Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Szukajmy kogoś jak Ferenc a nie jak Szczygieł
AutorWiadomość
Farell

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 17

Stabilny rozwój czyli raczej stabilna stagnacja jak do tej pory przez 12 lat.
Dwanaście lat zmarnowanych niestety.

Temu Panu już dziękujemy.

Ożywił się ostatnio jak zobaczył, że przegrał w I turze.

Apel do czytających: Idźcie na wybory i wybierzcie gospodarza takiego jak ma rzeszów a nie przyjaciela hierarchii kościelnej zasłaniającego brak działania rzekomymi wartościami.

Pozdrawiam myślacych i zdroworozsądkowych.

24.11.2006 18:26:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
Portfel: 1,286

Farell napisał(a):
wybierzcie gospodarza takiego jak ma rzeszów

Hehe widać ze media potrafią wykreować człowieka... szkoda ze malo kto widzi, ze pod przykrywka rozwoju rzeszowa, tak na prawde on sie rozpada... no coz medialne inwestycje kreują świadomosc, a nie faktycznie racjonalne działanie Smile heh media maja wladze ... Smile Oby u nas media nie kreowały i ukazywały sztucznie kandydata, tylko żeby wybór byl godny z prawdziwym zaangażowaniem w dobrym kierunku miasta...

Pozdrawiam Maciej
24.11.2006 18:38:46
Farell

Portfel: 17

Ferenc to dobry gospodarz i robi co moze a upadek rzeszowa dotyczy calego kraju w ktorym rzadza analfabeci ekonomiczni a nie kreacja mediow.

Jezeli uwazasz ze Szygiel jest lepszym gospodarzem niz Ferenc to czas się leczyć

24.11.2006 22:50:44
Jaruszczow

*

Portfel: 585

co do Rzeszowa, to dużo pomysłów blokowała prawicowa rada miasta

A widzieli pańswo jak burmistrz ładnie ulice podpisał?? tym samym zrzuca odpowiedzialność za nieswoje drogi, chociaż leżą one w jego mieście. Ale cuż, lepiej podpisać "powiatówka" i zwalić wine np. że nieodśnieżona, zamiast dogadać sie i znaleść wspólne rozwiązanie. Ludzie odwiedzający miasto nie patrzą czyja drgoa, tylko raczej miasto widzą jako całość.

A pan A. Kszystoń, kolejny hipokryta, 4 lata Szczygieeł odmawiał mu współpracy, a teraz to najlepsi przyjaciele

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
24.11.2006 23:01:55
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

nie rozumiem Jaruszczow dlaczego na wszystko patrzysz z w negatywny sposów i nazywasz ludzi głupimi okresleniami . Ciekawe czy zrobil bys cos wieej ? zamiast narzekac tzreba działac !

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
24.11.2006 23:09:11
Jaruszczow

*

Portfel: 585

Padlinka napisał(a):
nie rozumiem Jaruszczow dlaczego na wszystko patrzysz z w negatywny sposów i nazywasz ludzi głupimi okresleniami . Ciekawe czy zrobil bys cos wieej ? zamiast narzekac tzreba działac !

nie narzekam, tylko pokazuje jak obecna władza pozbywa sie odpowiedzialności skąd inąd za swoje miasto. Określenie "hipokryta" nie jest głupie, tylko odpowiednie.

Ja bym próbował nawiązać współprace, ale w tej kadencji jeszcze mi nie dano na to szansy..

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
24.11.2006 23:40:46
maciej
Administrator
*

Reputacja: 4
Portfel: 1,286

Farell napisał(a):
analfabeci ekonomiczni

Nono widze ze sie znasz pisząc w ten sposób, szkoda ze nie wiesz, ze ponad 90% ekonomistów jest przeciwko Ferencowi... Czy sa analfabetami ? ... odpowiedz sobie sam...
Zapraszam do zasięgnięcia wiedzy z zakresu rozwoju miasta Rzeszów z wewnętrznej strony Smile a nie jak piszesz z zewnętrznej Smile Jak cos to na pw. nie róbmy off topa

Farell napisał(a):
Jezeli uwazasz ze Szygiel jest lepszym gospodarzem niz Ferenc to czas się leczyć

Nie uważam, ze jest lepszy ani, ze jest gorszy... leczyć, hmm mysle, że nie trzeba. Zdrowie mi dopisuje Smile

[ Dodano: 2006-11-24, 22:55 ]

Jaruszczow napisał(a):
co do Rzeszowa, to dużo pomysłów blokowała prawicowa rada miasta

Dobrze ze blokowała to co wymyślały partie opozycyjne, czyli sciagniecie tylko i wylacznie kapitalu zagranicznego i nabijaniu sakiewek inwestorom tylko z zagranicy, a dolowanie i hamowanie rozwoju Polskim tutejszym przedsiębiorcom... Hmm to chyba dobrze ze blokowala. Ale to temat nie w tym watku Smile

Pozdrawiam Maciej
24.11.2006 23:51:03
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Porównywanie Łańcuta i Rzeszowa jest nie na miejscu. Miasto powiatowe/wojewódzkie, kolejka w priorytetach, sama hierarchia różnych instytucji, a nawet ludność...

Tak... właśnie ludność. Czy to szum, czy nie - Ferenc ma ogromne poparcie. Więc jako meiszkańcu innego miasta - co nam do tego, kogo wybrali sobie rzeszowianie? Obiektywnie można stwierdzić tylko tyle, że SAMI sobie go wybrali, bo im się podoba.

Jaruszczow,

Cytat:
Ja bym próbował nawiązać współprace, ale w tej kadencji jeszcze mi nie dano na to szansy..

No to masz 4 lata, żeby poprawić swoje 'notowania'... ale widząc sposób Twojego myślenia - nie, raczej WYRAŻANIA swoich poglądów w sposób skrajnie subiektywny - jeszcze musisz sporo popracować. NIE WIDZĘ szans, abyś w chwili obecnej nadawał się na polityka, skoro próba obiektywizmu i szukania kompromisu są Ci tak obce...

25.11.2006 09:05:27
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

Falk masz całkowita racje . To że nia dano szansy ma pewno o czymś swiadczy . wybacz Jaruszczow ale na połowę podanych tu faktów nie masz jakich kolwiek dowdów( nie tylko w tym temacie ) . Farrel , narzucanie innego zdania innym nie jest stosowne i nie lezy w dobrym tonie . Jak w widac w miescie Łańcut jest wielu "chorych " ludzi i Ci chorzy nazywaja Ciebie chorym jako przeciwniku Szczygła . Ja mam własne zdanie na temat burmistrza (niestety jest ono negatywne ) ale to co mam zachowam dla siebie !

25.11.2006 10:23:28
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Padlinka,

Cytat:
Ja mam własne zdanie na temat burmistrza (niestety jest ono negatywne ) ale to co mam zachowam dla siebie

Heh... no tak. CISZA Tongue

Można mówić KTO ci się podoba, ale nie można mówić, DLACZEGO Smile

Pozdro.

25.11.2006 15:29:29
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
angela

*

Portfel: 78

no i się nie spodobał wielki pan Jerzy SZ.

10.02.2007 21:19:11
lukascompl

*

Portfel: 149

oj tak już potrzebne zmiany były w magistracie angela, :569:

11.02.2007 22:00:14
Odpowiedz Napisz temat