Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telepatia
05.02.2007, 19:09:17

Jeżlei już ktoś wpadły na pomysł, JAK odblokować telepatyczne zdolności u wszystkich ludzi - np. przez zażycie zielonej pigułki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - to równie cennym o ile nie koniecznym do przeżycia ludzkości wynalazkiem musiałoby byc coś, co blokowałoby spokój mysli przed niepowołanym wglądem.

Z resztą - spróbujcie to sobie wyobrazić... to musiałoby być niezłe piekło...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05.02.2007, 19:25:12

Ahab napisał(a):
Cytat:Szacuje się że mamy 100 000 genów a to tylko 10% DNA, więc samo DNA kryje w
sobie olbrzymią ilość informacji, choć wiemy też że nie wszystkie informacje są w DNA.

Kiedys sie zastanawiałem nad taką mozliwoscia jaka byla w filmie sf - kosmita z marsa miał w dna zakodowaną wiedze wszystkich swoich przodków.

Skoro dzieciak juz w łonie matki ssie kciuka, skoro noworodek kangura po urodzeniu musi się wspinac po siersci matki az do torby,( mimo, ze całkiem jest ślepy...) to czy nie moznaby wykorzystac podobnych mozliwosci "pamięŧania", by usprawnic ludzki gatunek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Fajnie by było gdyby np. kazdy rodził sie z tabliczką mnożenia w głowie, etc.... lub w jakis podobny sposób...

No ja nie był bymzadwolony. Oczywiscie spoko mam 5 lat i wiem jak obliczac algorytmy wiem jak zrobic mebel, wiem jak naprawic rower, lecz bezsensu by to było z tego wzglede ze czego bys sie uczyl ? co bys robil ? jakbys sie zachowywla ? co z innymi ludzmi ? Mi by sie to nei widziało.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.02.2007, 19:41:05

Qmar,
Cytat:Oczywiscie spoko mam 5 lat i wiem jak obliczac algorytmy wiem jak zrobic mebel, wiem jak naprawic rower, lecz bezsensu by to było z tego wzglede ze czego bys sie uczyl ? co bys robil ? jakbys sie zachowywla ? co z innymi ludzmi ? Mi by sie to nei widziało.
Ta... chyba straszna nuda? A że ludzi ciagle przybywa, to byśmy chyba... no nie wiem... zgnietli planetę... a najprędzej to byśmy się chyba wymordowali. W kolonizację Marsa to jakoś tak średnio wierzę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale pewnie i jego by było za mało.
08.02.2007, 14:24:34

zauważyłem dziś coś dziwnego....coś co mnie dosłownie wystraszyło heh :553:
popa3łem w oczy pewnej osoby i wiedziałem co ona za chwilkę powie....
a co najciekawsze to to się sprawdziło :570: fakt, że nie w 100% ale zamysł bym identyczny :568:
...może się to wydać śmieszne ale tak było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji heh

heh czyżby levi' dostrzegł w sobie kolejną cechę o której wcześniej nic nie wiedział?! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a tak na serio to chyba każdemu z was się kiedyś takie coś przytrafiło :558:
patrzyliście na kogoś i wiedzieliście o czym ta osoba myśli i co chce nam przekazać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

czyżby to oznaka telepati?? czy tylko wytwór chorego umysłu?? :546:

PS. pozdrawiam gorąco tę osóbkę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
08.02.2007, 17:08:50

hmm to tez zalezy od tej osoby . jezeli kogos choc troszke znasz to znasz jego zachowanie i domniewazs co ona moze powiedziec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a oczy .. czarodziejska moc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
08.02.2007, 17:18:47

telepatia czasem by sie zdala zeby uniknac niektorych sytuacji albo zdarzen ale nie zawsze

08.02.2007, 18:34:30

Padlinka tylko najciekawsze w tym wszystkim jest to, że ja tą osóbkę narazie słabo znam, ale mam nadzieje, że ją poznam i nie będe musiał urzywać żadnych "czarów z oczkami" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale to nie zależy tylko od leviego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

przez tą sytuację zaczynam wierzyć w telepatię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
i nie tylko w ...... też Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
09.02.2007, 12:27:54

Moze to nie do końca jest telepatia, ale podobieństwo... osobowości Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W sensie będąc w tej samej sytuacji, otoczeniu, nasze mózgi podejmują TO samo działanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tak czy inaczej to już powazny znak do tego, by poznać się lepiej. Ale na Boga, nie wolno być całkowicie PRZEwidywalnym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy