Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam sobie pracy...
11.01.2007, 18:07:42
Szukam sobie pracy...
Szukam sobie pracy na ferie i weekendy, może ktoś może coś zaoferować? nie musi być jakaś super ekstra byleby była Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no i żeby sie dla mnie nadawala Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo np. na budowie długo nie pociągne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji budowa też Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ma ktoś?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.01.2007, 08:46:48

moge Ci zaoferowac sprzedawanie towaru. za kazda sprzedana rzecz dostajesz czesc zarobku.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.01.2007, 19:29:46

a jaki to towar? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jeśli można prosić o szczegóły na forum lub prywatną wiadomością Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo na gg 4787830 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.01.2007, 16:31:43

bedziesz zaczepiala ludzi na ulicy i sprzedawała im podrobki perfum.

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
21.01.2007, 21:53:02

Bake napisał(a):bedziesz zaczepiala ludzi na ulicy i sprzedawała im podrobki perfum.

Raz takiej która sprzedawała takie "wibratory relaksujące" wypomniałem "nie kupuje bubli" to sie popatrzyła jakbym jej przywalił w twarz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ludzie ! Rozumiem, że jest ciężko w kraju, lecz nie musicie się aż tak poniżać i sprzedawać głupią paste do zębów !!!!

Liberate tute me ex inferis
21.01.2007, 23:12:13

no ja jak zaczepiają odpowiadam że "mam paszport polsatu-dziękuję" albo że "znam piaska"

każde hasło jest skuteczne, a potem tylko taka/taki stoi i myśli nad tym hasłem co powiedziałem hmmm

"Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały."
22.01.2007, 10:09:03

Heh... dziwię się Wam... Chyba ani razu nie musieliście rozdawać ulotek ani też sprzedawać takiej pasty. Z resztą zauważyłem, że ludzie lubią sobie poużywać na tych, któży coś jednak starają się robić. Tego typu forma sprzedaży nie jest zła... Wystarczy powiedzieć - Nie, dziękuję. A takie ironiczne odzywki? Hmmm... Co innego, gdy 'akwizytor' się narzuca, to wtedy tak, ale może ani Ahab, ani Promyczek, nie spotkali zwykłego 'ulicznego sprzedawcy'. Heh...

Bake, Wypowiedź zupełnie nie w temacie. Nawet nie wiesz, o czym (!) mówisz. Chyba, że współpracowałeś z Promyczkiem...
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy