Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telewizja w telefonie, czy się przyjmie?
29.01.2007, 16:16:39
Telewizja w telefonie, czy się przyjmie?
Co sądzicie o idei TV w naszych telefonach? W sumie to już wystartowało. Orange ma naprawdę sporą ofertę programową. Ale czy to się przyjmie? Czy stanie się chlebem powszechnym jak na przykład sms-y Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ? A może już mieliście z tym do czynienia i macie zdanie jako użytkownik?

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.01.2007, 20:15:25

maciej, Heh... szczerze... mnie to WCALE nie kręci. Dosłownie tak mnie nie kręci, jak i filmy w przenośnych playerach. Bez sensu... poza tym to jakieś dziwne przeczucie we mnie buduje - że chcą człowiekowi dać kolejne bliskie mu źródło informacji... tego jest za dużo, po prostu...

Moja subiektywna ocena - nie jest to na razie potrzebne... Zamiast ultranowoczesnego telefonu... wolę chyba tę kasę dołożyć na kilka cali do monitora przy kompie...
29.01.2007, 21:51:37

Pewnie powszechnie sie nie przyjmie, ale jest to jakieś rozwiązanie dla osób które dużo podróżują np. pociągiem. Jadąc kilka godzin człowiek jest już znudzony i czasem potrzebuje trochę rozrywki. Sam "Wars" nie wystarczy.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.01.2007, 23:26:49

grzenio, uMHHHH... Kilkucalowy monitorek... no dobra. 5 calowy juz jest całkiem spory Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale jak pomyśleć tak dłużej... to jak dla mnei to przesada, kolejny sposób na wyciąganie kasy z keiszeni i stwarzanie nowego medium. Oki, nie jestem wrogiem postepu, ale wydaje mi sie jednak, że to już po prostu przesada. Gdzie nie spojrzysz, to będą reklamy...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy