Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Towarzystwa regionalne?
AutorWiadomość
Rafal_s

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0
Towarzystwa regionalne?

Witam!
Mam pytanie a zarazem wielką prosbeAnimatedwink
Szukam informacji na temat towarszystw regionalnych znajdujących sie w naszej okolicy.
Niestety jestem teraz w takiej sytuacji, ze nie moge zasiegnąc informacji "u zródeł" np. w siedzibie itp. i do głowy przyszło mi własnie to forum! Będę wdzieczny za wszelkie informacje!

Przydatne bedą wszyskie informacje: Podstawowe zadania, rok założenia, struktura, czy dane towarzystwo/stowarzyszenie organizuje jakies imprezy(jakie?) i czy ma jakas reklame(ulotki, gazetki itp.)artykuły z gazet bardzo wskazaneSmile

POzdrawiam,
Rafał

27.11.2006 22:07:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
grzenio

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Wiem że w Łańcucie istnieje Stowarzyszenie Przyjaciół Ziemii Łańcuckiej.

Siedzibę ma chyba w Miejskiej Bibliotece Publicznej przy ul. Moniuszki, być może tam mógłbyś uzyskać więcej informacji.

28.11.2006 19:32:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Rafal_s,

Cytat:
Niestety jestem teraz w takiej sytuacji, ze nie moge zasiegnąc informacji "u zródeł" np. w siedzibie itp.

Cytat:
Przydatne bedą wszyskie informacje: Podstawowe zadania, rok założenia, struktura, czy dane towarzystwo/stowarzyszenie organizuje jakies imprezy(jakie?) i czy ma jakas reklame(ulotki, gazetki itp.)artykuły z gazet bardzo wskazaneSmile

Hmmm... no to by było trochę trudne, bo musiałby ktoś poganiać za Ciebie do tych wszystkich miejsc i Ci to dostarczyć Tongue Jesteś gdzieś daleko?

Hmmm... poza tym - stowarzyszenie regionalne - jakiego typu? Wszystkie możliwe? Względem kulturalnym, edukacyjnym, gospodarczym, naukowym, społecznym, 'regionalnym'?

28.11.2006 20:54:23
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

ambicji Gry Ogrzewanie Digital Image Recovery cienie pod oczami