Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SZUKAM PRACY
14.06.2007, 09:36:52
SZUKAM PRACY
Jestem tegoroczną apsolwentką i szukam pracy na wakacje! Jestem młoda, odpowiedzialna, kreatywna, lubie poznawać ludzi i łatwo nawiązuje kontakty.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.06.2007, 14:05:48

Karolinka, wow ale oferta pracownika :/ a jakieś uzdolnienia? jaki profil moze cos robilas jezyki?? chyba ze tylko praca seoznowa cyz cos to oki

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
14.06.2007, 15:03:24

Interesuje mnie tylko praca sezonowa, tak do września albo pazdziernika. Więc moje uzdolnienia nie są zapewne potrzebne. Mam prawo jazdy kat B, średnia znajomość języka ang, jak to po liceum :confused: Moge np rozdawać ulotki, pracować w sklepie itp Interesują mnie oferty z Łańcuta lub okloic
14.06.2007, 21:19:04

Karolinka to w takich układach gazeta do reki i szukaj czegos dla siebie. Może Ci się uda. A jak nie to zapraszam do sadów do albigowej na truskawki na maliny wisnie. Pracy jest duzo ale z gory mowie, że tro jest strasznie meczace ale za to sa jakies pieniadze

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
03.07.2007, 12:43:56

Jakis kontakt z ta praca w albogowej macie ? ile za h ? ile mozna dziennie pracowac ? pzdr
18.07.2007, 11:36:43

Właśnie rozkrecam własny biznes, jesli jestes zaintersowana aby zarobić sporo kasy na wkacjach to prosze o kontakt Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji anyhow@o2.pl

Zapraszam wszystkich do mojego sklepu internetowego FMG

potrzebujesz dodatkowej kasy ? tak ? napisz: fmgkontakt@gmail.com
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy