CD-Action sa bardzo denne i chamskie... prawie jak moje/na poziomie moich... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Np. odpowiedzi redakcji do czytelników - zabawne to może być przez kilka pierwszych numerów, a potem to irytuje...

Druga kwestia - czy każdy ma super piec (PC) by odpalić najnowszą gre o których wspominają, a co dopiero pieniądze by takową zakupić...?

Dlatego przestałem czytać CD-Action... czasem kupie dla jakiejś pełnej wersji gry...
Kiedy nie miałem jeszcze neta czasami pisałem do ActionMag - o dziwo zaakceptowali kilka tekstów, a jeden nawet wyróżnili Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
<LOL>

Liberate tute me ex inferis
10.04.2007, 17:43:56

Ahab, Też zrezygnowałem z CDa, a kiedyś się nim dośc konrektnie zaczytywalem. Chociaz action-redaction - robi wrażenie czasem, jak niektórzy ludzie wypisują swoje myśli, echhh... ale na wyspę to bym teog nie brał. Jak bym kompa nie miał, to co mi po takiej gazecie? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy