Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatuaze
28.02.2007, 17:35:05

ziomalka, Heh, niekiedy te malunki starają się cos ukryć, zmienić, przedtawić. Dlatego trzeba byc ostrożnym z ich interpretacją. Np. serce z czyims imieniem wcale nie musi oznaczać miłości. Tylko egoizm. Smok - nie musi okzywać madrości, ale przebiegłość i pogarde dla ludzi. Motyl - lekkość i delikatność, ale także nonszalancję i lekkoducha... hehe... przeróżne interpretacje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
08.03.2007, 10:21:55

Wiesz Falkhor, weź idź i zostań folozofem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.03.2007, 19:08:32

Megg napisał(a):Wiesz Falkhor, weź idź i zostań folozofem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Toś teraz Megg pojechała hardziorem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja proponuje, żeby Falk został takim artystą ds tatuaży, niech poradzi do konkretnej osoby dany rodzaj, styl i rozmiar tatuażu,a w trakcie tworzenia takiego dzieła - tak skutecznie zagada klienta, ze ten nawet niepoczuje bólu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
09.03.2007, 11:22:08

ziomalka, Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji E nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie ma mowy. BO jakbym się np. pomylił w wybieraniu tatuażu dla pana Henia prawda, i on by potem go zoabczył na włąsnej skórze i powiedział, że to narusza jego stabilność emocjonalno-filozoficzną, to mógłby mi zrobić kuku. Niech każdy sobie wybierze SAM coś albo zasięga opinii co najwyżej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A innym niech zostawia prawo do interpretacji - a jeśli tego nie chce - to niech się zakrywa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.03.2007, 15:42:02

Zgadzam się Falkhor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PS rozumiem z tą utratą stabilności emocjonalnej... ale .... folozzoficznej...?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poooozdro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Życie trwa...
10.03.2007, 00:08:36

Megg, No cóż. niektórzy komuś natłuką, bo się zdenerwują, inni natłuką, bo burzy ich to porządek myślowy. Tu i tu różna forma energii początkowej, jednak bardzo podobna w etapie końcowym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dlatego z tatuażami, zwłaszcza nieswoimi, trzeba bardzo uważac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.03.2007, 00:19:48

Falkhor napisał(a):Dlatego z tatuażami, zwłaszcza nieswoimi, trzeba bardzo uważac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Taaaa a w szczegolnosci jesli są to tatuaże uwiecznione na czarnej skórze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Wtedy lepiej nie patrzec w oczy takiemu jegomościowi bo i od samego patrzania można oberwać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
10.03.2007, 13:18:54

ziomalka napisał(a):
Falkhor napisał(a):Dlatego z tatuażami, zwłaszcza nieswoimi, trzeba bardzo uważac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Taaaa a w szczegolnosci jesli są to tatuaże uwiecznione na czarnej skórze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Wtedy lepiej nie patrzec w oczy takiemu jegomościowi bo i od samego patrzania można oberwać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
hmmm nie wiem ziomalka dlaczego masz takie zdanie?! :zly: :027:
wydaje mi się, że to jakiś kolejny stereotyp Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
: powiem szczerze, że jakoś nie czuję niechęci do czarnoskórych ziomqw z tatuażami :030: wydaje mi się to tak samo normalne jak białoskóry człowieczek z tatuażem... :030:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
10.03.2007, 13:37:21

dokladnie Levi widzialem takie murzyna z tatuzaem popatrzylem na niego i nic mi nie zrobil Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no chyba ze ziomlka zna jakis brutali ^^
to tak samo jak z rasizmem jaka jest roznica miedzy ludzmi czarnymi a bialymi majacymi tatuaz ? - zadna

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.03.2007, 13:42:23

Cytat:chyba ze ziomlka zna jakis brutali ^^
nooo któż ją tam wie heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Cytat:to tak samo jak z rasizmem jaka jest roznica miedzy ludzmi czarnymi a bialymi majacymi tatuaz ? - zadna
to wszystko jakiś stary i jak dla mnie już nie modny stereotyp!! może wszystko bierze się z tego, że każdy czarny raper w swoich kawałkach kreuje się na twardziela otoczonego gronem lasek i niepewnych interesów...
...może to wszystko przez to?! :558: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
10.03.2007, 14:40:22

Widziałam nuiedawno reklamę Pepsi. Na plaży leżała babka i koleś, mięli tatruaże - babka faceta a facet kobite. No i te ttuaże były ?żywe" i skakały po innych ludziach to faceta mającego pepsi i wskoczyły do puszki. Hehe... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Więc uważajcie przy wyborze tatuażu - zwróćcie uwagę czy się rusza czzy nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Życie trwa...
10.03.2007, 16:00:33

tatuaze przyznam sie ze niezbyt mi sie podobaja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji u facetow to juz wogole, nie podoba mi jezeli facet tatuluje polowe swojego ciala. Hmm u kobiet maly tatuazyk w postaci delfina, czy jakiegos kwiatka jest do przyjecia i moze byc calkiem ciekawy zwlaszcza jezeli sie go ma w jakims fajnym miejscu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mi osobiscie tatuaz potrzebny do szczescia nie jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
narazie bym sobie nie zrobila, nie jest to dla mnie absolutnie powod do dumy czy szpanowania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
10.03.2007, 22:22:22

Swego czasu myślałam nad jakimś charakterystycznym małym tatuażu, ale doszłam do wniosku, że taki na for ever to nie dla mnie. Zbyt często chciałabym go zmieniać... czyli tak często jak sama się zmieniam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jestem za tatuażami rysowanymi na ciele specjalnymi "kredkami". Można je łatwo zmyć lub tylko poprawić kontury. Dowolnie zmieniać wzory i miejsca.
PS. Znałam kiedyś dziewczynę z dużym czarnym tatuażem na plecach. Piękny wzór. Miło popatrzeć, ale nic poza tym. Hmm pewien znajomy miał smoka na łydce. Jakoś to do niego nie pasowało. Nie spotkałam sie jeszcze z człowiekiem, który miałby cała masę tatuaży, ale z pewnością nie cieszyłby mnie ten widok. Przesada nigdzie nie jest mile widziana.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
11.03.2007, 00:41:33

no ja tez myslałem nad tatuazem na ramieniu jakis nieduzy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i dalej o nim mysle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko co na to moja mama ??pewnie by zadowolona nie była :)dla nie tatuaze to tylko jakies zbiry nosza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.03.2007, 02:04:51

michas napisał(a):dla nie tatuaze to tylko jakies zbiry nosza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Znam ta gadke - tatuaże mają tylko sataniści, stali bywalcy wiezieni, przestępcy i zbrodniarze .... sama przerabiałam tego typu rozmowę z moją mamą wieeele razy,ale sęk w tym, że ja jestem bardzo uparta i nawet taki autorytet jak moja mama nie stanie mi na przeszkodzie w jego realizacji ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: