Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Twój JEDYNY TYP na bezludną wyspę w prenumeracie??
10.04.2007, 17:55:37

Falkhor napisał(a):Jak bym kompa nie miał, to co mi po takiej gazecie?

No fakt... papier lakierowany więc na papier toaletowy się nie zda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Liberate tute me ex inferis
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
10.04.2007, 22:03:33

hihi a prosze sie ze mnei nie smiac ale ja lubie artykuły zamieszczane w ... CKM - ie , co chiwla podkradam bratu i czytuje sobie :hihi:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
10.04.2007, 22:09:11

Ahab, racja z tym papierem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe
Padlinka to co Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ciekawe sa artykuly niektore Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak brat kupowal tez nieraz czytałem ;]

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.04.2007, 16:01:27

heh u mnie w domq może by się z dwa CKMy znalazły xD aaa czy ja wiem czy są ciekawe 'artykuły' =D
ja myślę, że jedna z lepszych gazetek to focus =D
ale od pewnego czasu przeglądam Men's Health oraz Logo xD

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
11.04.2007, 17:39:27

levi napisał(a):aaa czy ja wiem czy są ciekawe 'artykuły'

Jeżeli dla kogoś ciekawym jest artykuł jak zrobić i zjeść kromkę wysoką na 40 cm :nerd:

Liberate tute me ex inferis
11.04.2007, 20:56:21

Bleee, CKM odpada. Już lepiej... Focus Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo... 1000 panoram Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no może jeszcze KOMANDOS Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale nie CKM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chyba, że się coś ostatnio zmienili...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.04.2007, 00:57:25

CKM spadł strasznie na psy... dawniej można było coś tam poczytać ciekawego a teraz dno... no chyba że z niego wyrosłem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mój typ na bezludną wyspę to chyba Nowiny bo zawsze gdziekolwiek bym nie był jetem ciekaw co się dzieje na podkarpaciu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No i papier w miarę przydatny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
12.04.2007, 06:30:16

Prot, Hihihih Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To ja bym chyba dodał gazetę Wyborczą - mnóstwo dobrego papieru Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I niebyłaby to zła myśl, bo np. dużo do poczytania nietylko politycznego. I dodatki są Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tylko taka wypaśna prenumerata XXL Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Z książkami, itp Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy