Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 Następna > Ostatnia »
Telefony komórkowe
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

U mnie okazuje się, ze posiadany SE jest dość dośc wytrzymały. Zniósł kilka powazniejszych 'glebnięć', w tym nawet jakieś... zwarcie w wyświetlaczu, w sensie zobaczyłem taką zapadająca się ciemność... i od tamtej pory wyświetlacz nie ma jakiejś 1/3 palety kolorów Tongue Ale czułem się przez moment, jakbym wchodził do matrixa Tongue Tongue Antenki niestety nie ma Biggrin

I racja... czasem nie zawsze to, co lepsze, jest nowsze Smile Dlatego jak ktoś szuka oszczędności - śmiało może szukać czegoś używanego Smile

23.02.2007 21:21:31
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Spookie

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Wystarczy funkca dzwonienia i pisania SMS Smile

15.03.2007 17:59:04
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Reputacja: 1

i kalendarz z notatkami i kalkulator Biggrin ^^ najczęściej tego jeszcze używam Animatedwink no i BUDZIK oczywiście Smile

15.03.2007 19:42:50
Falkhor
Administrator
*

Hehe Smile w ostatnim czasie u mnei komórka to zegarek, czytanie SMSów i... BUDZIK Biggrin Biggrin Biggrin Używany dwa razy na dwa tygodnie, ale jednak Tongue Strach pomysłec, co by było, jakby go nie było Biggrin :eek:

15.03.2007 20:00:10
Jaruszczow

*

ja mam Sharp gx25

Z dnia na dzień coraz bardziej doceniam ten telefon. Posiada kalendarz, wyświetlany an pulpice z mozliwością ustawiania powiadomień. Ma rozbudowane kontakty, tj. pod jednym loginem można zapisać 2 numery tel, 3 adresy mailowe.

Z fajnych bajerów to jeszcze latarka.
Oczywiście jest aparat z kamerą, IrDA, Bluetooth, GPRS

Brakuje mi pamięci, zaledwie 2MB i nie ma możliwości używania kart pamięci.
W porównania do siemensa którego miałem, to brakuje mi archiwum, oraz działania alermu podczas gdy dzwonki są wyciszone.

Wadą i zaleta w jednym jest to że komórki Sharp nie są u nas zbyt powszechne, więc trudno znaleźć kogoś od kogo pożyczyć można kabel USB

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
15.03.2007 20:12:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
zegfryd

*

:O powinien mieć klawiaturę, wyświetlacz i baterię. Z resztą można sobie poradzić Smile

26.03.2007 01:35:53
Falkhor
Administrator
*

Stały dostęp do neta i wyświetlacz 12 cali Tongue To by się mogło u mnie przyjąć, ale hehehe Biggrin oszalałbym wtedy chyba Tongue

Które telefony wg Was mają... najlepsze KLAWIATURY?? ja z tej w SE jestem średni happy, Nokie niektóre mają fajne, noooo ale które jeszcze? Bo wiecie, pisanie smsów na jakiejś lipie... Toteż ja dokłądam do tego trwałą i ergonomiczną klawiaturę! To telefon MUSI mieć.

26.03.2007 07:42:22
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2

zegfryd napisał(a):
:O powinien mieć klawiaturę, wyświetlacz i baterię. Z resztą można sobie poradzić Smile

hehe, dobre Biggrin
Ja chcę mieć jak pisałam już faaaajny telefon, wypasiony ale nie na full. Bardzo fajny jest SE K700i <i w numerkach w górę> ma wszystko. ale nie do przesady. Urozmaicenie Animatedwink

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
26.03.2007 22:03:50
mala.em

*

po paroletnich doświadczeniach z motorolami i siemensem wiem jedno - telefon musi mieć super-mega-pojemną i wytrzymałą baterię - w przeciwnym razie zawsze dziwnym i złośliwym trafem będzie się wyłączał wtedy, kiedy jest najbardziej potrzebny :]
od niedawna mam nokię i jestem po prostu zachwycona, że wystarczy ją ładować raz na 10, a nie co 2 dzień Biggrin

[ Dodano: 2007-03-26, 23:58 ]
jak widać nie trzeba mi więc wiele do szczęścia Biggrin

26.03.2007 23:55:53
okimaxim

*

siostra i tata mają siemensy i ładują raz na 14 dni... Tongue Animatedwink :hihi:

27.03.2007 21:12:25
Falkhor
Administrator
*

okimaxim, To chyba nic z tych telefonów nie korzystają i mają je w takim miejscu, gdzie zasięg nie spada poniże 90% mocy Tongue Tongue

27.03.2007 21:30:06
Padlinka

*

heh mozliwe :] ja postadam SE tzw trumienke i chce ja jaknajszybciej wymienic . Nie dosc ze sie zqawiesza to ladowac tzeba co 2 albo 1,5 dnia mimo ze mam nowa batrerie
ogolnie porazka

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
27.03.2007 21:34:35
Tomi

*

Padlinka napisał(a):
heh mozliwe :] ja postadam SE tzw trumienke i chce ja jaknajszybciej wymienic . Nie dosc ze sie zqawiesza to ladowac tzeba co 2 albo 1,5 dnia mimo ze mam nowa batrerie
ogolnie porazka

Jaką masz trumienkę Smile t630, t610 ? O tych modelach myślisz?

Jak dla mnie to przydał by się jakiś z kamęrą mp3 i całą resztą bajerów, ale szkoda mi na to kasy, a tak przy okazji to w łeb można dostać za wypasiony, drogi telefon. Tel. powinien być przedewszystkim mały, "długo trzymać", i mieć przynajmniej budzik, kalkulator, zegar itp ale to każdy praktycznie ma.

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz
29.03.2007 21:53:11
grzenio

*

Tomi napisał(a):
przydał by się jakiś z kamęrą mp3 i całą resztą bajerów, ale szkoda mi na to kasy, a tak przy okazji to w łeb można dostać za wypasiony, drogi telefon.

Niestety taki wypasiony zazwyczaj nie trzyma długo - wszelkie bajery zżerają sporo mocy. Jak to sie mówi: "Albo rybki albo akwarium" Rotfl A żeby nie dostać w łeb za telefon, to nie trzeba nim "świecić" wszystkim w oczy.

29.03.2007 21:58:25
Svirus

*

A ja mam Nokie 6210 i wsio w porzadku, bateria trzyma dłuuugo, gadać można dłuuuugo, no i wytrzymała jest jak trzeba (nie robie prób w stylu przeleciała 200 m i żyje), troche cegła ale przynajmniej wiem że jest w kieszeni ;-) Może wymienie na 6310i i też będzie wsio dobrze.
A te nowe shity to dobre sa dla przedszkolaków...mozna zaszpanowac przed kulegami i kulerzankami, tylko jak się takie cuś zgubi to potem płacz jest i lament ;-)

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
29.03.2007 22:17:00
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

meble hotelowe hotel florence Cień Saganami kosmetyki naturalne 13 odcinek prison break