Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefon - numer zastrzeżony.
02.09.2007, 10:20:28

Qmar napisał(a):lecz niektorzy robia sobie glupie zarty co nie osobiscie nieraz wkurza

Zgadzam się w zupełności. To jest denerwujące, a jak już się tego kogoś złapie to sie nie odzywa, albo się rozłącza:/ i po co to ?? Nie mozna norlmalnie. Jak by ktoś chciał żebym mu popuszczała sygnałki to nie ma sprawy tylko niech sie wujawmi. Dla mnie zastrzeganie sobie numeru to jest zwykłe tchórzostwo :/

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
03.09.2007, 10:30:07

tez mi sie zdarzało że odbierałem taki telefon i jedyne co słyszałem to sapanie hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
03.09.2007, 10:40:51

Cytat:tez mi sie zdarzało że odbierałem taki telefon i jedyne co słyszałem to sapanie hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ach te wielbicielki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
03.09.2007, 10:45:52

magdaaa, co zrobie, ja już sie powoli przyzwyczaiłem do tego że jestem BOSKI ....

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
03.09.2007, 10:58:36

Bake napisał(a):magdaaa, co zrobie, ja już sie powoli przyzwyczaiłem do tego że jestem BOSKI ....

i skromny w dodatku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
03.09.2007, 19:17:40

Offffffftopppp...

Starał się ktoś kiedyś wytropić numer zastrzeżony...? Np. przy pomocy Internetu?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.09.2007, 20:32:40

Falkhor napisał(a):Starał się ktoś kiedyś wytropić numer zastrzeżony...? Np. przy pomocy Internetu?

A da się tak wogóle?? Mnie się wydaje, że na to nie ma mocnych i nie jest tak łatwo zidentyfikować numer zastrzeżony

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.09.2007, 13:51:06

nie da sie tak chyba Falk ....

05.09.2007, 17:32:10

rudzia napisał(a):Mnie się wydaje, że na to nie ma mocnych i nie jest tak łatwo zidentyfikować numer zastrzeżony

'Domowymi sposobami' - to raczej jest strraasznie trudno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.09.2007, 19:21:53

Jak Falk o tym pisał to znaczy, że się da Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A my sie po prostu za mało na tym znamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.09.2007, 19:51:39

"watpie żeby był na to wogole "domowy sposob"

05.09.2007, 20:43:36

Bake napisał(a):"watpie żeby był na to wogole "domowy sposob"

Czemu, Jak ktoś się zna na rzczy to się wszytsko da zrobić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.09.2007, 22:11:11

technicznie - domowo niewykonalne - nio chyba, że ktoś jest jakimś Bondem, czy cuś...
05.09.2007, 22:43:20

W domu się da Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tylko trzeba mieć dojścia do serwerów... tlefonii komórkowej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W końcu kto jak nie oni nameirzają sygnały komórek? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc tak pytałem z ciekawości, moze ktoś próbował jakimś cudem do namierzania czy kto wie co Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.09.2007, 23:09:16

Falkhor napisał(a):trzeba mieć dojścia do serwerów... tlefonii komórkowej
ich serwery są pewnie lepiej zabezpieczone niż bankowe... nie da sie sprawdzić zastrzeżonego "domowymi" sposobami.

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy