Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tapeciary
19.09.2006, 09:47:42
Tapeciary
Hmmm... Panowie... konkurencja nas przyciska Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Trzeba by zapodać tutaj parę tematów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Żeby nie było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tapeciary... pełno ich na dyskotekach, w urzędach, na mieście. Ogólnie - w życiu.

Jak uważacie - czy pasuje Wam, gdy kobieta smaruje się kilogramem (lub więcej) dziwnych rzeczy tylko po to, by ukryć swoją twarz? W sensie wieczór poznajesz ładną dziewczynę, a rano, gdy spotykasz ją wychodzącą po gazetę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to przypomina raczej Romana, niż Zosię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :564:

Wolicie kobiety silnie wymalowane, delikatnie czy dosłownie - natural + szminka ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
czy też może... jest to obojętne? :564:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
19.09.2006, 10:48:37

Blachary na stos!!! Nie nawidze takich bab wrrrr liczy sie to co sie ma a nie kosmetyk jaki sie uzywa....;/ ojjj masakra Kobieta według mnie powinna miec swoja czysta integralną cere...taką ładna A nie kilogramy tuszu i innych gówien teraz z kazdego brzydala mozna zrobic niunie ale poco?? Liczy sie to co sie ma w srodku a nie to co na zewnatrz...!!!

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.09.2006, 10:53:56

Tzn. wg mnie jest różnica między napieprzaniem na twarz tony kosmetyków a dbałością o skórę... Z tego co wiem, to kobiety mają po prostu więcej z nią problemów niż my. Ale jak się widzi ten puder czy tam podkłąd... prawie jak maska na tarzy... bleeee... kupa shitu.
19.09.2006, 13:32:02

Zgadzam się z poprzednikami. Kobietom wydaje się że potrafią nas oszukać tapetując się, ale my panowie wiemy ze tapeta się zmywa, a cale życie będzie to co jest pod nią, kochamy nie tapety, ale prawdziwą naturalną twarz. Sam osobiście cenie dziewczyny z lekka delikatna nutka makijażu. Naturalne najpiękniejsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
19.09.2006, 19:23:49

maciej, Hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A żebyś wiedział - ja to nawet jak widzę taką 'blacharę', to od razu się zastanawiam, czy bardzo bym się bał tego, co jest pod spodem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Z mojej strony - taka tapeta to ze strony kobeit wyraz... hmmm... strachu, słabości, niepewności siebie, no i - oszustwa...

Jak powiedział swego czasu Makłowicz - przyprawy powinny być jak makijarz u prawdziwej kobiety - powinien podkreslać, a nie zmieniać całokształt Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.09.2006, 16:19:04

Tony kosmetyków nakładane na twarz i nie tylko powodują, iż nie patrzymy na naturalność kobiety, na delikatność i wdzięk a wręcz przeciwnie intryguje nas ta chemiczna maska-która dla mnie samego jest wedle znanego przysłowia-co za dużo to nie zdrowo-odrażająca.
23.09.2006, 22:06:29

Falkhor napisał(a):Jak powiedział swego czasu Makłowicz - przyprawy powinny być jak makijarz u prawdziwej kobiety - powinien podkreslać, a nie zmieniać całokształt
popieram
maciej napisał(a):Naturalne najpiękniejsze
zdecydowanie tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Miłość jest najwyższym sensem istnienia
24.09.2006, 01:24:19

Hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji smiałbym zapodać, że... facetów tak na prawdę nie kręci wygląd kobiet - raczej ich energiczność, pomysłowość, wewnętrzny ogień, a także... uwaga... umysł. inteligencja, pomysłowość... poczucie humoru i wesołość Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ostre tapetowanie się odbieram po prostu jako... próbe oszustwa, a nawet nie oszustwa - tylko pokazanie swojej ogromnej słabości , kompleksów i... kurcze... po prostu tak, jak sztucznym wydaje się gośc nie majcy nic ciekawego, a liczacy na BMW Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jako najlepszy magnes na kobiety - tak i one stawiają na... tapetę.

Dla mnie kobieta nie powinna ukrywać tego, jaką jest na prawdę. mogę zrozumiec, że na pewien wieczór chce zrobić sie modną, ładną w swym mniemaniu, błyszczącą i kolorową - nie mam nic przeciwko temu.

Problem zaczyna się wtedy, gdy kobieta ową maske przybiera jako prawdziwą siebie. A to przecieć nie jest prawda...
20.12.2006, 15:33:29

Miss tapety mozecie podziwiać na tych wielkich zdjeciach na Sema4 ( to ta w fioletowym) z 10kg tapety ma na sobie. Uwirzcie mi na słow, widze ją prawie codziennie bo studiuje ze mną na roku. Ma ksywe "piękna" bądź "pikna"

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
20.12.2006, 15:49:43

Jaruszczow, Hmmmmmm... przyglądnę się zatem, bo chodze tam całkiem często do Sema4a... Hmmmm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.12.2006, 22:10:51

profesoq napisał(a):Liczy sie to co sie ma w srodku a nie to co na zewnatrz...!!!

To mi przypomina powiedzenie "u kobiety nie liczą się nogi, lecz serce..... które bije pomiędzy nimi" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A wracając do wyżej wymienionego cytatu Profesoq'a - sądze, że tylko w pewnej mierze masz racje.... albo może tylko to ja jestem niedojrzały....

Liberate tute me ex inferis
20.12.2006, 23:33:36

można wszystko tylko z umiarem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.12.2006, 23:43:43

Malowanie sie to trudna sztuka, dlatego jak jakas panna tapetuje sie wcale tego nie umiejac, to potem widzisz na ulicy dziwadla i monstery. Pawiowac by sie chcialo az. Jest tak, bo tego sie trzeba uczyc, a nie lookac na kolorowe szmatlawce.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
21.12.2006, 15:56:28

Padlinka, Mam siostrę w gimanzjum jeszcze i jak czasem widze jej koleżanki, to... strach pomyśleć, co wyrośnie z nich pod koniec liceum. Nie jestem w tym specem, ale na zdrowy rozsądek mój tak młode dziewczyny jeśli już tyloma specyfikami się ciaptają, to... ich skóra może tego nie wytrzymać... Poza tym usuwam Twój post, bo to w złym dziale się odezwałaś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cerberion, Się z tym zgodzę - co po trochu opisałem wyżej. malować trzeba się umieć, wiedzieć czym i wiedzieć KIEDY. Przecież nie ma tak, ze kosmetyk źle dobrany do skóry nie zadziała. Właśnie, ze zadziała, tylko być może w całkiem złą stronę?

Echhhh... Tej całej tapety strach się bać, a co dopiero tego, co może czaić się pod spodem...
24.01.2007, 00:48:01

ładnie jest jak kobieta delikatnie podkresli oczy itp ale jak widze te swiecace sie dziewczyny to mam ochote razem z profesoq, rzucic je na stos i spalic pod ratuszem.
Tak na serio - wiekszosc (95%) dziewczyn nei umie sie malowac. Widac to na kazdym kroku. Mysla chyba ze im wiecej na sobie tym lepiej. A to blad ...

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy