Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (10):« Pierwsza < Poprzednia 4 5 6 7 [8] 9 10 Następna > Ostatnia »
Sztuka wabienia, czyli o kobietach uwooodzicieeelskich....
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

ziomalka, Hehe Smile Przyznaję - ubrać się w sam raz to już sztuka i neiwiele, baaardzo niewiele kobiet to potrafi. Żeby jeszcze zachować swój styl - ojjjj, to już kobiecośc z górnej półki Smile

07.08.2007 15:42:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6

Falkhor napisał(a):
Przyznaję - ubrać się w sam raz to już sztuka i neiwiele, baaardzo niewiele kobiet to potrafi. Żeby jeszcze zachować swój styl - ojjjj, to już kobiecośc z górnej półki Smile

Te umiejetność czasmai tzreba zdobywac latamim podkreślam LATAMI !! Ja sama przyznam że dość często mam problem z tym, czy to, w co się odziałam, jest odpowiednie do okoliczności, rodzaju spotkania i ... pogody Animatedwink
Chciałabym posiąść tę umiejętność - żeby móc wstac rano i nie zastanawiając się zbyt długo wiedzieć, w co się ubrać - przez to zyskałabym wiele cennego czasu :sweet:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
07.08.2007 15:44:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Ekolog

*

Reputacja: 0

Kobieta uwodzicielska to kobieta tajemnicza a jednoczesnie otwarta. dziwne, co?

Ekolog
07.08.2007 22:36:07
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Ekolog napisał(a):
Kobieta uwodzicielska to kobieta tajemnicza a jednoczesnie otwarta. dziwne, co?

Ekolog, racja, dziwne, ale z drugiej strony excytujące, gdy rąbek tej tajemnicy zostaje uchylony, gdy kobieta z szarej myszki staje się bardzo barwną osobowiścią, dy na Twoich oczach ukazuje się taka, jaką jest naprawdę Animatedwink To jest dopiero wyróżnienie dla mężczyzny Smile

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
08.08.2007 10:14:17
Bake

*

ja bardzo lubie takie dziewczyny... prowokujące Smile

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
08.08.2007 10:14:49
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Ale prowokacja może czasem się spod kontroli dziewczymy wymknąć, a wtedy już nie jest ciekawie Animatedwink Grunt to znalezc granice, których już się nie przekracza - podstawą jest widzieć to, jak daleko można się posunąć w prowokacji, co za dużo, to baardzo niezdrowo Animatedwink

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
08.08.2007 10:17:32
rudzia

*

Reputacja: 5

ziomalka napisał(a):
Grunt to znalezc granice, których już się nie przekracza - podstawą jest widzieć to, jak daleko można się posunąć w prowokacji, co za dużo, to baardzo niezdrowo

Tylko fajnie, że to się tak łatwo i przyjemnie pisze. W rzeczywistości to jest bardzo trudne Sad złoty środek....hmmm cos pieknego tylko gdzie go szukac ??

Falkhor napisał(a):
Przyznaję - ubrać się w sam raz to już sztuka i neiwiele, baaardzo niewiele kobiet to potrafi. Żeby jeszcze zachować swój styl - ojjjj, to już kobiecośc z górnej półki

To jest trudna sztuka, której wogóle nie opanowałam ale jeszcze sie naucze. W sumie nie wiele kobiet ja opanowało...ale jak juz sie tak stanie...czasem jest przyjemnie czuc meski wzrok ja sie idzie ulica Animatedwink :lol-sweat:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
09.08.2007 22:44:38
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

rudzia napisał(a):
Tylko fajnie, że to się tak łatwo i przyjemnie pisze. W rzeczywistości to jest bardzo trudne Sad złoty środek....hmmm cos pieknego tylko gdzie go szukac ??

Jeśli się czegoś naprawdę bardzo pragnie - wszystko jest osiągalne i w zasięgu nas Animatedwink
Złoty środek to wyważenie, dobre wyważenie pomiedzy swoimi własnymi zachciankami a tym, co nam dyktuje rozum. Czasami jest ciężko, ale nikt łatwej egzystencji nam nie obiecywał rudzia :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
09.08.2007 22:48:12
rudzia

*

ziomalka napisał(a):
Czasami jest ciężko, ale nikt łatwej egzystencji nam nie obiecywał rudzia

No właśnie to jest podstawowe pytanie!! Czego w zyciu nie może byc łatwo i czaemu w stosunkach damsko męskich nie może byc z górki. Życie jest zbyt skomplikowane jak dla mnie

ziomalka napisał(a):
Złoty śąrodek to wyważenie, dobre wyważenie pomiedzy swoimi własnymi zachciankami a tym, co nam dyktuje rozum.

Tylko, że serce czasem jest silniejsze od rozumu!! I czasem jest tak, że mimi iż wiesz, że masz robic tak to robisz zupełnie inaczej:/

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
09.08.2007 22:54:22
magdaaa

*

rudzia napisał(a):
Tylko, że serce czasem jest silniejsze od rozumu!! I czasem jest tak, że mimi iż wiesz, że masz robic tak to robisz zupełnie inaczej:/

Do tego można dodać, że miłość strasznie zaślepia i nie widzi się w osobie, którą się kocha tych rzeczy, których się nie chce zobaczyć.
A czy jest jakaś sztuka wabienia, jakieś sposoby na podryw to nie wiem bo nigdy takich nie stosowałam. Może jest w każdej kobiecie coś takiego co przyciąga facetów, ale jedne mają to coś wyeksponowane a inne skryte gdzieś głeboko i trzeba czekać, aż znajdzie się ktoś kto je odkryje. Smile

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
11.08.2007 22:19:05
rudzia

*

W tzw. 'podrywaniu' wazna jest mowa ciała Animatedwink Dzieki temu podświadomie kobiety i meżczyźni zwracają uwagę na swoje atrybuty i zasłaniaja swoje wady Animatedwink Do tego dodac urok osobisty zpach...i tworzy sie magia chwili Animatedwink a później to już jakos samo leci...później to poznawanie Animatedwink

magdaaa napisał(a):
Do tego można dodać, że miłość strasznie zaślepia i nie widzi się w osobie, którą się kocha tych rzeczy, których się nie chce zobaczyć.

Niestety Sad ale cóż nie zawsze da się z tym cos zrobic Sad

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.08.2007 22:38:19
magdaaa

*

Ja uważam, że poderwać można kogoś będąc po prostu sobą. PO co udawać, stosować jakieś tam 100 procentowe sposoby na podryw zaczerpnięte z Cosmo czy jakiejś innej gazety. Jeśli rozmawia się z chłopakiem, uśmiecha się do niego, jest się sobą myślę, że będzie się w stanie zainteresować go swoją osobą, a nie jakimiś tam bezsensownymi sposobami, które może coś dadza ale na krótką metę, bo wiecznie nie będzie się robiło tego co piszą w Cosmo.

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
11.08.2007 22:43:46
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

magdaaa napisał(a):
Jeśli rozmawia się z chłopakiem, uśmiecha się do niego, jest się sobą myślę, że będzie się w stanie zainteresować go swoją osobą, a nie jakimiś tam bezsensownymi sposobami, które może coś dadza ale na krótką metę, bo wiecznie nie będzie się robiło tego co piszą w Cosmo.

Kobieta może samym juz spojrzeniem oczarować faceta do tego stopnia, że oszaleje na jej punkcie Animatedwink A jeśli dodać do tego promienny uśmiech, oszałamiający strój i piękne wnetrze - nic więcej do zauroczenia nie potrzeba :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
12.08.2007 21:06:33
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

magdaaa,

Cytat:
PO co udawać

Zalezy to od CELU podrywu... Czasem owy cel włąśnie powoduje, że udajemy.

Wg mnie - a może w moim przypadku? Smile - to jes tak, że mysl o bliższym poznaniu kogoś rodzi się dopiero po jakimś dłuższym czasie. Czyli albo nigdy nie jestem podrywany, albo nie posiadam zdolności zakochania się od pierwszego wejrzenia Smile

13.08.2007 07:50:33
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
Czyli albo nigdy nie jestem podrywany, albo nie posiadam zdolności zakochania się od pierwszego wejrzenia Smile

Raczej to drugie Falk - i w tym przypadku masz zupełnie odwrotnie niż ja - potrafię się zakochac od pierwszego wejrzenis, na początku to jest może zauroczenie, ale z czasem - na moje nieszczęscie - przeradza się w coś o wiele silniejszego... :O
Nie wiem czy dobrze posepuje mój tok myslenia, ale jesli naprawdę chcemy zwrócić na siebie uwagę faceta, prędzej czy pózniej nam się to uda - pod warunkiem, że nasze starania nie zostaną brutalnie odrzucone, czasem wymaga to czasu, by przekonac do siebie faceta, ale ja wierzę, że udaje się ... Animatedwink

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
13.08.2007 11:29:59
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku