Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (2): « Pierwsza [1] 2 Następna > Ostatnia »
Tatuaże
Autor Wiadomość
siss

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 491
Shy  Tatuaże

kot
małpa

Dużo ciekawych tatuaży.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2008 19:07:30 przez siss.

18.02.2008 19:05:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
nfm: 3,656
RE: Tatuaże

ludzie to chyba robia dla zartu w zyciu nie zrobilbym sobie takiego tatoo

18.02.2008 20:24:39
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,853

w ogóle tatuaż to głupota i paskudzenie swojego ciała. Jak widze te młode dziewczyny z ochydnymi tatuażami to niedobrze mi się robi ... masakra

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
19.02.2008 11:04:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kiwi
Hrabina ;)
*

nfm: 617

Bo się nie znacie. Niektóre tatuaże są po prostu śliczne - takie małe dzieła sztuki. Ale zależy też dużo od tego w jakim miejscu na ciele są zrobione. Fajnie wyglądają (u dziewczyn) nad kostką, na łopatce i na karku.

Ja już od dawna marzę o tatuażu, tylko pieniędzy nie mam :/
Ale jak tylko troszkę będzie mi zbywać to od razu sobie zrobię. Smile

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
19.02.2008 12:10:21
Qmar
Moderator
*

temat o tatoo juz kiedys byl - to tak btw
ja nic nie mam przeciwko tatuazom ale nie na brzuchu czy na cała reke - jakis maly na ramieniu moze byc Smile

19.02.2008 12:34:31
Bake

*

tatuaż u dziewczyny na karku Biggrin
masakra... totalne bezguście moim zdaniem,

moim zdaniem tatuaże to głupia moda dla nastolatek kochających bravo - ja to tak postrzegam

a co do tatuaży ze zdjęć - również okropne, paskudne obrzydliwe.

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
19.02.2008 14:32:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
okimaxim

*

Reputacja: 1
nfm: 2,324

takie tatuaże jak te wyżej zamieszczone to feeee :/ ale jakiś maluteńki, prawie nie widoczny, coś znaczący dla właściciela tatuażyk może być.

19.02.2008 18:38:01
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,400

Bake - mow sobie co chcesz, ale ja zamierzam zrobic sobie maly tatuazyk albo na lopatce albo tez na ramieniu - jeszcze nie wiem co to bedzie, ale to jest tylko kwestia czasu jak sobie strzele takie male dzielo sztuki Animatedwink
A te zamieszczone wyzej zwierzece obrazeczki sa fajne w kolorowance dla dzieciakow a nie na ciele czlowieka Animatedwink
Pozdr Smile

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
19.02.2008 19:20:28
darekielb
Fotoamator
*

nfm: 274

Kiwi napisał(a):
Bo się nie znacie. Niektóre tatuaże są po prostu śliczne - takie małe dzieła sztuki. Ale zależy też dużo od tego w jakim miejscu na ciele są zrobione. Fajnie wyglądają (u dziewczyn) nad kostką, na łopatce i na karku.

Bardzo możliwe, że się nie znamy, ale jeśli myślisz na poważnie np. o tatuażu na karku to powodzenia Rotfl
To jest chyba najlepszy sposób na oszpecenie swojego ciała Animatedwink.
Jakiś malutki tatuażyk może być, ale w miejscu gdzie nie każdy ma możliwość go zobaczyć Tongue . Wtedy to może być nawet ciekawe, ale ogólnie nie przepadam za tatuażami i innymi tego typu bajerami.
Najlepiej wyglądają tatuaże na kobiecie, która dla przykładu wychodzi za mąż i spod sukienki wystaje jakieś niewiadomo co Bigyellowgrin. Wtedy tatuaż pasuje do kobiety jak pięść do twarzy Tongue

PS. tatuaże, których dotyczy ten temat to porażka na całej linii

Moje fotki

Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.02.2008 20:07:36 przez darekielb.

19.02.2008 20:05:49
Qmar
Moderator
*

na kraku ? polecam zrobic sobie kod kreskowy taki jak mial bohater gry Hitman o takim samym pseudonimie Animatedwink przynajmiej bedzie pasowac Animatedwink

19.02.2008 20:22:10
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Na karku - nie polecam ze wzgledow bolowych podczas samego zabiegu jak i - jak dla mnie, to jest miejsce za bardzo widoczne i moze raczej odpychac niz przyciagac ewentualnych potencjalnych facetow Twojego zycia Kiwi Animatedwink
A te maplki i kotki - dobre dla awangardowych i odwaznych, co tu mowic, ludzi Biggrin

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
19.02.2008 21:44:52
Kiwi
Hrabina ;)
*

nfm: 617

Po pierwsze:
Jak ktoś chce sobie zrobić tatuaż, to raczej wie, że to boli. Nie zaprzeczam - na karku może boleć szczególnie mocno (podobnie jak na lędźwiach czy w innych miejscach gdzie kości znajdują sie tuż pod skórą). Zresztą każdy ból można wytrzymać.

Po drugie:
Tatuaż na karku nie zawsze jest widoczny, bo można go zasłonić włsoami. Jak ktoś nie ma długich włosów to nie musi takiego sobie robić.

Po trzecie:
Niewielkie tatuaże zrobione w odpowiednim (nawet bardzo widocznym miejscu) nie muszą szpecić kobiety. Według mnie dodają im pikanterii i wyglądają bardzo seksi. Zresztą każdy ma swój gust.

A po czwarte:
Gdybym zrobiła sobie tatuaż to musiałby się spodobać mojemu facetowi. Raczej nie miałby wyboru Tongue

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
19.02.2008 22:32:40
Bake

*

dla mnie osoby które chcą tatuaż albo go mają mają ogromną potrzebę zostania zauważonym, wyróżniać się z grupy właśnie tym nieszczęsnym tatuażem

dzieło sztuki ? - KICZ

20.02.2008 09:01:58
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
nfm: 15,851

Tatuaż można zrobić TYLKO dla siebie i wcale nie musi to być moda, kicz, chęć błysku - tylko jakas potrzeba wewnętrzna. Tak, jak są ludzie chętni do samookalczeń, wybitnego pierciengu... tak może i ktoś takim obrazkiem na skórze chce zrobić cos dla siebie? W mniej lub bardziej widocznym kawałku ciała, ale jednak.

20.02.2008 10:30:20
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Wydaje mi sie Bake, że za bardzo chcesz i oceniasz ludzi nie pod tym kątem, jakimi są osobami, ale po tatuażu. Z jednej strony każdy ma prawo do klasyfikowania ludzi wedle swojego uznania, z drugiej jednak może nie warto szufladkować ludzi tylko dlatego, że mają tatuaż lub też go nie mają Animatedwink
Uważam, że każdy ma prawo do decydowania o tym, jak chce by jego ciało wyglądało i nie należy na podstawie tatuażowych opcji hierachizować społeczeństwa Animatedwink
Ja na przykład na siebie nie pragnę zwrócić uwagi, ale tatuaże mnie zawsze fascynowały i dlatego chcę sobie takowy sprawić Smile

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
20.02.2008 10:40:59
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *