Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam niani
15.09.2007, 00:48:51
Szukam niani
Szukam niani do 2 chłopaczków (8 mcy i 2 lata ) na pełny etat (7-8 godz/dz). Najlepiej z Wysokiej lub ościennych.
Pozdrawiam.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
16.09.2007, 14:21:03

może podaj ile płacisz... moze zmienie prace ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kooocham dzieci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
16.09.2007, 22:37:42

a masz jakieś referencje? Zapraszam na okres próbny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.09.2007, 14:16:29

szczerze to ja się nie nadaje, pytam znajomych może ktoś będzie chętny, wiadomo do dziecka trzeba kogoś kto lubi dzieci i jest normalny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
27.09.2007, 17:16:04

Bake napisał(a):wiadomo do dziecka trzeba kogoś kto lubi dzieci i jest normalny

Dlatego Ty sie nie nadajesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: (bez obrazy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :kiss: :hihi: )

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
27.09.2007, 19:13:20

Ja mam doświadczenie w opiece nad dziećmi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mojej siostry - wiek od 0-4. Tylko, że do Wysokiej mi nie podrodze.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
28.09.2007, 06:35:03

Ja zajmowałem się różnymi dziećmi, w tym swoją siostrą, która już na szczęście nie wymaga mojej, tylko specjalsitycznej opieki :lol-sweat:
Wynagrodzenie też mnei ciekawi... 700zł? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pakiet socjalny? TV? INTERNET?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No wiecie, Forum, prawda... :lol-sweat:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.09.2007, 08:06:44

Falkhor, by siedział na forum a dziec i by robiły co by chciały ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

28.09.2007, 08:20:23

Falkhor,
Cytat:Wynagrodzenie też mnei ciekawi... 700zł?

Jak już to pewnie połowa tej stawki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji koleżanka była nianią, zarabiała 300 zł/ na miesiąc :/

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

28.09.2007, 08:32:11

terelka, Umh, no fakt. Pomyliłem się. Napisałem ZŁ a nie EURO. 700 EURO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W końcu dziecko przyszło na świat w UE pewnie już? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.09.2007, 13:34:34

w Krakowie niańki zarabiają 5 złociszy za godzinę, ale słyszałam, że w ostatnim czasie się cena podniosła o jakieś 2 zł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji więc nie jest, źle....

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.09.2007, 14:28:06

za 7 zł to jakbym był bezrobotny poszedłbym

28.09.2007, 15:18:23

Bake napisał(a):za 7 zł to jakbym był bezrobotny poszedłbym

To wcale nie jest tak mało pieniędzy. Załóż, że siedzisz z dzieckiem przez 5 dni w tygodniu po 8 godzin. Ładna kwota się z tego zrobi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z tym, że w takiej pracy trzeba być odpowiedzialnym i normlanym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czyli ja i Bake się nie nadajemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.09.2007, 15:23:48

rudzia,
Cytat:Załóż, że siedzisz z dzieckiem przez 5 dni w tygodniu po 8 godzin

mamaToma pisała, że chodzi o dwoje dzieci, więc zarobek pewnie większy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

29.09.2007, 16:52:49

rudzia napisał(a):To wcale nie jest tak mało pieniędzy. Załóż, że siedzisz z dzieckiem przez 5 dni w tygodniu po 8 godzin. Ładna kwota się z tego zrobi...

no właśnie, to wbrew pozorom całkiem niezła kasa, i to nawet nie musi być 7 pln/h. Na szczęście znalazłam już nianię ( narazie ... :] ), ale jak policzę ile jaki procent jej oddam z mojego 1000 plnów to powoli się zastanawiam czy to warto...czy nie lepiej zostać z chłopakami w domu i "nie pracować"
niestety taka robota, że jak odpuszczę to odpadam i nie ma żadnych perspektyw na podwyżki i awanse,
tak więc do gazu...
a co do niań ... bywają różne :devil:
Pozdrawiam.
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy