Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam kogoś w rodzaju - grafika :)
19.02.2007, 13:32:23
Szukam kogoś w rodzaju - grafika :)
Witam!
Szukam kogoś do założenia grupy:
- ogromnymi uzdolnieniami plastycznymi
- z umiejętnościami obsługi programów graficznych do tworzenia zaawansowanej grafiki pod strony www...

wymagania:
- komputer, dostęp do internetu 24/h
- tel. komórkowy: najlepiej w oragne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

sam co moge zaoferowac:
- hmm.... php i MySQl - czy dobra obsługa to sie okaże, żeby nie zapeszać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

cel:
moze jakas stronka www???

Pisać na Gadu-Gadu: 1527953 lub szypowski@interia.eu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moje ograniczenia:
Mała ilość wolnego czasu - studia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Polskie radio BIS - Bardzo Inna Stacja - 91,5 MHz
Pozdrowionka z Krakowa!!!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
19.02.2007, 14:23:09

http://www.dominiktomasik.com/ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Znajoma osoba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
19.02.2007, 21:13:05

profesoq, czy on studiuje w Polsko Japońskiej Wyższej Szkole Technik Komputerowych w Warszawie??

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.02.2007, 21:53:39

dokładnie...

19.02.2007, 23:13:49

zazdroszcze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
19.02.2007, 23:53:09

niema czego szkoła jak kazda inna...tylko perpektywy wieksze bo Warszawa mozna by nie chodzic do szkoly umiec to co sie umie i ma sie to samo. Szkoła tam jest do zawierania znajomosci....

20.02.2007, 00:09:19

hmmm... ale to najlepsza szkoła w Polsce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko droga... koszmarnie droga, mnie na nią nie stać... :567:

20.02.2007, 09:46:43

JohnyBravo, Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja bym polecał kontakt z... OkiMaxim i SunShine Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może akurat się do czegoś dogadacie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W sensie znajome z Forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mają wyobraźnię dziewczyny i trochę doświadczenia, ale cóż... to zależy, co chcesz robić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.02.2007, 10:36:15

hehe SunShine robiła kurs a ja to taki samouk i nie koniecznie profesjonalnie i dobrze robie no ale ciągle sie ucze i staram Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.02.2007, 11:03:56

ja nie mam czasu teraz mam projekt z kolesiem z rzeszowa :/ (jak ja bym chciała do tej szkoły iść mmmmmmm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :570Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pozatym OKI my mamy mature zaraz kończą sie ferie i zacznie się sajgon, oj zacznie :567: o tym kolesiu który poleca profesoq słyszałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i jest dobry... nie wiem czy nie wygrał jakiegos konkursu pracą between the words Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.02.2007, 13:08:28

Ta szkoła to jest tylko wieksza perspektywa rozwoju i poznania ludzi jak juz mowiłem niczego nowego ci tam nie naucza a papierek wcale nie jest taki wazny i ceniony jak np PWr W pracy licza sie osiagi i detale czyli konkursy certyfikaty i zdolnosci A w grafice przedewszystkim wyobraznia twórcza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.02.2007, 14:34:27

Pracodawca patrzy na to czy skończyłeś np. WSIiZ czy PJWTK. I jeżeli ma wybór miedzy tymi dwoma to jasne jest kogo wybierze... Własnie liczy się ten papierek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Umiejętności owczem również, ale w grafice pracują już teraz nawet 12 letnie dzieci i dobrze sobie w niej radzą... Ja wiem tylko że trudno znaleźć prace po WSIiZie :/
I koniec bo offtopuje temat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.02.2007, 23:20:58

z ta ze roznica ze pracodawce nie obchodzi papier tylko portfolio.
nie przyjmie on kogos z ekstra papierkiem a slabymi pracami bo po co mu taki pracownik
dlatego wieksze szanse bedzie mial ktos kto skonczy normalny kierunek a bedzie mial swietne prace.
a co do pjwstk to slowo najlepsze jest tutaj conajmniej nie odpowiednie, jest jedna z niewiele uczelni w Polsce ktore maja kierunek zwiazany z projektowaniem graficznym, a prawde mowiac nie ma w Polsce dobrej szkoly designu.
22.02.2007, 08:45:32

tymon,
Cytat:z ta ze roznica ze pracodawce nie obchodzi papier tylko portfolio.
Też tak uważam... Ptężne, atrakcyjne, nowoczesne portfolio lepiej mówi do przyszłego pracodawcy, niż stos papierków. Dlatego też w sumie np. ja teraz robię socjologie, ale zajmuje sie mnóstwem spraw z nią niezwiązanych, ale 'wpinających' się w moje CV. Cóż... stawiam na praktykę. Bo z teorii tylko magistra musze zrobic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.02.2007, 10:24:30

hmmm... to w sumie dobrze bo mnie straszyli że po wsiizie nie znajde pracy

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy