Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatuaze
29.09.2006, 01:08:54
Tatuaze
Jestem ciekawy czy podobaja wam sie faceci/kobiety majacy tatuaze. Najczesciej spotykane na rekach oraz innych czesciach ciala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jaki macie stosunek wtedy do takiej osoby ?

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.09.2006, 08:51:53

Tatuaż na pewno nie jest dla mnie synonimem kryminalisty albo marynarza. Tatuaż potrafi być piękną ozdobą. Niektórzy wierzą, że może nieść magiczną pomoc różnych nieznanych sił.

Są niestety - paskudne przypadki tautażu, które raczej szpecą niż zdobią, ale... to kwestia gustu przecież.

U kobiet podobają mi sie deliaktne tatuażyki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na kostce, łydce, lędźwiach, pleckach/łopatce, ramionach, szyki, brzuchu, piersi.... Hmmmm... Kurcze, wszędzie może ten tatuaż być Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji po cy wymieniać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ważne, żeby był... ładny. Co znowu jest kwestią gustu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.09.2006, 15:59:17

Koleżanka po wczasach w Grecji zauważyła że Polaków (przynajmniej tych którzy tam wyjeżdżają) rozpoznać można generalnie po tym że nie mają tatuaży. U mieszkańców zachodniej części Europy, a zwłaszcza brytyjczyków, są one czymś powszechnym, a co ciekawe z wiekiem ilość tatuaży była większa (czyżby one rosły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) i to zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.

Moim zdaniem wątpliwa to ozdoba, ale jeśli komuś się podoba to jego sprawa. Trzeba mieć świadomość że tatuaż zrobić dużo łatwiej niż go usunąć. A moda co do tatuaży może się zmieniać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.09.2006, 16:09:25

Ja uważam, że to głupota, jak zauwazył grzenio moda się zmienia, a robiąc tatuaż robimy go na dłużej, nie ma miesiąc czy na rok, bo pewnie sprawa usunięcia jest jeszcze bardziej skomplikowana i bolesna niz samo zrobienie tego tatuażu. Pozatym, że jest to bolesne to może wdać się jakieś zakażenie, niepotrzebna choroba... itp. No ale są osoby, które maja po kilkanascie takich tatuazy na ciele i im to nieprzeszkdza, kwestia gustu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.09.2006, 21:15:09

jesli tatułaż to najwyżej z henny czy jakos tak to sie zwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji schodzi po 3 tygodniach i można go odnowić. A tak to normalnego sie juz raczej nie pozbędziemy jak sie znudzi :/ chyba że laserowo. Albo z gumy do żucia dla dzieci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mnie osobiście przesadnie otatułowani ludzie poprostu brzydzą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
29.09.2006, 21:45:25

Ja sam od dawna myslę o zrobieniu sobei tatuażu - nie jakiegoś wielkiego czy hmmm... agresywnego - myslałem o wizerunku smoka. Już nawet miałem upatrozne wzroy... ale to jeszcze nie czas. Dla mnie ten smok byłby symbolem, talizmanem, totemem... oraz towarzyszem i węzłem pamięci. Niby tylko malunek, ale od niepamiętnych czasów fascynuje mnie istota smoka - jako zwierzęcia, demona...

Nie wiem, keidy sie odważę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale kiedyś na pewno Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji może na początek zrobię go z henny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pozdro.
29.09.2006, 21:53:53

ja też chce zrobić smoczka (z henny ofc) ja ogolenie lubie fantasty i smoczki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jak tylko kase uzbieram to 'szczele' go na łopatce i zobacze jak sie czuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale malutki estetyczny smoczek to musi byc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale zima idzie to nie bedzie go na łopatce widac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
29.09.2006, 21:57:59

SunShine, To wcale nie musi być widać... ja zamierzałem go umieścić w dośc niewidocznym miejscu... Hmmmm... A Ty raczej żeby smoczek mógł trochę świata widzieć i sycić też czyjes oczy swym wyglądem. No i fajnie, że lubisz takie... fantasy-klimaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.09.2006, 22:37:45

Osoba majaca tatuaz to normalna osoba tylko ma inne upodobania...
Nie mam nic przeciwko takim osobom ale nie podoba mi sie gdy na ciele tego tatuazu jest za duzo. Podoba mi sie u kobiety maly kwiatek, jakas roza, delfin czy cos w tym stylu. Typowe kobiece tatuaze. Nie wykluczam ze moze kiedys za pare lat na taki malenki np na kostce sie odwaze.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
29.09.2006, 22:37:55

albo nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zrobie go w innym miejscu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji będzie 'sycić oczy' tylko mojego chłopaka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.02.2007, 13:55:15

ojjj zawsze chciałem mieć tatuaż Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zrobie sobie coś takiego jak mój qzyno baq Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
chiński (mały) znaczek na wysokości łopatek - prawie, że na szyi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

hmm zrobie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
- narazie to nie mam na to odwagi :558: nie wiem dlaczego, bo wiem, że to nie boli, ale jakoś musze mieć psychiczną akceptację Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

jak myślicie?? warto?? :570: :568:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
23.02.2007, 14:17:42

Ja sobie strzele tatuaza jak juz nie bede musial mieszkac z rodzicami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo w innym razie jzu bym sobei zrobil Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.02.2007, 14:24:27

a ja mam tatuaż i jest on częścią mnie ni nikt tego nie zmieni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pokazać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.02.2007, 14:28:17

Ja tam może kiedyś, może jakiś... ale niekoniecznie. Po co? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może dopiero jak mi się coś takeigo spodoba, to wtedy jakoś się przekonam. Póki co - nie przepadam za tym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.02.2007, 14:28:59

masz aparat mzoesz zucic fote chyba ze jakies miejsce nei teges Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy