Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teleturnieje, programy rozrywkowe
29.12.2006, 13:03:05
Teleturnieje, programy rozrywkowe
Najlepszym teleturniejem/programem rozrykowym jest? No właśnie, który teleturniej/program rozrywkowy najbardziej lubisz i dlaczego?

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.12.2006, 14:04:31

Najsłabsze ogniwo to trochę takie yhmmm... Średnio mi się widzi. Jeśli już - Jeden z dziesięciu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oraz... JAKA TO MELODIA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.12.2006, 16:04:57

Jak dla mnie jedyne co przykuwa moja uwage to GRA W CIEMNO. Inne jakos nie bardzo mnie intersuja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
29.12.2006, 22:31:36

Falkhor napisał(a):Najsłabsze ogniwo to trochę takie yhmmm... Średnio mi się widzi.

To może to z Kazimierą Szczuką? Nielubie tego, zarówno prowadzącej jak i teleturnieju. Za bardzo obraża uczestników.

Kiedyś lubiłam milionerów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.12.2006, 22:39:42

Tak to z Kazimiera Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest okropnie opryskliwa i doluje czlowieka na calej lini.
Nie lubie i nie ogladam tego teleturnieju.
Kiedys zerkałam tez na "Jeden z dziesieciu" "Grasz czy nie grasz", no ale teraz moim zdaniem najciekwsza jest wlasnie "Gra w ciemno" ogladnijcie kiedys Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
29.12.2006, 23:00:10

iwcia napisał(a):"Gra w ciemno"

Zerknęłam pare razy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Fajna nawet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

30.12.2006, 00:20:32

Przypomnialam sobie czasu "Koła fortuny" ale wtedy to byl wziety program, u mnie wieczorkiem wszyscy zasiadali do tv i ogladalo sie wlasnie ten teleturniej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W tej chwili zabytkowy program Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
30.12.2006, 09:02:41

Klasą sama w sobie byłą Wielka Gra... mało kiedy potrafiłem odpowiadac na pytania, które tam padały, ale zadziwiała mnie wiedza ludzi, którzy brali w niej udział...

Koło Fortuny... o rany, jak mogłem o tym zapomnieć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I to prowadzenie pana Pijanowskiego... Ojjjj, jak mnie się to podobało. Jednak następna, nowsza edycja, już nie miała jakiegoś uroku... nawet, gdy prowadził ją Kloss Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tak, tak... najsłąbsze Ogniwo. Podczas gdy uważam panią kazię za osobe inteligentną, to w tym programie zupełnie nie wiem czemu tak jedzie po ludziach... Co jest momentami bardzo niegrzeczne. Niewiedza jest naturalna... ale takie obszczekiwanie ludzi...? Już jest neigrzeczne i chamskie... NAWET jeśli ktoś nie wie, zdać by się mogło, spraw elementarnych. ostatnio w serialu hmmm... 4400? była parodia tego teleturnieju... Zajefajna - ludzie, którzy się pomylili, ulegali dezintegracji. Ot tak...
03.01.2007, 18:28:28

Lubie ogladać 1 z 10 na tvp2 , heh pytania czasami są podchwytliwe i przewazie na takich sie wykladam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Podoba mi się to, że dostajesz nagroe za cos konkretnego... za swoja wiedzę. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
01.05.2007, 16:35:26

Oglada ktos nowy teleturniej na tvp2? Poker? Pierwszy raz widze program w ktorym ludzie badzo sobie docinaja, blefuja i sa dla siebie strasznie nie mili Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji podobne zachowanie do Szczuki tyle ze gracze miedzy soba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zapraszamy
01.05.2007, 16:37:01

iwcia napisał(a):podobne zachowanie do Szczuki tyle ze gracze miedzy soba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

o to mi się napewno nie spodoba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Strasznie nie lubiłam tej prowadzącej... wrr

01.05.2007, 16:39:57

ja lubie takie teleturnieje ^^ zwlaszcza jak w pokerze ktos komus dotnie :hihi:

01.05.2007, 16:44:33

Dla mnie najlepszym teleturniejem, który zdarza mi sie oglądać jest 1 z 10, wymagający chyba dosyć szerokiej wiedzy z różnych dziedzin, Szczuki nie lubię to nie oglądam, Poker taki sobie, ale za to dużo kasy można w nim wygrać, też wymaga przygotowania z różnych dziedzin nauki i kultury. ;D

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
01.05.2007, 16:46:48

Qmar napisał(a):ja lubie takie teleturnieje ^^ zwlaszcza jak w pokerze ktos komus dotnie

Moim zdaniem widac wyraznie ze ludzie zachowuja sie tak chamsko na potrzebu teleturnieju Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest to troche wyrezyserowane.

Zapraszamy
01.05.2007, 17:22:08

Ja też lubie 1 z 10 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji odpowiadam sobie wtedy na pytania i sprawdzam stan swojej wiedzy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Kiedys uwielbiałam Milionerów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy