Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam kogoś do zdjęcia SimLocka (SE T230)
05.10.2007, 23:25:03
Szukam kogoś do zdjęcia SimLocka (SE T230)
Jak w temacie. kabelka nie mam odpowiedniego, ale może ktoś ma, albo ma znajomego, który ma znajomego. Telefon Sony Ericsson T230 Moge nawet wypożyczyć kabelek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06.10.2007, 08:38:12

Falkhor, a servisantomz komiswów GSM nie chcesz dać zarobić ? ile to z 10 zł ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
06.10.2007, 08:51:16

Bake, jakbym wiedział, że na pewno 10 zł, to bym poszedł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale to śmieszne, że słysze ceny od... 20 do 40zł (!!!) Dlatego pytam, bo zamiast serwisantom dac 10 złotych, to wolę komuś postawić piwo albo kawę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
06.10.2007, 16:23:46

spoko ja chce z mojej noki sciagnac to wołaja sobie po 150 złotych zlodzieje !!

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
06.10.2007, 16:31:45

Falkhor,
Cytat:Jak w temacie. kabelka nie mam odpowiedniego, ale może ktoś ma, albo ma znajomego, który ma znajomego. Telefon Sony Ericsson T230 Moge nawet wypożyczyć kabelek
ahhhh też miałem kiedyś ten telefonik i nawet KABELAK maiłem :/ ale go sprzedałem znajomemu :/ - może jeszcze go ma - ZAPYTAM =D

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
06.10.2007, 17:40:47

Znajdz kod NCK dla twojego nr komorki i wpisz w ukrytym menu w tel. Albo kup sobie sprzet za ok 150 zł, to sam bedziesz ściągał simloki z SE.

Zaczarowany pierniczek
07.10.2007, 20:45:40

Nie jest źle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mam 3 SE t230 i póki co wychodzi za wszystkie 20zł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ktoś da lepszą ofertę? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy