Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefon dla mnie, jaki wybrać ?
20.05.2008, 18:28:20
Telefon dla mnie, jaki wybrać ?
Posiadam poczciwa nokie 6600 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czas na zmiane na nowszy model.
Po przeszperaniu zasobów www w moje oko wpadło kilka ciekawych jak dla mnie modeli. Co o nich myslicie który będzie lepszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
?

Samsung I600
http://www.mgsm.pl/katalog/samsung/sghi600/

Hmm no fajna wygodna klawiatura, cienki, ale szeroki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No i posiada platforme WM6 co jest jego duzym plusem, posiada 3G

Nokia N80
http://www.mgsm.pl/katalog/nokia/n80/
Znana marka i seria, po prostu nowszy model od mojego
Wiekrza troche od mojej 6600 na grubość, posiada 3G

Qtek8310
http://www.mgsm.pl/katalog/qtek/8310/

Serioa HTC, z tego co sie czyta produkuje dobre telefony, w dobrych cenach. WM6 , tylko brak mi 3G :/

Który byście polecili jako telefon biznesowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może mieliście z jakimś do czynienia ? Albo jakiś inny koniecznie z systemem (wm lub symbian) w podobnej cenie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.05.2008, 19:11:32
RE: Telefon dla mnie, jaki wybrać ?
SE k800i lub SE k850i Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie wiem, czy znajdziesz lepsze i trwalsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.05.2008, 19:47:21
Zaden z nich nie p[osiada systemu, co daje bardzo ograniczone możliwości... Na aparcie mi nie zalezy, bo od tego mam cyfrówke. Brak Wifi i przedewszytskim pozadnej platformy.

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.05.2008, 20:08:05
Telefon powinien dzwonic i wysylac smsy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji reszta jest zbedna wg mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.05.2008, 06:46:13
jeśli chcesz system dla biznesu - kup palmtopa. Chcesz telefon dla biznesu - wybierz ofertę abonamentu dla firm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chcesz wszystko w jednym - takei rzeczy to tylko w Erze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.05.2008, 07:37:49
ja od niedawna mam samsunga j700 i jestem zadowolony...
...wielkich bajerów nie ma (poza mp3 i takimi tam), ale to i dobrze - telefon to telefon, a nie zabawka ;]

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
21.05.2008, 07:48:12
n80 podobnbo nieudane. ja mam n73 i jest super a n95 to jest juz ekstra

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
21.05.2008, 11:53:30
Dzieki za opinie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tez tak właśnie słyszałem o N80, ze slabo dopracowany.
N95 jakoś nie przypadł mi do gustu podczas tygodniowego użytkowania. Za dużo bajerów w jednym miejscu jak dla mnie, a na gps mi niezaley bo mam osobny. Inne funkcje to bardziej takie dla zabawy, heh no i ta cena Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Podjałem szybką i myślę, że szłuszna decyzje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Zdecydowalem sie na Samsuna I600
Po przeczytaniu polskich i zagranicznych testów, opisów komentarzy myslę że sie niezawiode na tym telefonie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
21.05.2008, 13:57:36
z doświadczenie mówię Ci... szajsunga nie bierz... kiepski zasięg wykonanie... miałem raz samsunga i sie zraziłem. Nokia N73 fajna tylko duża

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
21.05.2008, 14:29:10
Heh, porównując ten teelfon i jego wykonanie z innymi podobnymi, to stoi on bardzo wysoko. Nawet pod wzgedem wytrzymnalosciowym, tzn upadku i zalaniu, jest on w miare wytrzymaly od konkurencji.
I600 jest dość szeroki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji seria Nokii N za to dośc gruba

Pozdrawiam Maciej
23.05.2008, 09:54:16
Ja mam nokie e50 i jestem z niej bardzo zadowolony. Bateria trzyma średnio 4 dni (przy kilkunastu minutach rozmowy dziennie i paru sms-ach), symbian pracuje dosyć szybko i stabilnie. Estetycznie i porządnie wykonana obudowa z elementami aluminiowymi. Bardzo dobrze leży w dłoni i jest przede wszystkim cieńsza niż telefony z serii N. Jak dla Ciebie problemem pewnie byłby brak video rozmów.

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
23.05.2008, 11:16:27
Ja mam Nokie 5300. Tel niby ok, bo jak dla mnie to ważne żeby była funkcja sms, mp3 i bluetoothPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale już za ch***re bym nie kupił rozsuwanego telefonu

23.05.2008, 13:05:49
szjsungi ładnie wyglądają imają niby pełno bajerów ale to zabawki

23.05.2008, 17:27:14
mialem juz okazje się bawic N73 i N80; jesli chodzi o budowe to N80 wcale nie jest zle
N73 ma joystick - troche dupne rozwiazanie

Z tych 2, wybralbym N80

Co do samsungow i reszty; teraz jak sie kupuje telefon to tylko z systemem; symbian, win
24.05.2008, 10:40:35
Tylko ze joystick w n73 to nie joystick z SE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji n80 ma paskudne opinie ..

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy