Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefony komórkowe
05.04.2007, 12:35:23

Demonesssa, Heh, dziś trochę ciężko niektórym wyobrazić sobie życie bez komórki, ale prawda jest taka - że może i tracimy wiele okazji, ale jednocześnie zyskujemy bez komórki wolność Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Można się gdzieś zaszyć czy coś, a tak to każdy może nas wywołać bo jak były ostatnio badania - 2/3 Polaków biegnie po trupach, żeby odebrać dzwoniący telefon Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dlatego dla mnie byłby dobry telefon z możliwością odrzucania w 'rejony zagubione' numerów, których nie będe miał na liście 'poufne' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05.04.2007, 14:15:28

Falkhor dobry pomysł :] a co do Demonesssy ja tez lubie telefony z klapka . kiedys mialam chwile takiego zafascynowania telefonem ,ze musilam go miec non stop pod reka , teraz wydaje mi sie ze uzywam go znacznie mniej , czasem wyjde z domu nie zabierajac go ze soba . Poprostu przydatna rzecz

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.04.2007, 15:38:38

Padlinka, Dla mnei to też przydatna rzecz, ale i jednoczesnie uciążliwa. ma praktycznie tyle plusów ile minusów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Stąd też czasem się zastanawiam, jak to wogóle było PRZED komórkami... ja jeszcze całkiem dobrze pamiętam te czasy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I powiem, że nie było tak źle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.04.2007, 17:04:20

A ja mialam motololke z klapka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i powiem szczerze ze wole zdecydowanie bez Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jakos szybciej mozna odebrac, nie trzeba uwazac zeby klapki nie urwac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe wizualnie ladne sa tez telefoniki bez klapki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i takich sie bede trzymac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
17.04.2007, 09:36:53

moim skromnym zdaniem najlepszy jest se k800i zdjecia robi super (matryca 3,2 mpx) wczesniej mialem samsunga d 600 (2 mpx) pozniej d 900 (3,2 mpx) ale najlepszy jest k800i auto fokus lampa xenon i wiele innych bajerow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.04.2007, 09:40:17

Ja mam już drugą Nokie w swoim życiu i w sumie nie narzekam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tylko teraz mam z klapka niestety, ale do wszystkiego sie można przyzwyczaić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.04.2007, 10:12:06

terelka napisał(a):Ja mam już drugą Nokie w swoim życiu i w sumie nie narzekam

A ja jakos Noki nie lubie pewnie jestem wyjatkiem, nie podoba mi sie wizualnie i praktycznie menu i jakos tak nie mam przekonania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
17.04.2007, 10:36:44

A ja sie przywiązałam do Nokii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i jak dla mnie jest bardzo dobra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

29.07.2007, 23:33:14

terelka,
Cytat:A ja sie przywiązałam do Nokii
w sumie masz rację...ja sam teraz mam ZWYKŁĄ nokię 6610i i jestem z niej jak najbardziej zadowolony :!:
telefon to telefon...jak bym chciał mieć jakieś bajery, to bym sobie zabawke qpił...

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
30.07.2007, 08:11:23

mam siemensa me75 - nie narzekam naprawdę dobry telefon...

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
01.08.2007, 15:20:40

SE k750i jest ok, ale k800i jak pisał CRISS to full wypas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A jeżeli chodzi o joystick to po prostu bajka... Chyba że ktoś nie szanuje telefonu. Czyści się bardzo łatwo....

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
01.08.2007, 16:45:53

Megg, Mnie 'dżoje' w komach denerwują. Chyba, że mowa o dzojpadzie, czyli coś takiego, jak w SE t230 - a nie taka kulka prawie że Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w nowszym modelu nokii jednak też jest coś jak w starszym SE, a obsługuje się dennie :/
03.08.2007, 13:13:30

przydałby sie net bez ograniczen....

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy